פינת הקיץ

פינת הקיץ

חברים יקרים שלום
בואו לעזור לנו לבנות את יומן הפעולות לקיץ שיוכל לשמש אתכם במהלך הקייטנה ונוכל להכניס אותו לטאגליינס. בתוך השירשור הזה אני אפתח הודעות בנושאים שונים ואתם תצטרכו לענות לכל נושא בנפרד. בהצלחה

האלופים../images/Emo13.gif

כוכבים נוצצים כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים איש אחד חלם שבלילה הוא מת ובבוקר הוא קם וראה זאת אמת כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים איש אחד התחפש לביסקוויט של כלבים בא הכלב שלו ואכל אותו כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים השמיים זורחים ואנחנו שרים
יתוש ויתושה (השיר צריך להיות בליווי ידיים) יתוש ויתושה עושים זאת בלי בושה הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספריי לבן הם באו מיוון הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספרי אדום הם באו מאדום הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספריי ירוק הם באו מרחוק הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספריי שחור הם באו מאחור הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הורדתי ת'חולצה- קיבלתי עקיצה הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
|*הצב יהושוע (מגיע בליווי ידיים) יש לי צב שקוראים לו יהושוע הוא מציל אותי מכל מצב יש לי צב אההההםםם (עושים כאילו אוכלים אותו) היה לי צב שקראו לו יהושוע הוא הציל אותי מכל מצב- היה לי צב בעעעעעעעעעע (עושים כאילו פולטים אותו) יש לי צב שקוראים לו יהושוע הוא מציל אותי מכל מצב יש לי צב- יש
משפחת קוקה קולה למשפחת קוקה קולה יש פחית כשפותחים אותה שומעים את ה- פסס פסס אאההההאאאא את הפסס פסס אאההההאאא _______ זאת הקבוצה
את ה- פסס פסס אאההההאאאא את הפסס פסס אאההההאאא _______ היא אלופה
|*הטובים שבטובים 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 אתם מאזינים לחברה גיזעיים אתם מאזינים לטובים שבטובים ________ אנחנו וואווווו, אנחנו וואוווו
________ אנחנו וואווווו, אנחנו וואוווו
ועכשיו תורכם להמשיך

dragonit12

New member
אממ..

השם של הקבוצה.: נגיד אלופה.. תנו לי א'{א'} תנו לי ל'{ל'} תנו לי ו'{ו'} תנו לי פ'{פ'} תנו לי ה'{ה'} ומה קיבלנו.. אלופה יותר חזק! אלופהה אני לא שומעת אלופה עכשיו חלש.. אלופה. בלחישה אלופה שאני לא אשמע אלופה הכי חזק! אלופפפפפפפה!
אין לנו קצב ואין לנו חשמל ואין לנו בנים שיעשו לנו מורל אז בואו בואו ביחד כל נער ואיש אוהוהו הקשיבו לזמר אשר לכם בדיש אוהוהו ואם תרצו גם הקצב כאן סוחף! *שכחתי שורה* שתיים שלוש! שירווו! נענענענענע {השם של הקבוצה}
כפיים -איפה הכפיים שלכם בבקשה?- הנה הכפיים שלנו תודה -ואיפה הכפיים שלכם בבקשה?- הנה הכפיים שלנו תודה כפיים יאללה חבר'ה כפיים *שם הקצובה* כל הלילה לרקוד אה אה אה..
בלגן: שם הקבוצה כאן ויאללה בלגן אז הופ הופ הופ הופ ויאללה בלגן.
שוחים בים:{ש עם זה תנועות בידיים אבל קשה להסביר..} שוחים בים דיגידיגי בים דיגידי{X2} לים! כריש קטן דיגידיגי קטן דיגידיגי{2X} קטן! כריש גדול דיגידיגי גדול דיגידיגי{2X} גדול! חרגול קטן דיגידיגי קטן דיגידיגי{X2} קטן! חרגול גדול דיגידיגי גדול דיגידיגי{X2} גדול! ערסון קטן דיגידיגי קטן דיגידיגי{X2} קטן! ערסון גדול דיגידיגי גדול דיגידיגי{X2} גדול! סמים קלים דיגידיגי קלים דיגידיגי{X2} קלים! סמים קשים דיגידיגי קשים דיגידיגי{X2} קשים! אני אחשוב על עוד מאוחר יותר:)

Blase

New member
שמות לקבוצה

גלקטיקוס,האלופה,דיסנילנד,כדור פורח,אימפריה,בלאגן,הדוגמניות(בתנאי שכל הקבוצה בנות).

שמות לקבוצה

האלופים
דרדסים
הפנתרים השחורים
מותק
טרזן
הכיתה המעופפת
יופיטר
צדק
מוגזם
שוש (סיסמא יכולה להיות: הכל קישקוש חוץ משוש
)
ביג (סיסמא יכולה להיות: קח את החיים בביג טיים
)
כיופית
פנאן

אדיר1990

New member
אני לא יודע איך זה אצלכם, אבל אצלינו זה לא כך

אצלינו בכול הקייטנות יש נושא, למשל: "קיטנת סובבת עולם" - זו קייטנה שהנושא שלה הוא ארצות. עושים בה פעולות כמו: יום ישראלי, יום ברזילי, יום בדואי, ולפיכך קוראים לקבוצות (לפי שמות של ארצות) אם הקייטנת בנושא הצבעים - אז יקראו לכול הקבוצות בנושא הצבעיים.

L o l e e t a

New member
משחקים.

קובייה:צריך להכין קוביה מבריסטולים ובכל צד שלה לכתוב כל מיני שאלות להכרות. דוג':צבע אהוב\מאכל אהוב\סרט\פאדיחה שהייתה\תכונה שהוא אוהב בו וכו'..
שמות וחרוזים:כולם יושבים במעגל.החניכים מתחילים לתופף על הברכיים ולפי הקצב שרים: "שמות וחרוזים,שמות וחרוזים בואו נשחק בשמות וחרוזים.." ואז לפי הסבב החניך אומר את השם שלו ומילה שמתחרזת עם השם.
נחש מי אני?:שמים על הראש של החניך מדבקה עם שם של חניך אחר,החניך צריך לשאול כל מיני שאלות ולזהות על איזה חניך מדובר.[כמובן שנקל ובפעולה הראשונה נדביק על כל החניכים מדבקות עם שמם
]
התנתקות\טופי:זה אמנם לא משחק הכירות,אבל גיבוש אף פעם לא מזיק. מחלקים את החניכים לשתי קבוצות..מג"ב ומתנחלים.קבוצה אחת יושבת במעגל,הם מחזיקים ידיים חזק והקבוצה השנייה צריכה להפריד ביניהם.
הרוח נושבת:צריך להכין מספר שאלות.החניכים יושבים במעגל על כיסאות..ואז אומרים,למשל:"הרוח נושבת על מי שלובש ג'ינס".עכשיו,כל מי שלובש ג'ינס צריך לזוז ימינה.אם יש ילד שיושב על הכיסא ולא זז,החניך שעובר מתיישב עליו. אלו הרעיונות שלי..

L o l e e t a

New member
פעולת שוקולד.

אז..אני עשיתי בשבוע שעבר לחניכים שלי פעולת שוקולד,וכולנו אהבנו את זה! יש כמה רעיונות..
כדורי שוקולד:כמובן,איך לא?קקאו,סוכר,מרגרינה,חלב,תמצית וניל ו..סוכריות.
פירות בשוקולד:זה טעים!אז ככה..לוקחים 2 חבילות שוקולד עם קצת חלב וממיסים אותם בסיר קטן. חותכים פירות,משפדים אותם על שיפוד ואחרי שהשוקולד מומס טובלים את הפירות בשוקולד. תיזהרו לא לשרוף את הלשון!
דמקה:לוקחים חבילה של שוקולד לבן וחבילה של שוקולד מריר.מכינים לוח דמקה,מחלקים את החניכים לשתי קבוצות והם מתחילים לשחק.
ששוקולד:עזרים:מעיל,חולצה,כובע,סכין,מזלג וקוביה.החניכים מתיישבים במעגל.שמים חפיסת שוקולד על צלחת. כל אחד לפי הסבב זורק את הקוביה,החניך שיוצא לו 6 בקובייה צריך מהר להתלבש[כובע,מעיל וחולצה] ואז לאכול בסכין ומזלג את השוקולד.בינתיים,באותו זמן שהוא מתלבש ומתכונן החניכים ממשיכים לזרוק את הקובייה ואם לחניך הבא יוצא 6,החניך שמתלבש צריך לעצור הכל באמצע והחניך האחר מתחיל להתלבש. לצערי שכחתי עוד כמה דברים..אני אוסיף יותר מאוחר

Blase

New member
יש לי ...יש לי...משחקים

תפסוני מתחלקים לשתי קבוצות, כל אחת עומדת בשורה במרחק רב אחת מול השנייה. בכל פעם יוצא נציג מקבוצה אחת אל השנייה. כולם מושיטים יד קדימה. הנציג נותן לאנשים "כיף" על היד, בראשון הוא אומר "תיפ", בשני "סו" ובשלישי "ני", כאשר אז הוא נוטש בריצה אל הצד שלו וזה שאמרו לו "ני" צריך לרדוף אחריו. אם הוא נתפס הוא הופך לשבוי של הקבוצה. אם לא- הרודף הופך לשבוי. הנציג יכול גם לבלבל וישר לומר "ני", או לומר מילים דומות שאינן "תיפ-סו-ני". עמודו החניכים עומדים מפוזרים. אחד זורק כדור לאוויר וקורא בשמו של אחד החניכים. הנ"ל צריך לתפוס את הכדור לפני, שנגע בקרקע ולזרקו שוב למשתתף אחר. אם לא תפס עליו לרוץ אחר הכדור לתופסו ולצעוק "עמודו" שאר המשתתפים בינתיים בורחים לכל הכיוונים וחייבים לעצור למשמע הקריאה. כעת על החניך עם הכדור לנסות ולפגוע באחד מהבורחים. אם הצליח יקבל הנפגע נקודה רעה. אם לא הצליח מקבל הזורק נקודה רעה. לבעל שלוש נקודות רעות ממציאים כינוי שאליו הוא חייב לענות אם זרקו לו כדור. פינוקיו החניכים עומדים מפוזרים, שחניך אחד הוא ה"תופס". כדי לתפוס את השאר מותר לו לבצע שלוש קפיצות (צעדים). בראשונה הוא אומר "פי", בשנייה "נו", ובשלישית "קיו", כאשר מטרתו בשלישית לדרוך על רגל של אחד החניכים. לחניכים מותר לברוח ע"י קפיצה אחת בלבד. כדורגל סיני הקבוצה עומדת במעגל עם רגליים מפוסקות לכל חניך, שצמוד לשניים אחרים במעגל. מכניסים כדור למרכז. כל חניך מנסה להבקיע את הכדור בגלגול מהיר ע"י הידיים לבין הרגליים של חניך אחר במעגל (חוץ מאלה שצמודים מצדדיו). חניך שחטף שער יכול לקבל "ענישה"- בשער השני הוא צריך להגן גם על הצ מימין לרגל שלו, אח"כ להגן רק עם יד אחת על השער, אח"כ להסתובב... או שאפשר סתם להקציב לכל חניך שלוש פסילות.

אדיר1990

New member
מאוד קשה היה לי למצוא משחקי בריכה

ולא מצאתי בסוף. אז אם למישהו יש משחקים שאיתם אפשר לשחק בברכה.... תרשמו.

Blase

New member
../images/Emo39.gifהתקבלתי לקייטנה!

אני כל כך מאושרת חיכיתי לרגע הזה שנתיים כיון שהעבודה רבה וצריך לעבור קורסים(ביטחון וזה)סוף סוף אחרי שנתיים של עבודה קשה...ורציתי לשאול שאלה אמרו לחברות שלי שבגלל שאין להן תעודת מדצ"ים הן יכולות להיות עוזרות אתם חושבים שהם התכווני בלי כסף?

למעלה