פינת התקשור של תמיר

sivan1710

New member
שלום תמיר

אשמח למסר בנושא זוגיות, אני רוצה לדעת אם צפוי המשך קשר מסויים. הוא גר בחו"ל ויש דיבורים ותוכניות שהוא יבוא לארץ לתקופה מסויימת מתי שיתאפשר, לא ברור מתי בדיוק. השאלה היא האם יש סיכויים שזה נכון, שהוא יבוא לכאן בשנה הקרובה.
אשלח פרטים במסר, תודה רבה.

sivan1710

לפי נקודת הזמן הנוכחית - יש סיכוי שהוא יגיע לארץ (לא וודאי)
הוא בהכנות לקראת זאת כבר תקופה לא קצרה
מה שמבחינתך חשוב זה להיות מוכנה להכל - גם לאכזבות
אל תתלי תקוות יותר מדיי כי לפעמים דברים אינם כפי שמדמיינים אותם
זהו אולי הטיפ החשוב ביותר במסר הזה - שימי לב לזה

זה לא אומר שאת צריכה לחשוש , פשוט להיות מוכנה להכל

sivan1710

New member
תודה מסר נכון

אני חייבת לומר לך שהמסר מאוד נכון באופן כללי, ברור לי שיתכן שיש דברים שאני לא מודעת להם ושיכולים להשפיע, ואני מקווה שדברים יסתדרו. בנוסף, לא הבנתי מה הכוונה במילים נקודת הזמן הנוכחית ואם הוא נמצא בהכנות לקראת מעבר, האם ניתן לראות שיש לכך קשר אליי, אם ההחלטה הזאת שלו קשורה אליי. תודה רבה שבוע טוב.

kam19

אתה בתקופה מעט לא נעימה
הכל מרגיש לך שונה מדיי
כאילו החליטו לשנות לך את כל חייך ולהציב לך עובדות - ובאותה המידה מצפים ממך שתתמודד עם זה לבד מכיוון שאתה "מסוגל להתמודד" כמו כל אחד אחר
והתחושה שלך היא שלא בדיוק
כי אתה כן זקוק לתשומת הלב שלך שאתה רגיל אליה
ואתה כן זקוק לאותו חיבוק מנחם
והכי כואב שלא מנסים לנחם אותך - פה התסכול שלך
עליך פשוט לבקש - שאתה זקוק לאותו חיבוק , זה לא משהו שצריך להתבייש לגביו
זה משהו נדרש- לא משנה באיזה גיל - כולנו זקוקים לאהבה וכך גם אתה
אל תתבייש לבקש - פשוט בקש
אתה תראה שהכל יהיה טוב

שבוע טוב

candy crush2

New member
הי תמיר

לאחרונה,אני מרגישה תקיעות ונסיגה לאחור כמעט בכל תחום בחיים שלי,רציתי לקבל מסר בנוגע לאם התיקעות הזאת תחלוף בזמן הקרוב,וגם ממה היא נבועת.
תודה.

candy crush2

התחושה הלא נעימה הזאת של דריכה במקום ואולי גם דעיכה בגלל שאת מרגישה חוסר עניין בתחומים מסוימים בחייך היא כי יש לך בעיה שנתקלת בה - את לא ידעת להתמודד איתה ולכן את מפחדת לנסות להמשיך הלאה - את במצב שהוא פשוט בלתי נסבל מבחינתך - עליך לנטרל את הפחדים ע"י התמודדות עם אותה בעיה
הפחד להתמודד פשוט הכניס אותך למצב שיותר נוח "לדרוך במקום" מאשר להתמודד
ברגע שתפתרי עם עצמך את אותה הבעיה - את תראי גם שבכל שאר התחומים את תראי חזרה למצב הקודם שבו היית (המצב הטוב יותר)

שבוע טוב

Breakaway

New member
שלום

אשמח למסר בנושא זוגיות
מתי אכיר בחור טוב וראוי לזוגיות
תודה

שבי שבלולי

יש בך רצון עז בזוגיות אך מכיוון שאתה מחפש קודם כל את המישהי המושלמת - מסנן כל אחת מבחינה שטחית אתה לא משיג את המטרה
מכיוון שבסופו של דבר אצה צריך מישהי שתעשה אותך מאושר (ואתה אותה) ופה נכנס האופי לתמונה - הוא הבסיס של כל מערכת יחסים - הוא מה שעושה אותה יציבה, הוא מה שגורם לה להמריא והוא גם זה שיכול למוטט מערכת יחסים

לכן מה שחשוב בוא שקודם כל תכיר אותה - תראה באמת במי מדובר ורק אז תחליט

ושיהיה לך שבוע טוב

Breakaway

התחושה הזאת של החוסר אונים וחוסר וודאות שקיימת אצלך גור=מת לך לנסות לחפש כל בחור כמעט הנקרה לדרכך
זאצ לא הדרך הנכונה להכיר מישהו שבאמת טוב לך
במקום להסתער על בן הזוג הפוטנציאלי, עלייך לקחת את הזמן , להבין מיהו לפני שאת נותנת לעצמך להישבות בקסמיו
הרי בסופו של דבר - תכונות המקור, הגרעין של אותו אחד - הן אלו שקובעות האם את תצליחי להסתדר איתו או לא

אלו הדברים שקובעים באמת
ואל תדאגי - הכל יהיה בסדר, תאמיני בעצמך

שבוע טוב

פרפר בצבעים

הכמיהה שלך לזוגיות בהחלט מובנת
בייחוד אחרי כל מה שעברת זה בהחלט יכול לנחם
אך מה שחשוב הוא קודם כל - לא בכל מחיר - אל תוותרי או יותר נכון , אל תבטלי את עצמך מכיוון שאז זה יבוא על חשבון האושר שלך
עליך קודם כל לאהוב את עצמך לפני שאת מצפה לאהבה ממישהי אחר

אין לך סיבה לחשוש את תראי שכך יעריכו אותך הרבה יותר

שבוע טוב

שלגיה515

New member
שלום תמיד היקר

אשמח למסר כללי בנוגע לבנאדם ספציפי. שולחת לך את שמו בפרטי, תגיד לי אם יש צורך בפרטים נוספים..

שלגיה515

New member
אסביר

הייתי שמחה לשמוע מה יש לך להגיד לי לגבי אותו אדם, אנחנו בנתק מוחלט כבר קרוב לחצי שנה, והנושא הזה לא מניח לי..
מקווה שהסברתי

המממ...

אני מעדיף שלא לבדוק על אנשים אחרים ללא ידיעתם

אבל אני אוכל לבדוק לך התאמה זוגית
אני צריך פרטים מלאים (שם מלא, שם האם ותאריך לידה)

למעלה