פינת התקשור של תמיר

קמוש1

New member
היי תמיר אני מעוניינת להחליף שאלה

במידה ותרגיש טוב ותוכלי לענות אני אשמח:)
זה בקשר לבחור שאני מכירה כבר שנתיים..
לפני כמה ימים דיברנו אחרי נתק ארוך והוא אמר שהייתי סוג של פספוס עבורו, דיברנו כמעט שעתיים בטלפון
אתמול שלחתי לו הודעה והוא התעלם ממני. במשך כמעט שנתיים תמיד הוא אמר כמה הוא רוצה אותי
אבל תמיד כשרציתי להיפגש איתו זה לא ייצא מהכוון שלו,
הוא תמיד מאוד מבלבל אותי... במיוחד עכשיו...רציתי לדעת מה הסיכוי שיתחדש הקשר בנינו ולמה הוא התעלם?

תודהה והחלמה מהירה תמיר:)

icloud

New member
היי תמיר

אשמח לדעת לגבי זוגיות. תודה רבה ושבת שלום! :)

שלום icloud

זוגיות תהיה לך ברגע שתחליטי
אבל כדי לגרום לה להיכנס לחייך עלייך קודם כל לצאת מהעצבות בה את שרויה כרגע ולהאמין שזה אפשרי
וישנם דברים החשובים לא פחות: לחשוב חיובי ולהיות שמחים
אמנם זאת קלישאה אבל היא מאוד נכונה: חייכי לחיים והם יחייכו אליך בחזרה"
אושר הוא אחד הדברים שעושה אותנו חזקים ועוזר לנו לעבור תקופות קשות בחיים - וזה מה שיעזור לך לעבור את המשבר עכשיו ובעתיד

והכי חשוב - אל תוותרי

לילה טוב

YנעמהY

New member
היי תמיר

האם היצירה (האומנותית) שלי תצא בקרוב לאור, כלומר האם אתה מזהה את התקופה הנוכחית כנכונה לעוף איתה?
זאת שאלה אחת אבל ניסתי להבהיר יותר.
הרבה תודה!

שלום YנעמהY

יצירתך בהחלט עם פוטנציאל לצאת לאור אך את חייבת להאמין בה ובעצמך מכיוון שישנם אנשים עם כוונות טובות שלפי ראייתם ממליצים לך לא להמשיך עם הפרוייקט ( וזה הוריד מהביטחון העצמי שלך) אם את באמת רוצה שהיצירה תצא לאור את קודם כל חייבת להחליט שזה מה שאת רוצה - מכל הלב וב100% כי אז - לא משנה מה יגידו את עדיין תמשיכי עד להשגת המטרה. ולסיכום - החלטה, אמונה וביטחון יעזרו לך להשיג את המטרה יום נעים|4U| ובהצלחה

היי תמיר

מבקש מסר לגבי תהליך משפטי מסויים שאני מנהל
האם הוא בתלם ובכיוון הנכון ?
תודה

היי תמיר

האם התהליך מתנהל באנרגיות חיוביות לי ? האם הוא יהיה לי למועיל ולא לרועץ ?
מה המסר שמתקבל לגביו ?
כל הכוונה או מסר יעזרו

שלום אבא גנוב 2222

ההליך המשפטי אכן הולך לכיוון הנכון אך הוא "הולך לו בעצלתיים" צריך לדאוג שהבירוקרטיה לא תעכב את התהליך כדי שתוכל לראות את פירותיו בהקדם האפשרי המשך יום נעים |4U|

למעלה