תמיר אתה ממש ממש ממש מקסים לך !
מ מייפלס New member 30/8/13 #27 אהמממממ ... יוצא לי עשן מהאוזניים ! כמה זמן אני אשאר בהוסטל הזה ? איך יילך לי אם התלונה במשטרה נגד המטריד ( אני מתחילה לחשוש מלהגיש את התלונה ואולי פשוט עדיף לעבור מכאן בלי לעשות רעש כנגדו ... ) ? אז לבחירתך ... כי שתי השאלות מאוד חשובות לי ...
אהמממממ ... יוצא לי עשן מהאוזניים ! כמה זמן אני אשאר בהוסטל הזה ? איך יילך לי אם התלונה במשטרה נגד המטריד ( אני מתחילה לחשוש מלהגיש את התלונה ואולי פשוט עדיף לעבור מכאן בלי לעשות רעש כנגדו ... ) ? אז לבחירתך ... כי שתי השאלות מאוד חשובות לי ...
ת תמיר המתקשר New member 30/8/13 #47 שלום מייפלס אני לא יכול לתת לגביהם תשובה אבל כדי שדברים יוכלו לקרות לטובתך את חייבת לחשוב חיובי כל הזמן גם אם פעמים זה נראה קשה שבת שלום
שלום מייפלס אני לא יכול לתת לגביהם תשובה אבל כדי שדברים יוכלו לקרות לטובתך את חייבת לחשוב חיובי כל הזמן גם אם פעמים זה נראה קשה שבת שלום
מ מייפלס New member 30/8/13 #54 אם מסר חוזר על עצמו שוב ושוב אז הוא כזה מהותי וחשוב ? משתדלת לחשוב חיובי ... זה לא מספיק להשתדל כי אני לא מצליחה בתנאים של ההוסטל כמו שצריך !
אם מסר חוזר על עצמו שוב ושוב אז הוא כזה מהותי וחשוב ? משתדלת לחשוב חיובי ... זה לא מספיק להשתדל כי אני לא מצליחה בתנאים של ההוסטל כמו שצריך !
א אור 173 New member 29/8/13 #17 תעסוקה היי תמיר האם נכון לי לעזוב את מקום עבודתי ולחפש מקום אחר?כמה זמן צפוי לי במקום העבודה הזה? משום מה במקומות עבודה אני משתעמם מהר וזקוק לחידושים האם אני אדם של עצמאות מבחינת פרנסה?פתיחת עסק? זה יקרה בשנים הקרובות? תודה,ושנה טובה!
תעסוקה היי תמיר האם נכון לי לעזוב את מקום עבודתי ולחפש מקום אחר?כמה זמן צפוי לי במקום העבודה הזה? משום מה במקומות עבודה אני משתעמם מהר וזקוק לחידושים האם אני אדם של עצמאות מבחינת פרנסה?פתיחת עסק? זה יקרה בשנים הקרובות? תודה,ושנה טובה!
א אור 173 New member 30/8/13 #50 תמיר,השאלה הראשונה בבקשה למרות שזו עדיין שאלה אחת, אשמח לפחות למענה לשאלה הראשונה שלמעלה תודה
ת תמיר המתקשר New member 30/8/13 #31 לא הבנתי על מה את מדברת בכל מקרה אני היום עונה רק לבקשות ספציפיות וממוקדות
S shaninani12 New member 29/8/13 #22 מסר על התנהלות לאחרונה אני מרגישה מין חוסר שיבעות רצון מהסובבים אותי ,הייתי רוצה לקבל על כך מסר,עצה תודה
מסר על התנהלות לאחרונה אני מרגישה מין חוסר שיבעות רצון מהסובבים אותי ,הייתי רוצה לקבל על כך מסר,עצה תודה
ת תמיר המתקשר New member 30/8/13 #51 שלום שני זה בסך הכל המראה של הנפש שלך את בתחושה שאת לא מספיק טובה לכן כל הערה את מפרשת כחוסר שביעות רצון עלייך לטפל בנושא הדימוי העצמי שלך והבטחון העצמי והכל יהיה בסדר
שלום שני זה בסך הכל המראה של הנפש שלך את בתחושה שאת לא מספיק טובה לכן כל הערה את מפרשת כחוסר שביעות רצון עלייך לטפל בנושא הדימוי העצמי שלך והבטחון העצמי והכל יהיה בסדר