פינת התקשור של תמיר

lana24

New member
שאלה לאחותי

אחותי טסה לדרום אמריקה בינואר
היא לחוצה נורא

האם זה הזמן המתאים בטיחותית בשבילה לטוס? תודה

פרטים בפרטי

שלום lana24

אני לא מוכן לקחת אחריות על חיים של אחרים ולכן אני לא אענה על השאלה הזאת.

באופן כללי - תמיד עדיף שתחשוב חיובי מכיוון שמחשבה יוצרת מציאות

לילה טוב

תמיר שלום

שאלה לי

למה כל כך חשוב לי שתהיה לי מערכת יחסים זוגית.? ומתי זה אמור לקרות , לטווח ארוך ומערכת יחסים בריאה ואוהבת

תודה

שלום אמנדה פיט

ממה שאני מקבל ישנם מספר קשיים -

תמיד היה לך את ה"מרחב האישי" שלתוכו אף אחד לא היה נכנס , זהו מרחב שבו קיימת נוחות שלך, ההרגלים שלך אפילו החדר מסודר לפי איך שאת רוצה - וקשה להכניס מישהו (שלא לדבר על בן זוג) ולהתחיל להסתגל מחדש

משהו נוסף שגם הוא קשור לדבר הקודם שדיברתי עליו - יש לך סוג של פחד או רתיעה ממגע אוהב (בפרט חיבוקים)- והסיבה לזה קשורה למשהו לא נחמד שעברת פעם - שווה לך לבדוק מה הסיבה כדי לסגור מעגל.

את תגיעי לזוגיות, פשוט אם תתגברי על החששות הללו - את תגיעי הרבה יותר מוכנה לקשר רציני

שבת שלום

שאלה לתמיר

אהלן תמיר וערב טוב, מחפשת לעשות מעבר לתפקיד אחר במקום עבודה אחר. שאלתי מתי נצפה שינוי מיוחל זה? בתודה, חגית

לפני שאני עונה

מדובר בהסבה מקצועית?
השאלה שלך מתי יהיה נכון עבורך לעשות את אותו שינוי?

שלום קמוש1

ממה שאני מקבל את בדילמה לא קטנה
והתחושה שלך היא שאת עלולה להצטער לא משנה במה תבחרי

אל תתני שילחיצו אותך - בררי קודם מהן ההשלכות (לכל מידע כללי יש גם את "האותיות הקטנות") ופשוט תבחרי במה שבאמת עדיף

שבת שלום

קמוש1

New member
הייי

אכן אני נמצאת בדילמה מורכבת מאוד בחיים שלי.
לפני כמה חודשים נאלצתי לבחור בהחלטה לא פשוטה בכלל עבורי.
האם זה רק התחושה שלי שאני עלולה להצטער בכל דרך שבה אבחר, או שאולי באמת כל דרך בפרשת הדרכים הזאת כרוכה בלאבד משהו אחר?
אני באמת משתבלת לעשות את הדברים בלי שילחיצו אותי אבל איך יודעת מהי ההחלטה הנכונה? בדברים מאוד קריטיים בחיים???

יש אפשרות לקבל מסר נוסף? ייעוץ מעבר?
כדי לדעת האם ההחלטה היא הנכונה?
קשה לי מאוד... ורע לי בתקופה האחרונה

sivan1710

New member
שלום תמיר

אשמח למסר מכוון בנושא עבודה, השאלה היא האם צפויה לי הצעת עבודה מתאימה במהלך 3 החודשים הקרובים?
אולי אפשר לדעת פרטים אפשריים כמו איפה ואיך מומלץ לחפש. תודה רבה.

שלום sivan1710

לפי מה שאני מקבל
את מעוניינת בתפקיד מאוד מסויים וזה לא יקרה תוך 3 חודשים

שבת שלום

sivan1710

New member
תודה המשך

אני לא ממש יכולה להצביע על תפקיד מסויים רצוי, כנראה שמדובר בתחומים אפשריים שמתאימים לי אז לכן שאלתי על הצעה מתאימה.
בכל אופן רציתי לדעת אם אפשר לראות הצעת עבודה אחרת כלשהי אולי פחות "מתאימה" בפרק הזמן הזה של 3 החודשים הקרובים. תודה רבה.

למעלה