פינת הנוסטלגיה שהספקתם להתגעגע אליה

tamaguchi girl

New member
זה קל

משחקים בדוס (dos): חולדה, ספר הג'ונגל, התוכי המדבר (לא יודעת אם זה באמת השם של המשחק אבל בגיל 5 ככה קראתי לו
)

משחקים רגילים: סופר מריו, נמלולים, הרקולס, ICY TOWER, SIMS ו- GTA2

דינדש

New member
וואו מה לא?

היו לי מלא דיסקים כאלה של אוסף 100/200/500 משחקים שרובם ככולם היו משחקי נוסטלגיה, אבל אלו שהכי אהבתי ואני זוכרת, היו הבאים:
- סופר מריו!
- המשחקים של דיסני (אלאדין, מלך האריות, טרזן, הרקולס ודומיהם)
- המשחקים של ברבי
- דייב
- באמפי
- המשחקים שהיינו מקבלים על דיסקטים (דני, בורגראנץ', שוקי וכאלה)
- Sky Roads (תמונה מצורפת)
- כל המשחקים של פאטפאט
- כל המשחקים של גורדי ואיתמר
- קסם התות
- Air Xonix (מנקה שטחים כאלה. אצרף תמונה בהודעה הבאה)

יש עוד מלא, אבל את אלו אני זוכרת. עכשיו כשחושבים על זה, הייתי ממש גיימרית בשנות ה90

ורק שתדעו שיש אתר שמרכז משחקי נוסטלגיה להורדה... לא יודעת כמה הם יעבדו על המערכות של היום, אבל שווה לנסות בשם הנוסטלגיה.
קוראים לו "מסע אל העבר": http://www.old-games.org/

Black Balloon

New member
וואו אמממ

המשחק מחשב הראשון שאני זוכרת ששיחקתי בו אי פעם היה משהו של השלמת צבעים שאסור שהם יגעו אחד בשני או משהו כזה (זה באמת היה מזמן, הייתי בגן
)
סופר מריו כמובן
דייב
היה לי דיסק עם כל-מיני משחקים של האנימניקס שאהבתי
דיסק עם משחקים של החבובות
אהבתי גם את המשחקים שהיו מובנים במחשב, היה משהו עם גלישה בשלג (שבסוף בא איש שלג ואוכל את הדמות
) ועוד משחק (שממש הייתי מכורה אליו) של יצור כזה שצריך לאסוף מפתחות צבעוניים ולפתוח שלבים.
והכי הכי אהבתי- Captain CLAW

בטח יש עוד שאני לא זוכרת...

N o R i K o

New member
האמת שאף פעם לא הייתי גיימרית מטורפת

היו מעט מאוד משחקים ש"נדלקתי" עליהם ושיחקתי בהם, וזהו.

אהבתי את מריו כמובן
ריימן
המשחק של טראזן...
המשחק הזה עם הלטאה בבתי הקברות, באמת שאין לי מושג איך קוראים לזה

הנסיך הפרסי! איך כל כך רציתי להגיע לנסיכההה!
המשחק מחשב של קרלו, מעדן הילדים

כל המשחקים של איתמר של גרוסמן... מטפס על קירות וכאלה

והיה משחק אחד שממש אהבתי בשם "נינה הזחלולית", על זחלולית שעושה מסע כדי להפוך לפרפר... העניין הוא שלא משנה עם מי דיברתי, אף אחד לא שיחק בזה!

אה, וסימס. אבל סימס כבר היה כשהייתי יותר גדולה ומרושעת... If you know what I mean

raptor89

New member
עשית לי את היום

מלא זמן אני מחפש את המשחק הזה.
חיפשתי בכל קונפיגורציית איות אפשרית חוץ מזאת נראה לי

einat162

New member
ח-פ-י-ר-ה ! :

המחשב "הראשון" היה של אחי (קיבל לבר מצווה) 286 שהיה פועל על DOS.... והנה נקודה למחשבה-
במחשב שהיה לנו (וגם אחרים מאותה תקופה) היו 2 כונני דיסקטים (מרובעים שחורים גדולים) כונן A וכונן B, בכונן אחד שמנו "דיסק נלווה" שהיה מריץ איזשהו פונקציה ואז היינו צריכים להוסיף את הדיסקט של המשחק לכונן השני - מישהו זוכר איך קראו לדיסק הנלווה? אני זוכרת שלאחי היו 2 סוגים שונים (שחלק מהמשחקים עבדו עם אחד וחלק מהמשחקים עבדו עם השני). הצבתי את השאלה הזאת בתפוז איפשהו ואנשים ענו לי "קומודור" ו- "דוס" אבל אני זוכרת שהיה שם אחר (רק לא זוכרת מהו).

המחשב הבא שהיה לי היה שלי - בערך בסביבות 1995 כשהאינטרנט (זה עם המודם שעשה מלא צפצופים) התחיל ושילמת כמה זמן שגלשת (היה לי אינטרנט חודש- חודשיים עד שההורים קיבלו חשבון).
מצחיק לחשוב שהמחשב הזה היה חלש יותר מה שהסמארטפון הכי פשוט היום- אני רק זוכרת שהכונן הקשיח שלו היה 1 או 1.5 ג'יגה בייט שזה מגוחך! רץ עם חלונות 95.

לגבי משחקי מחשב- על ה 286 (או היותר חזק שהיה לבני הדודים שלי) : גולדן אקס, סופר מריו, אולימפיאדת חורף (היו כל מיני משחקים = הענפים השונים), סדרת הקווסטים של סיימון. על המחשב השני - תיקים באפילה, סופר מריו, משחק ששכחתי את השם (אני אעדכן בהמשך), וריימן.

לי היה רק little professor

אני לא מאמינה שיש מישהו כאן שמכיר, זה יצא בשנת 1976 ואני לא יודעת אם זה היה קיים בישראל
קנו לאחותי הגדולה ואז זה עבר אליי, זה מה שנתנו לי בתור משחק

אפילו אני מכירה!

קנו את זה לאחי הגדול ואני קיבלתי אותו לא עובד, אבל אפשר היה ללחוץ על המקשים וזה הספיק לי...

למעלה