באמאשלי, זה סנאדה. *מתפגרת* היי היי היי היי. אושיגאקו זה שלי. >>;
N Nora Shu New member 13/2/06 #18 באמאשלך זה לאאא!! *מקפצת* נה, נה, תתחלקי! יש ילדים רעבים באפריקה ואין להם מכנסיים משובצות! ... את לוקחת שוחד?
באמאשלך זה לאאא!! *מקפצת* נה, נה, תתחלקי! יש ילדים רעבים באפריקה ואין להם מכנסיים משובצות! ... את לוקחת שוחד?
ק קמגארו New member 13/2/06 #25 X____X דייי התמונה הזו X________X ענננננננת יש לך אטובה גירו בשבילי ? *פאפי אייז*
N Nora Shu New member 13/2/06 #30 לא רוצה שייכות עליהם ../images/Emo6.gif הם בטח ירששו אותי עם כל הכסף שאצטרך לבזבז על lube. אבל אני כן אוהבת אותכם מאוד-מאוד [שיפ ההיוטאי האהוב עליי, אחרי אטובהXשישידו] ולכן אני כותבת הרבה מאוד סמאט עליהם. הרבה. הררררבה. זה בסדר, לא?
לא רוצה שייכות עליהם ../images/Emo6.gif הם בטח ירששו אותי עם כל הכסף שאצטרך לבזבז על lube. אבל אני כן אוהבת אותכם מאוד-מאוד [שיפ ההיוטאי האהוב עליי, אחרי אטובהXשישידו] ולכן אני כותבת הרבה מאוד סמאט עליהם. הרבה. הררררבה. זה בסדר, לא?
S S.Riddle New member 13/2/06 #26 אני דווקא חשבתי שזה היושי. X_X וחטפתי התמוטטות מוחלטת של כל האיברים הפנימיים. (אבל אני רגילה כבר, אז זה בסדר.)
אני דווקא חשבתי שזה היושי. X_X וחטפתי התמוטטות מוחלטת של כל האיברים הפנימיים. (אבל אני רגילה כבר, אז זה בסדר.)
ק קמגארו New member 13/2/06 #27 ../images/Emo193.gif לא למות אין בזה וויטמין E ! אולי לך יש תמונות גירו אטובה ? או לפחות אינוקיי כי המחשב שלי מת @__@ ונשרפו לי כל התמונות כל האינוקי היפה שלי ...... *הולכת לבכות בפינה*
../images/Emo193.gif לא למות אין בזה וויטמין E ! אולי לך יש תמונות גירו אטובה ? או לפחות אינוקיי כי המחשב שלי מת @__@ ונשרפו לי כל התמונות כל האינוקי היפה שלי ...... *הולכת לבכות בפינה*
ק קמגארו New member 14/2/06 #41 סוגדת לך לנצח ~ נווווו *מבט חשדני* אז מה את רוצה בתמורה ? הטבות מיניות ^_________^ צו ~