פינת התקשור של תמיר

הילהלהלי

יש לך רצון מאוד גבוה ללמוד לימודים הקשורים לכלכלה כי את מרגישה שזה תחום שיעזור לך אך את צריכה לדעת שתחום זה מעבר להעשרה הכללית שהוא נותן לך הוא דורש התמדה ויכולת למידה גבוהה שזה משהו שאת צריכה לעבוד עליו

שבת שלום

or2323

New member
שלום לתמיר

שלום תמיר אני כרגע במשבר ולא יוצא מהבית כ3שנים אני שוקל האם ללכת להתאשפז וככה לצבור ביטחון.. השאלה שלי בבקשה האם כדאי לעשות את הצעד הזה למרות שמאד קשה או לחכות?תודה רבה

or2323

על השאלה האם להתאשפז או לא - אני לא אענה מכיוון שזאת שאלה שרק אתה יכול לענות עליה

ממה שאני מקבל יש לך את הרצון בשינוי אתה רק צריך "דחיפה קלה" כדי להיכנס לתהליך של שינוי בחייך - ה"דחיפה הקלה" היא בעצם ההחלטה שלך שאתה יותר לא נשאר במצב הקיים - אשר כמובן מתחילה ברמה המחשבתית ולאחר מכן ממשיכה לרמה המעשית

שיהיה לך שבוע טוב

מייפלס

New member
שלום תמיר

אילו שיטות טיפול מומלצות לי והאם תוך שנה וחצי אני אוכל לטפל באחרים ?

מייפלס

New member
בעצם מעבר לזה שנראה לי שתגיד לי לשאול שאלה

אחרת ... אני אשמח במקום למסר כללי . תודה תמיר .

מייפלס

ההחלטה שלך להמשיך הלאה במקום להיגרר מאחור היא ראויה להערצה
יש לך יכולות נפשיים שעדיין לא גילית אותם
את הרבה יותר חזקה ממה שאת חושבת - עליך פשוט לדעת להתמודד עם רגשותייך במקום לנסות לברוח מהם
ואת תראי שההקלה על רגשות באה מבפנים ולא ממשהו חיצוני
את זאת שתצטרכי יום אחד להתמודד עם רגשותייך - וכשתתמודדי את גם תנצחי את הפחדים שלך

שבת שלום |4U

sivan1710

New member
שלום תמיר

השבוע הייתי ביום עיון והדרכה של עבודה חדשה. בעקבות שיבושים של סידור עבודה לא הוחלט מתי אתחיל שם ואמרו לי שיודיעו לי.
גם היום כשדיברתי עם המנהל האחראי עוד לא קיבלתי תשובה ברורה. השאלה שלי היא האם נראה שאתחיל בעבודה החדשה הזאת בשבוע הבא, השבוע הקרוב. אם זה אפשרי, רציתי לקבל מסר האם נכון לי לעבוד בחברה הזאת. אשלח את השם של המקום במסר פרטי, תודה רבה ושבת שלום.

sivan1710

יש לך רצון לכבוש יעדים גם כאשר הם מאתגרים
וגם עבודה זו עלולה לאתגר אותך אך היא עלולה לאתגר יותר ממה שאת מצפה לה
אם המטרה שלך היא להצליח ולהתגבר על הקשיים ואין דבר שמסוגל לעמוד בפנייך - אז זה יהיה מבחן ליכולתך ותו לא

שבוע טוב ובהצלחה!

sivan1710

New member
המשך הבהרה

קודם כל תודה על המסר, אבל משהו כאן לא מובן לי כשמדובר על אתגרים וקשיים בהקשר הזה, כי זאת אמורה להיות עבודה פשוטה יחסית ולא מסובכת וגם זמנית. בנוסף, לא הבנתי מהמסר את מה ששאלתי, אם נראה שאני כן אעבוד שם או לא. אשמח להסבר, תודה רבה ושבוע טוב.

ליבי300

את מרגישה כאילו לא אוהבים אותך וחושבים עלייך דברים רעים
אך לא כך הדבר את פשוט נותנת לפחד לדבר בשבילך - וזה מה שגורם לך לחשוב כך

עליך להשתחרר מהפחד - להמשיך קדימה ולא לפחד מה אחרים חושבים עלייך - את תתפלאי כמה הם מפחדים מה את חושבת עליהם

שיהיה לך שבוע מקסים מכל הלב

לילה טוב

ליבי300

New member
תודה רבה תמיר

פשוט נכון כמה שזה נכון אבל לא פשוט...
אנסה לזכור את זה לפחות עד תחילת השבוע
שבוע מקסים גם לך:)

luliy

New member
שאלתי היא..

מה תחום העיסוק/יעוד המתאים לי. תחום שגם יגרום לי לסיפוק וגם תהיה בו משכורת גבוהה.
תודה:)

אני מתנצל אבל פינת התקשר הסתיימה

אפשר היה לשאול שאלות ביום חמישי עד 23:59
פינת התקשור תתקיים שוב ביום חמישי הקרוב

שבת שלום

למעלה