פינת השאלה הקטנה

enbalush

New member
שלום, האם חברת "טבע" לתרופות

עושה ניסויים בבע"ח? או מנצלת בע"ח לרעה?

גולדי2002

New member
שאלה לכל החברים:

מה המשפט הכי מטומטם ששמעתם בדוכן? נורא מעניין אותי לדעת. אולי גם נוציא פעם איזה פלייר כזה ונפיץ אותו בין החברים. אתם מוזמנים לשרשר (אלה מביניכם שעושים דוכנים) את המשפטים הכי מפגרים, מקוממים ואםילו מזעזעים ששמעתם בדוכנים או בכל נסיון להסברה לאנשים אוכלי בשר (או לחילופין, ניסויים בבעלי חיים). טוב ומאחר והעליתי את הנושא אתחיל ראשון: במשמרת מחאה בעזריאלי ביום שישי לפני כמה חודשים מישהו אמר לי בקשר לפיטום אווזים: "זה טוב שיש כבד אווז כי זה מכניס כסף למדינה ומזה מממנים את הבטחון ואם לא יהיה כבד אווז אז לא יהיה כסף למממן את הבטחון של הילדים שלנו". ועוד משהו שמישהי אמרה לי בדוכן: "אתה לא נראה טבעוני". אז אמרתי לה: "אז מה אני גם לא נראה יהודי, אין לי קרניים וזנב". היא היתה בשוק. כאילו שיש פרצוף מיוחד לטבעונים. ומה אתכם? בטוח יש לכם משהו. יאללה שפכו. יומטוב אורן

../images/Emo26.gifשאלה ממש חשובהההה, ../images/Emo36.gif

תראו אני טבעונית, אני לא אוכלת ביצים כן, אבל אמא שלי נורא לא אוהבת את זה והיא קנתה לי ביצים אורגניות. השאלה היא, אני יכולה לסמוך עליהם שאלה באמת תרנגולות שגודלו במקום פתוח ושלא התעללו בהם?? איפה אני יכולה לקרוא על זה אולי? ואולי התרנגולות בכל זאת סובלות שם? אני אובדת עצות... בבקשה, זה דייי דחוף... ועוד משהו.. ממממ התחלתי להתנדב בתנו לחיות לחיות, נתנו לי לשמור על ארבעה גורים יפים מאוד של חתולים. הם באמת יפים, אם תוכלו לעזור לי למצוא מישהו שירצה גור אני אשמח - הלל 051359572

vegi force 1980

New member
שי יש לי שאלה

אני קצת מטושטש כרגע ורק עכשיו עברתי כמו שצריך על השירשור הנזעם על ההשוואה בין.....לבין...... הבנתי נכון? אתה מסכים איתי? כי אם כן אז זה כבוד עצום בשבילי אני עוד זוכר אותך מהדיון על ניסויים בבעליי חיים באייל הקורא..... וואללה אתה מישהו שני יכול להעריך!

vegi force 1980

New member
כל תרופה חייבת לעבור ניסוי על בע"ח

אחרת לא יאשרו אותה לניסוי על בניי אדם או לשיווק בדברים האחרים טבע לא עושים ניסויים

feline9

New member
אף -אין לי../images/Emo4.gif

יש לי רק את הקלישאות : אני אאמרת שאני לא אוכלת בשר במסעדה אז אומרים לי - טוב, אבל יש לנו דגים! או: למה שלא תלכו לעזור קודם לבני אדם ואח"כ לבעלי חיים

CowLover

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

m_shy

New member
מה פתאום כבוד?!../images/Emo2.gif

וגי פורס, אחי, מה קורה לך?! זה סה"כ אני!
וגם אני מאוד מעריך אותך, ומקוה שיצא לנו יותר לעבוד ביחד, כי מפה לשם יצא לנו לעבוד יחד רק פעם אחת, כשג´ייסון מ-PeTA היה כאן והלכנו לטיול עם התירס שלו! לשאלתך - כן, נראה לי שאנחנו מאוד מסכימים! חתיכת שרשור יצא כאן לא? שי משולם

vegi force 1980

New member
וואללה אח שלי היתרס....

.חבל שג´ייסון לא הקשיב לנו..... אולי עוד היה יוצא מזה משהו חיובי..... יש לי עדיין את התמונות שצילמתי.....חבל שאין לי סורק אני אישית מוכן תמיד לפעול אח שלי ויש לך את המספר שלי אז יאללהלגביי השירשור... השירשור הזה רק הראה לי מי כאן צבוע ומי לא.....

CowLover

New member
משפטים מנצחים../images/Emo106.gif

פעם הראיתי למישהו תמונה של מפטמת אווזים והוא שאל (ובשיא הרצינות) - איפה שמים להם את האוכל?! לקח לי כמה דקות להסביר לו שהם לא צריכים עוד אוכל... הייתה פעם שמישהי שאלה אותי אם אני צמחונית ואמרתי שאני טבעונית והיא שאלה: - מה גם לא דגים? - לא. - גם לא דגים?!? באמת....
וכמובן הבדיחה הרצה של צוות הדוכן של פתח-תקווה (שאורן מכיר אותה טוב מאוד אבל השאר לא...): יש איש מאוד מפחיד שכל שבוע בא לדוכן ומספר לנו על איך יש לו איזה 50 חתולים (שהוא מכנה אותם "חתיכות" - אל תשאלו אותי למה) והוא מראה לנו כל פעם את הבשר שהוא קנה בשוק בשביל ה"חתיכות" שלו...
וכמובן אי אפשר בלי כמה הערות עליזות על "כמו חיות הורגים אותם", "את יודעת את מי צריך להרוג - את הערבים זה מי"... וכולי וכולי.... מזל שעברנו לקניון הגדול! כולם מוזמנים דרך אגב....
אליזבת

mara jade

New member
אם תרשי לי להוסיף יקירתי...../images/Emo13.gif

"צריכים להרוג את כל הערבים האלה ולתת אותם לחיות המסכנות האלה!" משהו בסגנון... too bad we moved...i`ll miss him

סבא שלי אמר לי פעם...

כשאמרתי לו בפעם הראשונה שאני טבעונית, שהגזים של הכבשים (הפלוצים) גורמים לחור באוזון בגלל איזה חומר(הוא רציני היה, והוא פרופסור לכימיה...), אז עדיף לשחוט אותם... אויש

TheFinalCut

New member
מתאן? חור באוזון???

אני ממליץ שתקחי את סבך לשיחה רצינית ותאמרי לו שכל היונקים פולטים מתאן ומתאן בלבד בצורה שתיארת (ע"ע נפיחה). הלוגנים (פלואור, כלור, ברום) ותרכובותיהם מפרקים אוזון, אבל גז מבוסס פחמן ובלתי-פעיל כמו מתאן בהחלט לא... תחזרי אלינו עם תשובה מסבא

m_shy

New member
כן מתאן - לא חור../images/Emo122.gif

המתאן, למיטב הבנתי, לוקח חלק באפקט החממה, שבדומה לCO2 בולע את הקרינה (באינפרא-אדום?) ומונע בכך פליטתה החוצה מהאטמוספירה, מה שמביא לחימום אשכולית הארץ. (לא, לא כדור הארץ, כי אם אשכולית! למה? למה לא?!)
שי משולם

הנה שלי (מהפורום בוואלה)

יש כאן כל מיני, מכל הצוחקים עלי, לא רק בדוכן: * "אני דווקא שמח - תרנגולת^ סבלה במיוחד בשבילי!" * "את עושה רוח בדוכן שאת לא אוכלת בשר, אבל ראיתי אותך אוכלת עוגיות עוף!" * "אני צריכה לאכול בשר כדי להיות רזה" * "מה, אוכלים פרות?" זהו בינתיים. אם אני אזכר בעוד אני אשים כאן. ^ התרנגולת שסבלה- זו לא אני

zooti

New member
דווקא לא מדוכן, אבל מטומטם להפליא

השותף שלי לדירה
(מאוד בקרוב כבר לא) לאחר שקרא את העלון שמסביר מה P&G עושות הביא משפט, שאם הארנבות בורחות ממתקני העינוי ושוברות את המפרקת, הן מתות ולא סובלות יותר ("את יורה לעצמך ברגל - הארנבות בורחות, שוברות את המפרקת. בום מתות. לא סובלות יותר")

למעלה