פינת הסצינה "הכי הכי"

RenanaD

New member
תודה מאמית! ../images/Emo24.gif ../images/Emo131.gif

הסצינה הכי קורעת היתה כשכריסטיאן הלך לכנסיה להכריח את הכומר להתוודות על מה שעשה. ממש הצחיק אותי איך שהוא איים עליו: "תתוודה או שאשאיר אותך לדמם כאן למוות! אני יודע בדיוק באיזה עורק לפגוע!"

darklighter

New member
הסצינה הכי-../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

עצובה/מרגשת- כריסטיאן מתוודה לשון על ההתעללות שעבר בילדותו. מבויימת טוב-כמו שכבר אמרו פה שהראו את הווידויים של שון ומאט במקביל... לא יודעת איך להגדיר- פשוט אהבתי שכריסטיאן הכניס לשון שהוא כועס כי הוא שכבר עם מישהי שלא רצתה את שון (גרייס) מפחידה/מגעילה- כשהראו את הפנים של קארה. מצחיקה שהראו את מאט וחברו היהודי מתמסטלים...

coralulu

New member
אמממ אופסססס

בלי כוונה רשמתי "ביציק"...זה הכינוי של אחי...טוב, אז, הסצינה הכי דוחה זאת שמראים את הפרצוף המנותח...איכסססססססס

Tinkerblack

New member
טוב אז אני

הסצינה שהכי ריגשה אתי.... בסוף כשכריסטיאן בכה כמובן שבכיתץי איתו והזדהתי איתו והגעתי למסקנה שהתוכנית היא חלק מן החיים שלי לפעמים(לא אבא שלי לא עשה לי כלום) הסצינה שהכי הייתה מדהימה זה שכריסטיאן הביא פרחים לזאת שאבא שלה אנס אותה זה קרע לי ת'לב

...

הסצינה הכי עצובה- כשכריסטיאן בכה לשון, וגילה לשון מה שקרה לו! תאמת אני הייתי דיי מופתעת וכמעט בכיתי איתו!! הסצינה הכי מרגשת- כשכריסטיאן ושון מנתחים את הפנים של קארה ומאט מסתכל מהחלון! בפנים הוא ילד טוב...! הסצינה הכי נחמדה- כשמאט והחבר היהודי שלו באוטו... חוץ מהקטע שבו הם דורסים את קארה... הסצינה הכי מכעיסה- כשאמא של קארה כל הזמן מתפללת ולא מסכימה ששון יינתח את קארה! זה ממש עיצבן אותי וממש היה לי חשק להעיף לה סטירה! זהוווווווו

למעלה