...Big girl does cry
ברור שתדעי את שמי.. היא כתבה אותו
מה קורה !? בדרך כלל אני עונה בסדר או סבבה... זה לא תמיד נכון..אולי אפעם לא.. אתה מכוער !? (סתם, סתם) כיעור זה עניין יחסי. ואם אני מרוצה מאיך שאני נראה.. לא. אני חושב שאני המיותר מבין הבריאות היית בהופעה של כפיר !? איך היה ?! הייתי. היה מצוין. ישבתי ליד הסבא המטורף שלו..(נראה לי סבא- אצלהם כולם נראים צעירים) והוא כל ההופעה שר וצעק כאילו זה הופעה של מייקל ג'קסון והוא בחורה בקהל.. זה היה ממש קול. תן 3 שמות של זמרים שאתה אוהב וספר למה אתה אוהב אותם.
אביב גפן-סתם כי הוא הזמר שאני הכי מעריך ואוהב במדינה.. וכי הוא בערך התירוץ שאני חיי היום.
פנק פלויד-להקה מדהימה. אני אוהב מאד את מה שהם עשו..חוצמזה שהם כמעט המקור לכל המוזיקה שיש היום. תשמעו אותם.
UMMAGUMMA מומלץ למטורפים. האאא בעצם זה פורום כפיר אפשטיין..עזבו אותכם.
Kent-סביר להניח שלא שמעתם עליהם ויותר ממני לא תשמעו בטח ובגלל זה ברחתי אותם לפה. זו להקה שוודית. שלמרות שאני לא מבין מילה בשוודית אני אוהב אותם מאד. יש להם סאונד שאני ממש אוהב. (יש להם שני אלבומים שהם גם הוציאו גם באנגלית- אבל זה לא אותו דבר) יש לך חלומות !? אני לא יודע אם יש לי חלומות..ז"א לכל אחד יש.. רק שלי הם לא ברורים עדיין. זה עצוב.. אבל אני לא שואף לכלום.. מה דעתך על אלכוהול !? אישית. אין לי בעיה עם זה..אני לא שותה. ואם כן אז זה רק בריזרים וכאלה.. בירות אני ממש לא אוהב. קוקטיילים אני לא מכיר ולא כזה מעניין אותי לנסות את כולם.. עם מה שזה עושה לחברה (אלימות תאונות...) זה די מבאס ספר משהו שאף אחד לא יודע עלייך אבל לא מפריע לך שידעו. לא כל אחד יודע ולא כולם יכולים לדעת.. שנוסף להכל אני גם לקוי ראייה. לא איכפת לי..ותכלס די חשוב שאנשים שאם אני לא (לצורך העיניין) מנופף לשלום בחזרה למישהו זה לא בגלל שאני סנוב או זבל.. המשך יום מקסים.