פינת התקשור של תמיר

sivan1710

New member
שאלה אחרת?

שלום תמיר, חשבתי שמדובר בנושא שקשור אליי ושאפשר לשאול על כך. רציתי לדעת אם אפשר לנסח את השאלה בצורה שונה או לשאול שאלה אחרת בפעם הבאה. תודה רבה ושבוע טוב.

noush29

את נמצאת במצב מאוד מבלבל
מצד אחד אומר לך משפטים כמו "אני אוהב אותך" אך מצד שני עושה מעשים שאת לא מצפה ממנו שיעשה
ולכן תחושת הפחד שבו את נמצאת
אך אין לך סיבה בכלל לפחד
פשוט הראי את הביטחון ואת האמון שלך כלפי חוץ - ותחשבי בצורה חיובית
וכך את תוכלי ליצור את אותו האמון הנדרש כל כך באותו קשר מסויים

אל תדאגי - תחשבי בצורה חיובית - וכך גם התוצאה במציאות תצא חיובית - זה הדבר הכי חשוב שאת צריכה לקחת איתך
אמון, שמחה ובטחון

שתהיה לך שבת נפלאה

הולי 101

New member
היי תמיר אשמח למסר מההדרכה שלי מה הייעוד שלי

ואם אני בדרך להגשימה ? אני קצת לא מוצאת את עצמי היה לי חלום על זה
בדר"כ לא זוכרת חלומות אבל על מה שמסרת לי שבוע שעבר יש חלומות שאני זוכרת
ובאחד מהם היה מסר על כך שאני דורכת במקום מנסה להתקדם ואז חוזרת אחורה
מחוסר ביטחון שזה באמת הדרך שלי רק שהבעיה היא שאני לא יודעת
מה הייעד שלי

תודה רבה ושבת שלום

הולי 101

תחושתך אכן נכונה - את מרגישה שאת דורכת במקום מכמה סיבות
האחת - התסכול שאת לא מצליחה להביא לידי ביצוע תוכניות שרקמת לך במשך כמה שנים
שנית - אי יכול מיצוי השמחה שלך -
ושלישית - התחושה המאיימת שכל מה שאי פעם ניסית לבנות - יתמוטט בבט אחת

בנוגע לנושא הראשון - " הי היכולת שלך להיא את עצמך לידי ביצוע התוכניות נובע מסיבה אחת פשוטה - פחד - את מפחדת להעיז ולהביא לידי ביצוע - ולכן בתוך תוכך מעדיפה לדרוך במקום מכיוון ששם הכי "נוח" בקן שבו בקעת - אך רק אם תעיזי תצליחי - תחשבי על זה - ציפורים לוקחות הרבה יותר סיכון ממך - הן מסקנות את החיים שלהם בשביל להיות עצמאיות וחופשיות - לכן כחי את הכל בפרופורציה - ותעזי!

בנוגע לסעיף השני שקשור לסעיף הראשון - יכולת מיצוי השמחה באה כאשר את עושה את מה שאת אוהבת - ומה שאת אוהבת מביא אותך להגשמה עצמית - אך כדי שזה יקרה - את לריכה ללכת לפי הלב שלך

סעיף שלישי - בדיוק כמו הסעיף הראשון - אין לך ממה לפחד - הרי כל מה "שנהרס" אפשר לבנות מחדש אפילו טוב יותר

ובנוגע למהו היכוד שלך - היעוד שלך - מגיע מתחום האומנות - ציור ופיסול,
זה משהו שפשוט את , אולי אפילו השילוב שלהם - את תמצאי זאת , הרי את יצירתית בצורה שלא חלמת עליה אפילו

ואני מקווה שזה עזר

שבת נפלאה שתהיה לך

הולי 101

New member
תמיר תודה רבה

כרגיל המסרים שלך עושים לי את השבוע.

רק שאני לא כזו יצירתית , אבל אני יודעת מה אני אוהבת
אני יודעת על מה התסכול שלי , מרגישה סוג של פספוס בתחום האקדמי , במקום ללמוד מה שאני אוהבת
למרתי משהו "פרקטי" הקשבתי לסביבה שלי במקום לעצמי
אבל אחרי מוצ"ש של חשיבה עם עצמי הבנתי שאני יכולה לעסוק במה שאני אוהבת בעקיפין
לווא דווקא עם תואר אקדמי , החלום שלי זה לעסוק בהיסטוריה אז בהמשך דרכי שאסיים את עבודתי במקום העבודה
שלי היום אחפש עבודה במוזיאון היסטורי כל שהו

תודה
הולי

עולם ו מלואו

שנה חדשה..
יש אנשים המסמלים את זה כשנה שבו הזדקנו בשנה ועוד כל מיני מושגים עצובים ומדכאים
אך בשבילך - שנה חדשה וביחוד זו - היא שנה של בניה , של עשיה ושנה שבה את מקבלת את הקוחות לצאת מהמשבר האחרון שפקד אותך
את צריכה לראות זאת כהזדמנות חדשה לחיים וכך היא תהיה
את יודעת שקיבלת מתנה - מתנה אדירה - ובשבילך הייתי מצע שתנצלי אותה - כי ככל שתהני ממתנה זו - את תראי שלא רק שהיא לא נגמרת , היא משתפרת והולכת
שתהיה לך שנה נפלאה - מכל הלב

ושבת שלום

BeProud3

יש לך רצון מאוד חזק לשחזר את מה שעברת בתקופה נפלאה שאותה עברת - ומה שנשאר לך ממנה בם 3 דברים - זכרונות, רצונות ורכושנות
עצה אלייך - מכיוון שאת לא יכולה להיפטר מהרכושנות מבלי לוותר על רצונותייך - עלייך להשתחרר משניהן , אחרת את תגיעי למצב שהזכרונות יהיו כלכך לא נעימים שאת תרצי להיפטר מהם - וזה משהו לאת לא רוצה בכלל

לכן עלייך להשתחרר מהרצונות ומהרכושנות ולבנות משהו אחר וטוב
וכמובן לא "טוב יותר" אלא טוב עבורך - אל תנסי לשחזר אותו (את הקשר) תבני משהו אחר

ואז יהיה לך טוב
וכמובן השלווה הפנימית תחזור אלייך במהרה

שתהיה לך שבת נפלאה!
נ.ב רשמי בצד את מה שכתבתי כדי פה שתוכלי לעיין בזה שוב

שבת שלום

BeProud3

New member
..

אתה מתכוון בעצם שעליי להמשיך הלאה ולמצוא מישהו אחר , או לנהוג אחרת לגבי הקשר הזה? ולא הבנתי.. אתה בעצם לא ממליץ לי לנסות לחזור להיות איתו בקשר ידידותי?

BeProud3

New member
..

מצטערת על ההצקה, אבל אני טיפה מבולבלת.. פעם קודמת ששאלתי אותך עליו אמרת לי שיש אהבה גדולה ואפשר להחזיר את הקשר אם לא יהיה אגו. אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולנסות ליצור איתו קשר- אבל ענית לי משהו אחר עכשיו.. אז אני קצת לא יודעת מה לעשות.. למה זה השתנה פתאום?

שבי שבלולי

אתה בתקופה לא נעימה כלכך בלשון המעטה אך זהו משבר חולף
אתה צריך לאסוף כוחות מכיוון שהתקופה הזאת היא זמנית
אתה תעבור אותה ואתה תראה את השינוי גם בקרוב - אתה תקבל סימנים "לניצנים" של השינוי לטובה קצת לפני שהוא מתרחש

עליך להאמין שיהיה טוב - וכך גם יהיה

שתהיה לך שבת נפלאה

למעלה