פינת הקורבן להשבוע

°°NaTaLi°°

New member
היי גל:)

היי גל זוכר אותי? מה שלומך? איזה סרט מועדף עלייך? מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? בעוד 20 תיהיה? מה היית בגלגול הקודם?

moriboy666

New member
...Eva Flies Away, Dreams The World Far Away

In this cruel children's game.... There's no friend to call her name Eva sails away Dreams the world far away The Good in her will be my sunflower field היי גל זוכר אותי? שלום, כן בטח. מה שלומך? שלומי טוב קצת..בעצם לא יודע... מחכה כבר להופעה מחר.. איזה סרט מועדף עלייך? מצאת את מי לשאול.......... יש כמה סרטים שאם לא היו זה היה מאד חבל כמה קומדיות
- אמריקן פאי, אירו-טריפ, ביג מאמא, שחכו אותי בבית, בית ספר לרוק ומבקרים מטורפים. דרמות (סרטים שמספיק פעם אחת של בכי) היומן, סיפור אהבה בלי נשכח, אבודות והוזות, חמש בנות יפות, סוויט נובמבר וגשר לטרבית'יה קלאסיים- מועדון ארוחת הבוקר, צלילי המוזיקה, מרי פופינס, התפוז המכני, צארלי בממלכת השוקולד ועוד כמה שאני לא יכול לזכור עכשיו פעולה- צבי הנינג'ה, בן ערובה, ושודדי הקארביים. רומנטיקה- לפני הזריחה ולפני השקיעה. אימה- הסיוט ברחוב אלם. אממ קחו את אלה כהמלצות חמות לסרטים שחובה וצריך לראות!!! באמת לא תתרחטו. אם בא לך לחפור לי ברשימת סרטים יש לי במייספייס פוסטר גדול עם כולם.(עד לפני 4ה חודשים) מה אתה הכי אוהב בעצמך? אני לא אוהב את זה בעצמי, זו סתם תכונה חיביות יחסית (את זה יותר אנשים אחרים אוהבים אצלי). שאני נותן (פיזית אבל לא רק..) ולפעמים בלי גבולות.. ואני יודע שזה לא יחזור אליי לאחר מכן.. אבל אני כזה. מה אתה הכי שונא בעצמך? את כל השאר. בעוד 20 תיהיה? אני מקוה שלא. מה היית בגלגול הקודם? קצין נאצי?.. אני לא מאמין בגלגולים.

למעלה