פינת התקשור של תמיר

AEOLIAH

New member
אוקי תודה רבה

בקשר למה שאמרת כשמופיע מחשבה שלילית לחשוב על משהו חיובי.
אם אני חושב על שדה של פרחים ביום קיצי זה טוב או עדיף משהו חיובי על עצמי? למשל על זה שאני אכפת או רגיש או דואג לאנשים וכאלה?

AEOLIAH

New member
או...

איזה פעולה אני צריך לעשות כדי לאהוב ולקבל את עצמי ?

אני לא יודע איזה מהשאלות יהיה יותר טוב תשאל בבקשה את 2 השאלות האלו ותראה בבקשה מה אתה מקבל אני מאוד יעריך את זה מאוד מאוד!

khappiness

New member
חידוש קשר

היי תמיר, רציתי לדעת האם יתחדש הקשר ביני ובין בחור שהכרתי והאם יש מצב לקשר רציני בינינו?

שולחת לך את הפרטים במסר.
תודה!

שלום khappiness

לא צפוי חידוש קשר בניכם בחצי שנה הקרובה
מכיוון שהזמן לא נכון כרגע עבורכם
את כרגע צריכה לעבוד על עצמך מבחינה רגשית מכיוון שכרגע את לא מוכנה רגשית לקשר שהוא סוער רגשית ויוצר לא מעט "טלטלה"

אך אין לך מה לדאוג כרגע את בתקופה "התבגרות רגשית" שבסופה תיהי חזקה יותר מבחינה רגשית ורגשנית פחות

שבת שלום

icloud

New member
היי תמיר

אני לא בטוחה אם תהיה לך תשובה לזה אבל אני אנסה בכל זאת.
סבתא שלי נפטרה לפני 16 שנים והיה בינינו קשר חזק מאוד. היא גידלה אותי והייתה סוג של אמא עבורי.
רציתי לדעת אם היא עדיין מלווה אותי ואולי יש לה מסר עבורי.
אם אתה לא מתעסק בתחום הזה אז אל תתייחס לשאלה.
תודה רבה!

אני יכול לנסות

אבל אני צריך פרטים מלאים של שתיכן
שם מלא, שם האם ותאריך לידה
אפשר לשלוח במסר

שלום icloud

סבתך תמיד איתך - גם אם לא באופן פיזי היא איתך - ומסרים היא שולחת לך כל הזמן - שימי לב לסימנים

LORarch

New member
שלום תמיר

הזוגיות שלי הסתיימה לפני כחודש. האם היא צפויה להתחדש ?או שזה סופי וכדאיי שאעבור הלאה?

תודה רבה

sivan1710

New member
שלום תמיר

השאלה שלי היא האם נראה שצפוי לי מעבר דירה בשנה הקרובה? אם כן, אשמח לפרטים אפשריים. תודה רבה.

שלום sivan1710

מעבר דירה צפוי בהחלט -

כשאת בוחרת דירה עליך לשים לב למספר פרטים לפני הכל:

- האזור שבו הדירה ממוקמת - האם הוא נקי, בטוח, נוח (ואם אפשר לבדוק אז האם השכנים טובים)

- כשאת בודקת את הדירה מבחינת פגמים - שימי לב - אפילו ריח יכול להעיד על מצב הדירה

שבת שלום

Nitzang

New member
שאלה

על זוגיות , האם זה תקופה טובה? ואם כן אשמח לאיזה מסר כלשהו בעניין
:) תודה

למעלה