פינת המתלבט- טירוף שלישי במיטה

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
פינת המתלבט- טירוף שלישי במיטה ../images/Emo12.gif

רבות דיברנו פה על האם כדאי לקיים סקס עם חבר קרוב האם לצרף מישהו כזה או אחר למיטה וכו'. אך הפעם בפינת המתלבט אני רוצה לשאול. נניח ואתם מסכימים עם בן זוגכם להכניס עוד מישהו למיטה ככה לערב אחד, להוסיף עוד אש למדורה (אם אפשר לקרוא לזה כך). והנה הולכים לפגוש את הבחור,ו.... וואלה מתאים, מביאים אותו הביתה נכנסים למיטה, והכל מתחיל. אבל מה קורה אם פתאום אתם מוצאים את עצמכם, מאוד מתלהטים מאותו בחור הוא מדליק אותכם בטירוף, הגוף שלכם רועד מהמגע שלו אתם לא מפסיקים לרצות לנשק אותו, משהו מאוד חזק קורה שם. והבן זוג הוא חלק מהאקט אך אתם פחות במגע איתו אתם יותר נוגעים באחר, כמובן שאתם שמים לב לזה ואתם מנסים להראות לבן-זוג שלכם שהכל בסדר, אבל אין ספק כי אפשר לראות שאתם "באטרף". אז השאלה שלי היא, האם כדאי להיכנס לכל זה
מה אומרים לבן זוג שהרגיש בכל המצב ה"מחורבן" הזה
מה אתם חשובים שזה עלול לעשות למערכת יחסים שלכם
ונניח שאתם הייתם בצד השני, והבן זוג שלכם הוא זה שהיה בטירוף חושים הזה, ופתאום אתם רואים אותו באטרף שאיתכם המיטה הוא לא בדיוק כזה, מה אתם חושבים שזה אומר? האם הייתם מתחילים לחשוב פעם, פעמיים,שלוש לפני ש.......
אמט

צ'מע, זוג נשוי שמביא תגבורת

כבר מתחיל לראות את סוף הדרך בצורה זו או אחרת. אם אין תקומה כחברים טובים שחיים ביחד אבל מזדיינים בחוץ אז כדאי לפרק ת'עסק.

Liroy26

New member
והפעם זה לא קשור אלי!!

חמור קופץ בראש אבל הייתי חייב לציין את זה בשביל הפרוטוקול.
לא התנסיתי בסיטואציה דומה אבל אני חושב שזה דבר ששני בני הזוג צריכים לקחת בחשבון ברגע שהם מכניסים למיטה צד שלישי. כי מדהים ככל שבן הזוג יהיה ברגע שנכנס צד שלישי יש כאן ריגוש חדש שגורם לך לרצות לטעום ממנו יותר מאשר מהריגוש המוכר. זה לגיטימי והגיוני. מה זה עלול לעשות למערכת היחסים? הרבה דברים שהתוצאה שלהם תלויה בחוזק של הקשר.

campari

New member
אם אתם כבר מכניסים מישהו שלישי...

אז שייראה ככה. ועד שתמצאו אותו, תוכלו להתקין את הרקע החינני הזה למחשב שלכם (ולהזהר לא לגמור על המקלדת
) הקובץ כאן הוא ברזולוציה 1024X768 (מי שצריך 800X600 שיעבור להודעה הבאה).

Liroy26

New member
תבורך קמפארי שלי..תבורך!

אמר לירוי תוך שהוא מנגב את הריר מהמסך והמקלדת.

xanadu

New member
שיישאר איפה שהוא נמצא

הרחק מהמצעים הנקיים שלי.

amet

New member
אתה באמת חושב

שאם הקשר מספיק חזק, אז זה לא אמור לעשות כלום לבן זוג ומדבריך אני מבין כי אתה חושב שזה בסדר להוסיף מדיי פעם שמן למדורה ולא כמו המשוטט, שחושב שברגע שמוסיפים שמן, אז הדרך אל פתח הדלת, והלאה קצרה. ומה ייקרה אם שני בני הזוג "להוטים" האם זה ייצור מתח בנייהם? אמט

amet

New member
אני אחדד את הנקודה

שלושתכם משתכשכים בתוך המיטה ובו מגיע הרגע כי הבן זוג עולה על אותו בחור ובו ברגע אתה מוצא את עצמך בצד ורואה איך בן-זוגך מרוכז רק בו אתה מנסה להשתלב אך בן זוגך איכשהו מזיז אותך הצידה וממשיך בטירוף שלו יחד עם אותו בחור איך אתה אמור להרגיש?

campari

New member
זה הזמן להוציא את הסריגה...

(או כמו שקסנאדו אמר פעם, להוציא את הספר שהכנת מראש (ואני ממליץ על "סיפור על אהבה וחושך", אם אתה גם ככה לא נהנה)).

אם...

אם אתה בקטע של "יאללה הגיע הזמן לסיים את מערכת היחסים הזאת" זה מתכון בטוח...

Liroy26

New member
אני ממש לא מסכים עוגי!

מערכת יחסים יכולה להסתיים גם כי הסקס הפך להיות שיגרתי ומשעמם. כי ניסיתם הכל, חוויתם הכל. אז למה לא לגוון? למה לא לנסות דברים חדשים?

../images/Emo52.gif

אבל זו דעתו של עוגי. עין לעוגי בעייה עם לגוון ולנסות דברים חדשים. אבל לא כאלה דברים. כי עוגי יודע שהוא לא יהיה מסוגל לסבול את ההרגשה שאחרי. זאת תהיה בכל מקרה תחושה של בגידה / היבגדות - אפילו אם הדבר יהיה בהסכמה. מה לעשות - עוגי מכיר את עצמו ויודע איפה הגבולות שלו. וזה מעבר לגבול. אז מהדעה הזאת לא תצליח להזיז את עוגי לגבי עצמו. וזה רק לגביו. איש באמונתו יחיה, ושיעשו מה שרוצים כולם. כמו שנאמר "אבל לא בבית סיפרנו
"... ושיהיה ערב טוב...

white star

New member
לגוון כן

להוסיף אדם - לא. גם לי זה נראה מתכון בטוח לאסון.אם אתה צריך עוד בן אדם בשביל שהסקס יהיה טוב אז הזוגיות שלך בבעיה

xanadu

New member
לא

לא לא ועוד פעם לא כאילו על הנייר, זה נשמע נהדר. בפועל, בחיים לא. ולמה? בדיוק מהסיבות שתוארו לעיל. אני בטוח לא ארצה לראות את החבר שלי מעלה עשן עם בן אדם זר לחלוטין ואני כמעט משוכנע שאני מדבר גם בשמו לגביי. לראות אותו עם מישהו אחר? אני לא מסוגל. זה בטח שלא יניע את מערכת היחסים קדימה או יוציא אותה מאיזשהו בוץ שהיא תקועה בו.

amet

New member
לכולנו יש פנטזיות כאלו

ואחרות, אתם לא מוצאים את עצמיכם הולכים ברחוב ומסתכלים על משהו, ואומרים וואי הייתי נכנס איתו למיטה (בלשון המעטה) יש בכם איזושהי פנטזיה, אז למה לא להגשים אותה? כמובן שביחד עם הבן זוג. מה כלכך מפחיד בלראות את הבן זוג ביחד עם משהו? ממה החשש שאתם אומרים "לא הייתי רוצה לראות את בן זוגי עם משהו?" הרי גם אתם חלק מהאקט, אז למה לא לזרום עם זה ביחד ואולי אף להבין שוואלה יש משהו חדש והוא מתלהב... האם החשש הוא מלראות אותו באותו רגע בשיא טירופו או שהחשש הוא שמה הוא יירצה עוד אחר כך? ואולי אף יתחיל לפזול יותר מהרגיל לכיוונים אחרים?

Liroy26

New member
מסכים עם אמט!

מבחינתי להכניס אדם נוסף למיטה יהיה מתוך רצון להביא מישהו אחר שיענג את שנינו. שידע לעשות את העבודה ויתעופף משם ברגע שהכל נגמר. אני כן חושב ומאמין שסקס הוא מרכיב חשוב בזוגיות וברגע שאחד מבני הזוג מרגיש שהוא לא מסופק זה מתכון בטוח לריבים, מתחים, פרידה ואולי אף בגידה. השאלה האם זה באמת שווה את זה?

amet

New member
למה אתה מתכוון

כשאתה אומר "השאלה האם זה באמת שווה את זה?" האם זה שווה לקחת את הסיכון בלהכניס משהו נוסף למיטה או האם זה שווה את המריבות במידה ואחד מהם לא מסופק?.

למעלה