פינת התרבות השבועית

hila3000

New member
פינת התרבות השבועית../images/Emo63.gif../images/Emo79.gif

אני שמחה לפתוח את פינת התרבות השבועית שלנו
היצירה הראשונה שתתפרסם היא של מוריה (Mory89) שיר (ללא שם) לא יכולה להרדם וזה חוזר אליי הרבה, לא מרפה והצלקת שנותרה, זה לא מתרפא ושוב עוצמת עיניים וזה חוזר אליי הרבה, זה לא מרפה וזה מה שנשאר לי - דבר מלבד זה זה כמו לעצור את החיים לרגע להסתכל רק על הטוב זה כמו לראות רק את השפע להאחז בזה קרוב ושוב חושבת על שמיים וזה חוזר הרבה ולא מרפה זה מסנוור, וזה כל כך יפה ונפלא לי בנתיים וזה חוזר, לעיתים מרפה זה כל כך מיוחד, זה משהו שונה זה כמו לעצור את החיים לרגע להסתכל רק על הטוב זה כמו לראות רק את השפע להאחז בזה קרוב.

Lovley bla bla

New member
../images/Emo140.gifוואי מוריה זה ממש ממש ממש יפה

אהבתי רצח..יש לך כישרון!...

זה ממש יפה את מרשה לי להחלין את זה?

ויש לך כתיבה ממש טובה אבל, אני חושבת שאת יכולה הרבה יותר. :) אני גם כותבת מגיל מאוד צעיר ומנגנת וכו'...

mory89

New member
תודה רבה מותק! ../images/Emo13.gif

חחח יש לי עוד המון המון שירים.. אבל לא יודעת זה היה נראלי הכי פחות חודר לי לפרטיות..

mory89

New member
חח ובקשר להלחנה.. זה יכול להיות

רעיון מטורף!! את אפילו מוזמנת מאד להלחין אותו...

אההה ושמרתי את השיר שלך אני אנסה

לעבוד עליו יש לי איזה משהו בראש אבל, צריכים לעבוד על זה. אז נראה מה יצא מזה... :) נ.ב אני בדרך כלל לא מתלהבת מכול כותב ממך התלהבתי הייתי שמחה לקרוא עוד שירים שלך... כנסי אלי לאיי סי אם בא לך אולי אני אשלח לך גם כמה שירים שלי אולי חח
אני גם הלחנתי אותם וכו'... כמובן אני לא אשלח לך אותם מולחנים פאדיחות לאפחד אני לא שולחת חח 215632225 זה האיציק שלי :)

talba3

New member
מורקי תמיד האמנתי בכישרונך!

מוכשרת ללא ספק (יש מצב שאני אתן לך לכתוב לי איזה שיר לאלבום שלי)

למעלה