פינת הפופולאריות של HvV
-שבוע 1

NP16

New member
זה לא יאומן שטייסון יותר אהוב מג'יי.טי כאן..

כמובן שזה לא מופנה רק אלייך

DevilGirl92

New member
למה? ../images/Emo199.gif

שניהם לא משהו, אבל JT טיפה יותר גרוע (הצבעתי עבורו בסוף).

NP16

New member
כי בייחוד שרואים אנשים באותה עונה

ואחד מהם הגיע למושבעים כשבדרך הוא השפיע על הדחה אחת! , ולא ממש שלט על המצב בכללי, והשני הוא מנצח שהשפיע על 99.5 אחוז הדחות... ועוד זכה בעיקר בזכות טעויות של אנשים כמו דוגמא מס' א'..אז ..כן :) ואם מסתכלים על אופי,אז עוד יותר. הדבר היחיד זה שטייסון מצחיק יותר בהרבה, אבל עדיין יש גבול.

NP16

New member
זה באמת מה שאמרתי

שזה כל מה שטייסון יכול להציע וזה קצת לא מובן עבורי עד לאיזה גבול זה מגיע כששחקן מבדר. עדיין יש הבדל מאד ענק בין המשחק של שניהם.

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

אמנדה 7 ג'ייטי 1 ג'יימס 2 ג'רי 7 דניאל 5 טום 2 טייסון 1 סטפני 5 סירי 10 סנדרה 5 פארווטי 7 קואוץ' 1 קולבי 10 קורטני 10 קנדיס 5 ראסל 1 רוב 1 רופרט 1 רנדי 2 שוגר 1

Confide In Omer

New member
זה כיף!

אמנדה 8 ג'ייטי 6 ג'יימס 4 ג'רי 9 דניאל 9 טום 5 טייסון 1 סטפני 10 סירי 10 סנדרה 7 פארווטי 9 קואוץ' 1 קולבי 7 קורטני 9 קנדיס 10 ראסל 1 רוב 1 רופרט 4 רנדי 7 שוגר 2

לידור1612

New member
../images/Emo45.gifמדרג

אמנדה-7 ג'ייטי-8 ג'יימס-2 ג'רי-5 דניאל-6 טום-6 טייסון-4 סטפני-7 סירי-8 סנדרה-8 פארווטי-8 קואוץ'-6 קולבי-7 קורטני-7 קנדיס-6 ראסל-6 רוב-3 רופרט-9 רנדי-7 שוגר-6

לידור1612

New member
אם כבר פותחים את מה שאתם אומרים על לקס...

תראה לי מתמודד אחד שיקח לפינה את המתמודד שאותו הוא רוצה להדיח ויספר לו מראש שהוא הולך להדיח אותו במקום להכין לו בליינדסייד מכוער. תראה לי מתמודד שרוב הזמן הוא דובר אמת וכמעט ולא משקר,יודע להכין בליינדסיידים משובחים ומושך בחוטים בצורה מעולה לפי דעתי, אדם עם ערכים שלא משחק מלוכלך ודוחה כמו רוב מריאנו. לקס הוא אחד ה-שורדים, דרך המשחק שלו היא ייחודית ואף אחד לא שיחק ולא מאמין גם שישחק בצורה כזו יפה. נתחיל בזה שהוא עשה בליינדסיידים מאוד יפים באולסטארס, הוא זרם עם קולבי להדיח את ריצ'ארד, הבליינדסייד שלקס הכין לקולבי היה אחד הבליינדסיידים הטובים ביותר באולסטארס
(אני חולה על קולבי אבל מעריך מאוד את המהלך של לקס). אח"כ הוא לקח לפינה את אית'ן חברו הטוב מאפריקה ואמר לו שהוא הולך להדיח אותו ואז הוא גם אמר לג'רי שהוא הולך להדיח אותה וגם הקשיב לרוב והתחשב בו ורוב החזיר לו "בזין בעין" ולא החזיר לו טובה,זה היה דוחה בעיניי ועד היום אני לא סולח על המהלך הגועלי שהוא עשה ללקס, המהלך שהייתי מדרג אותו בין הנבזיים ביותר בתולדות הישרדות. קיצר, לקס אתה ה-שורד בשבילי

Double U

New member
אתה סותר את עצמך

מצד אחד אתה אומר שלקס הכי אמיתי ומצד שני אומר שהוא עשה לקולבי את הבליינסייד הכי טוב באולסטארס. בליינדסייד זה לא בדיוק מהלך שכרוך בלומר את האמת... דבר שני - בהנחה שמה שאתה אומר נכון ולקס השחקן הכי כנה והכי ישר שהיה בהישרדות - שורה תחתונה: רוב ואמבר הגיעו לגמר והוא לא
ז"א שזה ממש לא השתלם לו. וחוץ מזה, הוא אינטרסנט לא פחות מרוב: הדיח את ג'רי רק כדי שהוא יוכל להתקדם במשחק. זה מעשה חברי? לא! ולא רק זה, זה היה המהלך הכי טיפשי בתולדות הישרדות (אפילו יותר ממה שאריק עשה במיקרונזיה).

לידור1612

New member
זה כבר עניין של תמימות...

במידה והוא היה מדיח את אמבר הוא היה מגיע למיזוג ומעביר את ביג טום צד ואז מוריד את כל שפירא. הבעיה שבמקרה הזה הוא הקשיב לרוב בעת צרה והאמין שהוא יתקדם איתו ופה הוא נפל. לגבי הבליינדסייד על קולבי:לקס וקולבי לא היו חברי ברית ואם הוא היה מספר לקולבי שהוא הולך להדיח אותו אז זאת הייתה סתם הדחה מעפנה, הקטע הוא שקולבי השתחצן ודיבר ליד לקס ואמר לו שג'רי מודחת והוא היה כ"כ בטוח בעצמו אז לקס העניש אותו על כךו לדעתי זה היה מהלך יפה, מעולה וזה נכנס לספרי ההיסטוריה כבליינדסייד משובח

NP16

New member
ממש, ביג טום בחיים לא היה זז מהתחת של רוב!

ואני מאד מקווה שאתה צוחק בכלל בקשר להכל, כי לי אישית זה עשה את היום מרוב צחוק

למעלה