פינת המתלבט- טירוף שלישי במיטה

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

Liroy26

New member
אני מתכוון לנכונות של הצדדים

להקריב למען הקשר שלהם. כי מה תגיד לבן זוג אחרי תקופה לא ארוכה ביחד שהוא מרגיש שמשעמם לו, שכבר עשיתם הכל מהכל. שזהו? נפרדים? או שאין מה לעשות? כשיש לך סקס שבא מתוך אהבה שום סטוץ לא ישתווה לזה!

amet

New member
האם לומר לבן זוג

שקצת התחיל לשמעם אותך מהסקס שאתם עושים זה אומר כי אני כבר לא אוהב אותו? אני לא יודע אם נפרדים....אבל מה באמת אפשר לעשות כמשעמם לך בסקס?

Liroy26

New member
אין קשר בין שעמום לאהבה

גם בקשר עצמו בלי התיחסות לסקס יכול להווצר מצב של שעמום, של שגרה, של הכל אותו דבר וכלום לא קורה. האהבה אמנם קיימת אבל צריכים משהו שירענן אותה. אני אישית אמנם לא בשלב שהייתי מכניס מישהו חדש למיטה או שוקל יחסים פתוחים כי טרם מיציתי את כל מה שאפשר וישנם עוד הרבה דברים שהייתי רוצה לנסות. אבל ברגע שהשלב הזה יגיע אבל בהחלט אשקול בחיוב. אתן לך דוגמא - קולגה שלי נשואה כבר 5 שנים לבעלה. הקשר נפלא והכל מצוין רק מה? די שיעמם לה בזוגיות. שניהם עובדים קשה, מחזיקים דירה והאהבה קצת דעכה לה. אז היא פתחה רומן חדש עם בחור שהיא הכירה. אני עוצר כאן בכדי להדגיש את הנקודה שאני לא מצדיק בגידה בשום מקרה שהוא!! ואם נעזוב לרגע את הצד המוסרי, צ'מע! הילדה התחילה לפרוח! החיוך לא ירד לה מהפרצוף! פתאום אחרי שנה בלי סקס (!!) היא הרגישה מחוזרת, מאוהבת ומאושרת. הרומן הזה אמנם הסתיים אחרי זמן קצר אבל האנרגיות שהוא הביא עימו גרמו לה לקחת את הזוגיות עם בעלה, לנער את האבק וקורי העכביש ולהחזיר אותה לקדמותה. כך שיש יתרון בלהביא צד שלישי שיגרום לכם לזכור למה אתה אוהבים את בן זוגכם, ואם זה מה שיגרום לכם להפרד כנראה שזה היה אמור לקרות עוד לפני.

אני אוהב נורא את השמוש בבטוי

"לזרום עם זה" ! אני מניח ששמעת מה קרה לאחרונה עם צינור הביוב הראשי של גוש דן ? גם שם נתנו לשפכים לזרום עם זה... ובסופו של דבר, כל חופי גוש דן התמלאו חרא !!! ברגע שתאפשר לדברים לזרום,לעולם אינך יודע באיזה כוון הם יזרמו ולכן עדיף אולי לא לקחת את הסיכון,במיוחד אם הכל מושלם ויציב ! אם זה לא מושלם זה כבר משהו אחר. הצלע השלישית, הפנטזיה, או איך שלא תקרא לזה, בסופו של דבר הוא בן אדם בשר ודם וככזה לא מן הנמנע שמישהו מהצדדים יפתח רגש כלשהו, בין אם זה רגש של משיכה מינית או כל רגש אחר. בן אדם לא יכול לחסום את עצמו מלחוש איזשהו רגש, מה לעשות ,ככה עשו אותנו ! ולכן, המין האנושי דאג לייצר לעצמו מכשירים נטולי רגשות שאמורים לספק את הגיוון הדרוש במישורים המיניים, עדיף לזרום איתם ! זרימה נעימה !

shirhayam

New member
לא נראה לי...

חשבתי פעם על מצב בו אני עם אהוב. נמצאת איתו במיטה. איך אני ארגיש כשהוא פתאום ילטף מישהי אחרת - התשובה קנאה. כעס. וכל הדברים הרעים שמביאים אדם לחוסר שפיות. ומישהו אחר - גם אותו כנ"ל. אבל, חשבתי על זה, שאם אין רגש של אהבה לבן זוג, אתם יודעים ידיד כזה, שיש אליו רגש מיוחד אבל לא רומנטי. ואיתו להיות במיטה יחד עם עוד מישהו שהוא באותה מתכונת - יכול להיות שעם זה יכולתי לחיות. הבעיה: אני לא אוהבת קשרים ויחסים מיניים עם ידידים. ולכן אני לא רואה את זה מתממש. ונוסף על כך, אולי להיות בשלישיה שלי עם עוד בחור ובחורה, אותה תשובה - לא מסוגלת, לא נראה לי שקיימת הבחורה שאיתה אני אוכל להיכנס למיטה - וחשבתי על זה. וזהו... אז בשבילי סקס הוא שניים - טנגו פרטי - בלי שותפים. לי זה מאוד ברור... לפחות זה מסצדר לי בראש

למעלה