פינת הסצינה "הכי הכי"

Rachel47

New member
פינת הסצינה "הכי הכי" ../images/Emo131.gif ../images/Emo15.gif

(כן כן..אני יודעת..רק תנו לי לסיים ואני אסביר..) שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי __________ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מושקעת, הכי מלוהקת מצוין... וכו' וכו'. ועכשיו ההסבר...רננע נמצאת אצל אחותה והיא לא יכולה לפתוח את הפינה היא ביקשה ממני שאחליף אותה.. והיא מסרה ד"ש

JoHnYmYsTeR

New member
הסצינה הכי קורעת לב..

ללא ספק..הוידוי של כריסטיאן לג'וליאן בסוף... והקטע שמאט התחיל לבכות ליד קארה במקום השני.. הכי יפה,הסצנה הכפולה שג'וליאן וכריסטיאן דיברו על להסגיר את הכומר למשטרה ובמקביל הנרי רצה להסגיר את עצמו ואת מאט למשטרה.

JoHnYmYsTeR

New member
התבלבלתי בשמות?!

תקנו אותי אם טעיתי נראה לי שטעיתי.. אני תמיד שוכח את השמות שלהם.

Rachel47

New member
כריסטיאן זה ג'וליאן..../images/Emo15.gif

אז אתה מדבר על כריסטיאן ושון

noooga

New member
הסצנה הכי...

הסצנה הכי מגעילה הייתה כשהראו את קארה בלי התחבושות (אני בטוחה שהיו קטעים יותר מגעילים בסדרה אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שנחשפתי לזה.. בד"כ אני עוצמת עיניים) וכן, הסצנה הכי מרגשת,מעצבת הייתה כשכריסטיאן בכה לשון..

שר בריר

New member
הסצינה הכי..

יפה-שון מגלה שגם גרייס שכבה עם כריסטיאן. מבויימת טוב- שון ומאט באידיאולוגיה דומה מדברים בו זמנית על נושאים שונים באותם הקווים הכללים. קורעת לב- כריסטיאן מתוודה בפני שון (קצת צפוי אבל בכל זאת).

CoolBarkLand

New member
אוקיי...

הכי קורעת לב- כשמאט יושב ליד המיטה של קארה ומתייפח. קצת מאולץ אבל עדיין מרגש וזה
הכי נחמדה- שד"ר טרוי סירב לעשות את ניתוח האף להיא [שכחתי את שמה]...מראה על סוג של שינוי לטובה [לא בטוח שזה חדש לאנשים מסוימים אבל אני פיספסתי את שני הפרקים האחרונים אז זה חדש לי
] הכי נראית כמו סיום הפרק 1 - שוב כשמאט יושב ליד מיטתה של קארה והמצלמה מתרחקת..בלי להסתכל על השעון חשבתי שנגמר
הכי נראית כמו סיום הפרק 2 - כשהשוטרים לוקחים את הכומר במעבר הכנסייה...נראה פשוט כמו צילום של סיום כזה...גם מבוימת טוב

ברוש 13

New member
כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif

חחח גמני חשבתי שאז יהיה הסוף חחח כריסטיאן->שלמות

קטרפי

New member
הסצינה ../images/Emo110.gif

הכי מגעילה: עם התחבושות הכי חזקה: הווידוי של כריסטיאן לכומר \ הכומר לכריסטיאן¿ הכי מצחיקה: בהתחלה שהם עישנו וגם שמתי
שהרבה אנשים פה דיברו על הסצינה שכריסטיאן מגלה לשון שאבא שלו אנס אותו. את זה דווקא לא אהבתי, זה היה ממש מפוספס לדעתי

Rachel47

New member
....../images/Emo15.gif

הסצינה הכי מזעזעת - כשהורידו לקארה את התחבושות...כל כך ריחמתי עליה..אבל כל כך נגעלתי...זה פשוט נורא.. הסצינה הכי מרגשת - הסצינה בסוף כשכריסטיאן סיפר מה קרה לו כשהוא היה קטן ובכה...הוא היה פתאום כל כך אנושי...ופגיע...אני אוהבת אותו עכשיו

Rachel47

New member
עד כה נמשכתי אליו../images/Emo8.gif ../images/Emo15.gif

ולא אהבתי אותו כי הוא מניאק ומגעיל..

שר בריר

New member
../images/Emo6.gif כן גם אני הפותעתי מהשינוי.

משד במכושפות הוא הפך למאהבה של אחת מהן (לא משנה שהוא חזר לסורו אח"כ אבל עדיין). ומרודף שמלות מושבע ומנייאק אמיתי (שעושה רושם של אגואיסט) הוא מכניס פושעים ונוכלים לכלא.

Rachel47

New member
דווקא בתור שד אהבתי אותו ../images/Emo15.gif

והוא היה חמוד עם פיבי עד שהוא כמובן השתגע לגמרי והתחיל למות ולחזור לחיים באופן תבניתי וזה כבר דיי עיצבן...

שר בריר

New member
הכי אהבתי אותם כזוג, יותר מג'יסון

וכל השאר, בטח הוא היה צריך לעזוב את הסידרה בגלל שהוא חתם לניפ/טאק
אבל עדיין, אם הוא היה רוצה לעזוב, היו צריכים להעזיב אותו בפרק שניים שלוש גג, וכל הסיפור שהם משכו שם- על זה שהוא הפך להיות המקור בכלל לא בשאשמתו והיא לא סלחה לו על זה(לא שיש על מה לסלוח כן) ואז הוא היה הרבה יותר זמן בסדרה עד שהוא נעלם.. חח כשהוא הפך את דריל (שלימים מתגלה כזבל אמיתי) למיכל של מי עדן חח זה היה ממש מיותר ומרוח- ופיבי ממש עיצבנה אותי, ישבתי וראיתי ורק חשבתי לעצמי טייק הימ באק!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifדווקא לא...

הוא לא היה צריך לעזוב את הסדרה בגלל ניפ/טאק... הוא קיבל את התסריט לידיים יומיים לפני שהוא עזב את מכושפות... ועוד בהתחלה בכלל לא רצו אותו לניפ/טאק...[עכשיו בטח הם מרגישים מטומטמים...!!!!]

darklighter

New member
לדעתי הנוכחות שלו בעונה 5 הייתה

מיותרת.... גם אהבתי את פיבי וקול כזוג אבל אם אחרי שהוא היה המקור וזה היא הייתה חוזרת אליו היא סתם הייתה יוצאת סמרטוט וזה היה מעפן... בעונה 3-4 קול הוסיף הרבה לעלילה.

l KereN l

New member
הסצנות ע"פ דירוג:)

וואי זה היה פרק ממש טוב!! ונראה לי שהם השקיעו בו יותר מכל פרק אחר!! אז הרשו לי לשלשל כמה מילים על הסצינות: הסצינה שהייתה מבויימת ומושקעת(שניהם ביחד..חח) הכי טוב היא כמובן הסצנה שבה שון הסיר את התחבושת והתגלו הזוועות בפנייה של הנפגעת מהתאונה.. זה היה פשוט כ"כ אמיתי, נראה מציאותי לחלוטין ולא יאמן שזה מבוים!! הסצינה הכי קורעת לב הייתה שכריסטיאן התחיל לבכות וסיפר על מה שקרה לו אוי ג'וליאן, תמיד ידעתי שאתה יפיוף וכוסון.. אבל לא ידעתי שגם שאתה בוכה אתה פשוט מושלם!!! אחחחחחח הייתי מנגבת לו כמה מהדמעות, זה היה פשוט קורע לב,ופתאום התחלתי להבין כמה שהוא בעצם אדם טוב לב ללא כוונות רעות..אויש זה היה נורא מרגש סיימתי את הפרק עם כמה דמעות בעיניים!! הסצינה הכי יפה הייתה שמאט בא והתוודה בפניה! זה היה בהחלט יפה... והיא הייתה ערה (כך נדמה לי לפחות) וזה גם היה קצת מפחיד..או שרק אני פחדנית??

asafz8

New member
שיט!!!!

הפסדתי את הפרק איזה אוררררררררר!!! מישו הקליט?! יום טוב.

למעלה