פינת השאלה הזהה

itayab1

New member
בקשר לסכסוך שלהם וההליכים ב-85

מישהו יכול לפרט בדיוק מה הלך שם

blashar

New member
עזרה קטנה אם אפשר

אני רוצה לדעת איך נקרא השיר שמתחיל : were do you go when i was born and broken אני לא זוכר את המילים בדיוק אבל זה בערך השיר תודה עידן

mikal1

New member
שלום לכולם

יש לי ויכוח מטופש עם ידיד החומה בברלין שווטרס העלה בשנות השמונים-הוא טוען שדיויד גילמור השתתף שם לכמה דקות אני טוענת שלא מי מוכן להכריע בשבילנו? תודה מראש מיכל

pink floydror

New member
שאלה

בעקרון לכולם אבל לFlowerboy בפרט,כי הוא פשוט מתמצא בזה. בגיע לידי חוברת מילים של פינק פלויד. על הכריכה יש ציור של ארבעתם, הציור משנת 74. החוברת כנראה יצאה בתקופה שבין הדארקסייד לוויש יו כי יש שם את המילים של כלללל השירים שלהם עד לדארקסייד. אין פרטים אחרים על החוברת כמו חברת הוצאה לאור או שנת הוצאה. האם מישהו יודע במה מדובר?

../images/Emo32.gifמה אתם אומרים על מפגש פורום?

לארגן ככה ביולי אוגוסט איפשהו.... ניראה לי יהיה מגניב...

בקשה ../images/Emo3.gif

מישהו יכול לארגן לי את התמונה של הבנות חשופות הגב והתחת כשמצויר עליהן את עטיפות האלבומים של פינק פלויד?

זבבירון

New member
שאלה לגביי ספרי תווים/טאבים/אקורדים

האם יש לפלויד'ס עוד ספרי טאבים כמו THE WALL ?

avki

New member
עוד פעם:

A Saucerful of Secrets More Ummagumma איזה נחשב הכי טוב? איזה אתם ממליצים לקנות? באיזה מהם השתתף סיד בארט? די דחוף, אני קונה אחד מהם היום.

oribarak

New member
בגלל שאף אחד לא ענה עדין

אז אני אכתוב מה שאני זוכר\יודע...הם הסתכסכו בגלל מאבקי שליטה בלהקה, בטענה שווטרס יותר מדי משתלט על הלהקה..ואז הוא עזב אותם אחרי הדיסק האחרון...בערך בשנת 85 אני חושב אז גילמור רייט ומייסון רצו להופיע בתור פינק פלויד, וווטרס לא הסכים שהם ישתמשו בשם הזה...אז היו הליכים משפטיים שבסופם הוחלט שהם יקראו פינק פלויד..ואז החלה העבודה על האלבום a momentry lapse of reason וסיבוב ההופעות...זה מה שאני יודע ואני בטוח שיש מלא טעויות...

moshe_d

New member
זה היה בשיא הסכסוך בניהם.

במילים אחרות זה היה בלי גילמור

זבבירון

New member
ועוד משהו

היכן אפשר למצוא אתרים עם פרשנויות לאלבומים ולשירים של הפלויד'ס? עדיפות לעברית, אם יש כאלו בכלל

One Echoe

New member
A Saucerful of Secrets!!!

אחלה אלבום שבעולם. ואחריו תקנה את אומגמה..אני גם מת לקנות אותו, הוא פשוט ממש יקר.

avki

New member
תמחקי?

או שהוא פשוט יסחף עם הזרם לארכיון מהר מאד...

One Echoe

New member
כן אני יודע,

אם הוא התכוון אם בארט עצמו באלבום-אז רק בSOS

זבבירון

New member
באיזה אלבומים נמצא בארט??

לפי מה שהבנתי רק באלבום הראשון ... זה נכון?

למעלה