פינת הקורבן להשבוע

פינת הקורבן להשבוע

אין לי זמן כל שאר הימים ובמילא אמרתי שהפינה תיפתח מדי יום שני ככה ש... והפעם... *טם תם טם תם* [תופים] moriboy666 או גל בשבילכם. תתפרעו!

שלי פאר

New member
כמו גל אל ים...

גל, (רואה אני יודעת איך קוראים לך.) (ונכון התגעגעת לאנטרים שלי !? חעחע) *אין לי שאלות משהו, אל תתלהב. מה קורה !? אתה מכוער !? (סתם, סתם) היית בהופעה של כפיר !? איך היה ?! תן 3 שמות של זמרים שאתה אוהב וספר למה אתה אוהב אותם. יש לך חלומות !? מה דעתך על אלכוהול !? ספר משהו שאף אחד לא יודע עלייך אבל לא מפריע לך שידעו. יום טוב, שלי :p

moriboy666

New member
...Big girl does cry

ברור שתדעי את שמי.. היא כתבה אותו
מה קורה !? בדרך כלל אני עונה בסדר או סבבה... זה לא תמיד נכון..אולי אפעם לא.. אתה מכוער !? (סתם, סתם) כיעור זה עניין יחסי. ואם אני מרוצה מאיך שאני נראה.. לא. אני חושב שאני המיותר מבין הבריאות היית בהופעה של כפיר !? איך היה ?! הייתי. היה מצוין. ישבתי ליד הסבא המטורף שלו..(נראה לי סבא- אצלהם כולם נראים צעירים) והוא כל ההופעה שר וצעק כאילו זה הופעה של מייקל ג'קסון והוא בחורה בקהל.. זה היה ממש קול. תן 3 שמות של זמרים שאתה אוהב וספר למה אתה אוהב אותם.
אביב גפן-סתם כי הוא הזמר שאני הכי מעריך ואוהב במדינה.. וכי הוא בערך התירוץ שאני חיי היום.
פנק פלויד-להקה מדהימה. אני אוהב מאד את מה שהם עשו..חוצמזה שהם כמעט המקור לכל המוזיקה שיש היום. תשמעו אותם.
UMMAGUMMA מומלץ למטורפים. האאא בעצם זה פורום כפיר אפשטיין..עזבו אותכם.
Kent-סביר להניח שלא שמעתם עליהם ויותר ממני לא תשמעו בטח ובגלל זה ברחתי אותם לפה. זו להקה שוודית. שלמרות שאני לא מבין מילה בשוודית אני אוהב אותם מאד. יש להם סאונד שאני ממש אוהב. (יש להם שני אלבומים שהם גם הוציאו גם באנגלית- אבל זה לא אותו דבר) יש לך חלומות !? אני לא יודע אם יש לי חלומות..ז"א לכל אחד יש.. רק שלי הם לא ברורים עדיין. זה עצוב.. אבל אני לא שואף לכלום.. מה דעתך על אלכוהול !? אישית. אין לי בעיה עם זה..אני לא שותה. ואם כן אז זה רק בריזרים וכאלה.. בירות אני ממש לא אוהב. קוקטיילים אני לא מכיר ולא כזה מעניין אותי לנסות את כולם.. עם מה שזה עושה לחברה (אלימות תאונות...) זה די מבאס ספר משהו שאף אחד לא יודע עלייך אבל לא מפריע לך שידעו. לא כל אחד יודע ולא כולם יכולים לדעת.. שנוסף להכל אני גם לקוי ראייה. לא איכפת לי..ותכלס די חשוב שאנשים שאם אני לא (לצורך העיניין) מנופף לשלום בחזרה למישהו זה לא בגלל שאני סנוב או זבל.. המשך יום מקסים.

גל:)

מה קורה? מאיפה אתה בארץ? איך אתה הולך לכ"כ הרבה הופעות? איך השגת תדבר הזה מהצבא?גם אני רוצה! מנגן על משהו? איך האלבום של כפיר? אתה מהאלה שקונים או מורידים מוזיקה? איך שמעת על כפיר? יש לך מסנג'ר? D: טוב זה אין לי כוח לחפור עוד. יום טוב.

moriboy666

New member
Like a bird on the wire

Like a drunk in a midnight choir I have tried in my way to be free. מה קורה? שוב, אני בדרך כלל עונה בסדר...זה לא תמיד נכון מאיפה אתה בארץ? רמת גן איך אתה הולך לכ"כ הרבה הופעות? פיזית אבא שלי לוקח אותי בדרך כלל ואם לא אז מוניות.. אם השאלה מאיפה כל הכסף.. אני נכה. אני מקבל קצבה חודשית מביטוח לאומי.. איך השגת תדבר הזה מהצבא?גם אני רוצה! יש לי בבצפר יועצת תותחית על והמורה למטמטיקה דחפה גם ממש חזק לזה.. אמממ.. הייתי עושה את הסאונד בבצפר.(טקסים,,הופעות,, מסיבות...). למדתי שם מולטימדיה והגברה וגם לימדתי תלמידים אחרים.. כך שהנושא לא היה רחוק ממני מנגן על משהו? הלוואי. אתמול בדיוק שאלו אותי על זה במייספייס ועניתי שכנראה החלק הזה במוח חסר לי... הייתי רוצה ממש לדעת לנגן תופים באס וקלידים איך האלבום של כפיר? עוד לא שמעתי אותו
) היום אמורים לבוא להרכיב לי ארון כזה לדיסקים אז אני לא פתחתי אותו עדין.. אתה מהאלה שקונים או מורידים מוזיקה? אני מוריד מוזיקה. מוריד המון והכל מהכל.. מצד שני יש לי שלושה ארגזים בחדר מלאים בדיסקים מקוריים וחלקם עדיין עטופים דנדשים שקניתי בחצי שנה האחרונה.. בעיקרון אני קונה את מה שאני אוהב מתוך מה שאני מוריד.. אבל לפעמים אני קונה ישר ואז מוסיף למחשב..(יותר נוח ונגיש לי לשמוע מוזיקה במחשב) איך שמעת על כפיר? ישבתי עם ההורים שלו בזאפה בהופעה של קרן פלס יש לך מסנג'ר? D: כן. אבל אני לא מתחבר הרבה בכלל.. אני מעדיף ICQ. [email protected] 328510158 המשך ערב טוב..

../images/Emo214.gifגללללל!!!!

מה נשמע? <השאלה שטחנו אותה פה, אבל עבר זמן מאז שענית על ההודעות הקודמות...>
איך היה אתמול בהופעה?!
מה אתה מעדיף-ביצוע של דיסק או הופעה, ומדוע? [אני רוצה לקבל פירוט!]
מה השיר שאיתו אתה הכי מזדהה בדיסק של כפיר?
מה השיר שאותו אתה הכי אוהב שמבצע כפיר [זה יכול להיות גם שיר שלא מופיע באלבום]?
מתי קנית את האלבום- לפני ההופעה, או אחרי? <הייתי בדילמה ורק בגלל שנטעלי אמרה שיהיה לחץ לאחר ההופעה קניתי לפני
>
צפון או דרום?
טלויזיה או רדיו?
מחשב או פלאפון? ו....זהו

moriboy666

New member
Give me the freedom to destroy

Give me radioactive toy מה נשמע? <השאלה שטחנו אותה פה, אבל עבר זמן מאז שענית על ההודעות הקודמות...> האמת לא ממש טוב עכשיו.. אני מצונן פתאום וכואב לי הראש ורע לי בלי קשר.. איך היה אתמול בהופעה?! היה ממש כיף נהנתי מאד... חבל שהדבר האחרון שראיתי אתמול היה אותך בוכה מה אתה מעדיף-ביצוע של דיסק או הופעה, ומדוע? [אני רוצה לקבל פירוט!] הופעה.הרבה יותר כיף ומרגש לשמוע את השירים מהדיסק בעיבודים שונים.. ציפייה לשירים שפחות מושמעים.. ויש בזה משהו נורא אישי שאת מקשיבה וזמר ששר מולך.. לא יודע להסביר.. מה השיר שאיתו אתה הכי מזדהה בדיסק של כפיר? לא שמעתי אותו עדין.. והאמת לא כלכך לחוץ לי..אני שומע דברים אחרים בנתיים.. אני בטח אקשיב לו מחר או באחד הימים.. מה השיר שאותו אתה הכי אוהב שמבצע כפיר [זה יכול להיות גם שיר שלא מופיע באלבום]? אושר ועצב, עצוב, כלום, לבד ואמונה מתי קנית את האלבום לפני ההופעה. צפון או דרום? אני נורא אוהב את אזור הכרמל הגליל וגם את המדבר.. בעבר תמיד אהבתי לצאת לטיולים במקומות האלה.. השקט והתחושה של הלבד במדבר.. והנוף הממכר שמעלה את הרצון שלא להיות לבד בגליל טלויזיה או רדיו? טי.וי. למרות ששלי משמת לי יותר כרדיו... אני כמעט לא צופה בתוכניות.. רק מקשיב להם שיש איזה איייטם מעניין אני מסובב את הראש.. מחשב או פלאפון? מחשב. אני שונא פלאפונים ממש..בטח את כל הדור שלוש והחדשים האלה.. לא יכול להבין מה אנשים כלכך צריכים אתזה לילה מקסים

../images/Emo214.gifתודה על התשובות ../images/Emo24.gif

ומצטערת שביאסתי בסוף [גם את עצמי], פשוט קרה משהו.. אם תרצה אספר לך בפרטי, זה לא לפה.

../images/Emo126.gif ווהו!

היי
המממ, מה קורה? מה נשמע? איך עבר הלילה? ישנת? יש לך אחים/אחיות? בני כמה? יום טוב

moriboy666

New member
...I can see it in your eyes

There is something Something you wanna tell me מה קורה? אממ התעוררתי לפני שעה.. לא כלכך טוב...כואב לי הראש0 מה נשמע? האמ *נשמע רע מאד*.. אתמול היו אמורים להרכיב לי את הארון לדיסקים(טוב זה קצת חפירה) ואבא הביא את הארון ואופס..הוא חצי ממה שביקשתי.. וואללה יופי.. יש לי פה שתי מחשבים מודם ורוואטר ומערכת קולנוע שממנה אני שומע את המחשב ודיסקים ואת הכל פירקתי בשביל שלא ירד עליהם טייח מהקיר.. אז אתמול אחרי שהבנתי שזה מקרה אבוד הרכבתי לי מחשב אחד (כמובן את האינטרנט שניתקתי לכל הבית..אחותי נכנסה כבר לקריז) ואני לא יכול בלי מוזיקה אז גם את הדיוידי.. ואין לי כוח להרכיב לו את כל הרמקולים בגלל שהיום הוא אמור להביא לי את הארון כמו שהוא ואז שוב לפרק... אז אני שומע בלי נמוכים וצד אחד.. *נשמע רע מאד* איך עבר הלילה? עבר כמו כל לילה רק בלי סרטים או מוזיקה נורמלית ישנת? כן ב3 בערך.. יש לך אחים/אחיות? כן שתי אחיות קטנות. אדר בת 18. ושובל בת 10. שיהיה יום טוב.

MORIYAE

New member
גלצ'../images/Emo13.gif

מה קורה?..(אתה לא חייב לענות אם נמאס לך...חחאבל רק על השאלה הזאת
..) מממ, לטס סי... 3 דברים שממש היית רוצה שיהיו לך? אם היית נוסע לאי בודד ויכול לקחת 3 דברים, מה היית לוקח? משהו שעשית והיית חוזר ועושה בלי סוף... איזה שיר אתה הכי אוהב?..(כןכן..רק אחד) אם היית חיה, איזו חיה היית? איזה צבע אתה אוהב? ואחרונה, מה אתה חושב על שני אנשים שיושבים זה לצד זה ומתכתבים אחד עם השני
קיצר, יומקסים שיהיה לך

moriboy666

New member
Suicide is Painless

|סליחה על התמונה השוביניסטית משהו| זה סרט חובה דרך אגב!! מה קורה?. בסדר..משעמם קצת..אני שומע לונדון ווקירשנבאום.. 3 דברים שממש היית רוצה שיהיו לך? הייתי רוצה לקבל דיסקים בחינם כמו כל מבקרי המוזיקה והתחנות. מחשב על מטורף כזה אממ.. לזכות בלוטו.. לא יודע... אין לי כלכך ורצונות מיוחדים כאלה.. אם היית נוסע לאי בודד ויכול לקחת 3 דברים, מה היית לוקח? לא הייתי נוסע מרצוני היום. משהו שעשית והיית חוזר ועושה בלי סוף... לא דווקא בלי סוף.. הייתי רוצה לעבור את המסע לפולין שלי שוב ואולי שוב ושוב.. ולסיים את מה שכתבתי עליו. ההופעה הראשונה של אביב גפן שהיה כלכך כיף ומרגש. שאלה מעניינת..צריך לחשוב על זה עוד קצת.. איזה שיר אתה הכי אוהב?..(כןכן..רק אחד) יש כמה שירים שמלווים אותי בחיי העלובים. ואחד מהם זה hey you של pink floyd אם היית חיה, איזו חיה היית? חיידק. איזה צבע אתה אוהב? שחור על כל גווניו.. ואחרונה, מה אתה חושב על שני אנשים שיושבים זה לצד זה ומתכתבים אחד עם השני חחחחחחחחחחחחחחחח גאוני!
ערב מקסים

MORIYAE

New member
../images/Emo2.gifחיידק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חחחח ומה אתה אומר על השאלות שלי??...חחח, להזכירך יש לי רשימת שאלות טובות...אז תיזהר בלשונך
וגאוני- קטן עלינו..זה הרבה מעבר לגאונות

MORIYAE

New member
../images/Emo9.gif

בגלל שאינלי בעיה אם יאיר, אני אקבל זאת כמחמאה

למעלה