פינת התקשור של תמיר

noush29

אני רואה שאת מנסה למלא כל הזמן את עצמך באהבה מכל אחד שאת פוגשת , לא אהבה במובן הרומנטי - אלא אהבה טהורה , כזאת שרק הורה מעניק לילדו
התחושה שלך היא שלא משנה כמה את מנסה את לא מצליחה להחזיר את אותה תחושה (כמו לנסות למלא דלי ללא תחתית)
&nbsp
התשובה לא נמצאת באהבתם של אחרים - אלא באהבתך שלך כלפי עצמך
דאגי לקבל את עצמך , לאהב את עצמך ולתת מעצמך לעצמך (למצוא בכל תכונה שלך רק את החיובי, להסתכל במראה ולהיות גאה בעצמך , לאהב את מה שאת)
&nbsp
בסופו של דבר - בסופו של תהליך , את תראי שכבר לא ישנה מה אחרים חושבים עליך
הרי כשהם מסתכלים עליך - הם תוהים מה את חושבת עליהם.
&nbsp
שבת שלום

JustSharona

אני רואה שאת מאוד כועסת על 2 דברים
האחד - את מרגישה כאילו לא אוהבים אותך בכלל - התחושה הזאת קיימת מכיוון שאת מצפה שיאמרו "אני אוהב אותך" בתדירות מאוד גבוהה ושיזכרו דברים ואירועים מסויימים שחשובים לך
אך לא תמיד יכולים לזכור את אותם אירועים - ביחוד אם הם עסוקים בדברים לא פחות חשובים ואפילו אפשר יהיה לקרוא להם "עניין של חיים או מוות"

הם כן מראים שאוהבים אותך - הם מראים זאת במעשים , בחיבוקים , ברצון להיות קרבים אליך כל הזמן
במתנות קטנות שמטרתן היא להראות את הכוונה שלהם
שימי לב לרמזים הללו

הדבר השני שמטריד אותך קשור לנושא הראשון - הוא קשור למשפחה ,את מרגישה כאילו לא מבינים אותך ולכן גורם לך להרגיש גם "פחות אהובה"
אך פה התשובה מאוד קצרה ומדוייקת - זה שלא מסכימים איתך - לא אומר שרוצים לרעתך
יש להם דעות מעט שונות משלך מכיוון שהם באים מנקודת מבט אחרת ועם ניסיון חיים - נסי להבין אותם
ולא פחות חשוב , במקום להגיב באופן אוטומטי - קחי את מה שהם אמרו - "תשני על זה" , תעכלי בדיוק מהי הכוונה ואז תגיבי ממקום מושכל ולא ממקום רגשי

שבת שלום

חני2222

את תראי שכל מה שעברת בתקופה האחרונה לא כזה נוראה - את תראי שאפילו זה קרה לטובה
מכיוון שמהבחינה של התמונה הגדולה - לכל דבר יש סיבה , אולי לא רואים את זה עכשיו, אבל זה מתגלה בסופו של דבר
&nbsp
שבת שלום

orrr2233

New member
שלום רותי ותמיר היקרים

לפני כשלושה שבועות היה לתמיר פינת תקשור וכתבתי שאלה זה היה ב7.8 ועדיין לא קבלתי תשובה לצערי..אני ועוד שלושה אנשים לא קבלנו תשובה לא יודע מה איתם אבל אני מחכה לתשובה מתמיר ..תודה רבה

אני מתנצל שלקח לי זמן לענות

אבל עברתי תקופה לא פשוטה
עניתי עכשיו לכל השאלות שנשארו מפינת תקשור קודמת 7.8

שוקסי

New member
היי אשמח למסר לגבי

פרנסה שרית בת שולמית 05/09/76 תודה ושבת שלום

btazilerio

אני מקבל שלאחרונה הצב אצלך השתפר בלא מעט תחומים - אתה מצליח להתמודד יותר טוב עם משברים , גם מבחינה רגשית יש שיפור במובן שאתה מרגיש שמח יותר
כל אלו נובעים מכיוון שהתגברת על משבר או משהו מסויים שגרם בזאותו זמן לחסימה אנרגטית
ומכיוון שהתגברת על אותו משבר (היה לך כעס במשך תקופה על מישהו , אך בסופו של דבר התברר לך שהוא לא היה אשם ובנוסך ישרתם את ההדורים בניכם)
&nbsp
שים לב למה שאתה אוכל - ייתכן מאוד שזה הפתרון להצטננויות חוזרות בתדירות גבוהה
&nbsp
שבת שלום

למעלה