האלופים../images/Emo13.gif
כוכבים נוצצים כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים איש אחד חלם שבלילה הוא מת ובבוקר הוא קם וראה זאת אמת כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים איש אחד התחפש לביסקוויט של כלבים בא הכלב שלו ואכל אותו כוכבים נוצצים נוצצים כוכבים השמיים זורחים ואנחנו שרים
יתוש ויתושה (השיר צריך להיות בליווי ידיים) יתוש ויתושה עושים זאת בלי בושה הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספריי לבן הם באו מיוון הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספרי אדום הם באו מאדום הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספריי ירוק הם באו מרחוק הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הבאתי ספריי שחור הם באו מאחור הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
הורדתי ת'חולצה- קיבלתי עקיצה הם לא נותנים לי מנוחה עושים פה זום זום זום ולא נותנים לנום עושים פה זום (מחיאת כף) זום (מחיאת כף) שללה
|*
הצב יהושוע (מגיע בליווי ידיים) יש לי צב שקוראים לו יהושוע הוא מציל אותי מכל מצב יש לי צב אההההםםם (עושים כאילו אוכלים אותו) היה לי צב שקראו לו יהושוע הוא הציל אותי מכל מצב- היה לי צב בעעעעעעעעעע (עושים כאילו פולטים אותו) יש לי צב שקוראים לו יהושוע הוא מציל אותי מכל מצב יש לי צב- יש
משפחת קוקה קולה למשפחת קוקה קולה יש פחית כשפותחים אותה שומעים את ה- פסס פסס אאההההאאאא את הפסס פסס אאההההאאא _______ זאת הקבוצה
את ה- פסס פסס אאההההאאאא את הפסס פסס אאההההאאא _______ היא אלופה
|*
הטובים שבטובים 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 אתם מאזינים לחברה גיזעיים אתם מאזינים לטובים שבטובים ________ אנחנו וואווווו, אנחנו וואוווו
________ אנחנו וואווווו, אנחנו וואוווו
ועכשיו תורכם להמשיך