פינת השאלה ההיפוטתית

afon

New member
נו ציף

ממתי דברים שולים כמו עובדות הפריעו לאנשים, תני לילדים להנות :)

סלע 1

New member
קראתי לזה פינת השאלה _ההיפוטתית_

כל הכוונה היא שנרשה לעצמינו להתפרע מבלי להכנס לשאלות קטנוניות כאלו כמו אם הם בכלל יופיעו ואם כן אם הם בכלל יקחו להקת חימום. ובכלל, מה היה קורה אליו לא היו שאלות היפוטתיות? תחשבו על זה ...

טוב, נשחק... למה לא?

מאיה בוסקילה. ספארקס. אוזי אוסבורן. מייקל ג'קסון. מיט לוף. דאר וויליאמס. הבאזקוקס. אממממ...

זו הופעה שלא הייתי מפספס בשביל

שום הון שבעולם.... רק חסר שהביטלס יתאחדו ויעלו על אותה במה בשביל לגרום לי להאמין בכוח עליו. לראות ולמות.

afon

New member
שאלה טובה

אני הייתי שם את קינג קרימזון כחימום, אבל האגו טריפ של פריפ לא יאפשר זאת. אני באמת לא מצליח לחשוב על להקה שמצד אחד מספיק גדולה כדי לחמם את פינק פלויד, אבל מצד שני לא גדולה מדי בשביל לגנוב את ההצגה, או לפגוע בכבוד הלהקה. לכן אני חושב שבאמת אין טעם ללהקת חימום.

חרטושה

New member
Roky Erickson

בדואט עם סיד בארט. (יקראו ללהקה "האגף הסגור" או משהו.) אבל ברצינות, הוא מתאים מאד. יש בו את הניצוץ ויש בו משהו שמזכיר קצת את סיד בראשית ימיו ובטח שהוא רלוונטי לרוק של שנות ה- 70'.

prog rules

New member
דעתי

אני מכיר להקה אחת שאני ארצה לשמוע את יחד עם פינק פלויד והם הפינק פלויד של שנות ה90 וה2000 DREAM THEATER!!!

afon

New member
דרים ט'יאתר ממשכי הדרך???

אבוי לאן הגענו? אפילו הם בעצמם יודו שאין קשר רב בין המוזיקה שלהם לבין המוזיקה של פינק פלויד. הקשר היחיד הוא שפינק פלויד הייתה להם תקופה שבה הם קצת ניגנו בהשפעת פרוגרסיב וד"ת יוצרים פרוג-מטאל.

נימרודל

New member
אבוי...

"שליחי הבלוז" לא מנגנים דבר מאשר קאברים. אין להם חומר מקורי. אם שליחי הבלוז יבצעו קאברים לפניק פלויד בתור הופעת חימום לפינק פלויד... זה יהיה- עצוב. ומיותר.

למעלה