פינת התרבות השבועית

hila3000

New member
../images/Emo12.gif

חח די להביך אותי
וגם אני מתה עלייך יא שאווה

mory89

New member
חח

שאווה? למה לעבוד על ילדות קטנות ותמימות כמוני?

hila3000

New member
שאלה

להגיד את האמת נקרא לעבוד על ילדות קטנות ותמימות?

kaktusa

New member
סחטיין מוריה

השיר יפה
ובגלל שאני לא אוהבת להגיב תגובות ריקות של "וואו איזה יפה" אני אוסיף קצת פירוט, או לפחות אשתדל :) אממ... אהבתי את המבנה שחוזר על עצמו ואת הפזמון. אני הייתי קוראת לשיר "זה"- ואז המילה הזאת, שחוזרת על עצמה כל כך הרבה פעמים בשיר ונדמה שהיא מעיקה [זאת בעיה שיש לפעמים בשירים שלי], תקבל פתאום משמעות. אבל זאת אני ולא את..

mory89

New member
אממ

קודם כל, תודה דבר שני- מקבלת את זה כביקורת בונה.. נחשוב על זה..

dani3p

New member
מחשב מעצבן!

כתבתי לך תגובה אתמול בערב והוא החליט להתפגר והשאיר אותי עם מסך ריק.. אני מקווה שאני אוכל לשחזר את ההתגובה שתהיה כמה שיותר דומה לקודמת. אז ככה.. בדר"כ אני לא אוהבת לקרוא שירים (לא יודעת להסביר אתזה) אבל קראתי את התגובות והחלטתי שאני חייבת לקרוא את השיר.. אז קראתי ושמחתי שעשיתי אתזה. אני ראיתי את הצד האופטימי דווקא בשיר.. אבל כנראה שזה תלוי בבנאדם ובמצברוח שלו באותו רגע (אתמול הוא היה אופטימי.. לכי תדעי איך אני אראה את השיר היום) ושוב.. חושבת על שמיים.. אני כל הזמן חושבת על השמיים.. מדהים מבחינתי שהזכרת אותם בשיר שלך כי בטיול כל הזמן הסתכלתי על השמיים והם היו מדהימים! השורה הזאת נגעה בי במיוחד.. וכל השיר נגע בי.. הוא זרם ואהבתי אתזה.. אהבתי את הכתיבה שלך והניסיון להגדיר רגש או מחשבה שאי אפשר להגדיר אותם.. זה מיוחד עכשיו להילה.. בחירה מצוינת לפתוח את הפינה ואת החורף! אל תתנו לזה להרפות.

mory89

New member
וואי תודה רבה לכם על התגובות../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שזה איכשהו מדבר אליכם.. שבוע מאושר לכולם!

וואי פשוט מעולההה../images/Emo13.gif

כל הכבוד
רק אני רואה את זה בדיסק החדש של בית הבובות?

mory89

New member
חחחחחח ואיי אחד הפירגונייםםםםם

תודה,מהתגובה הזאת התלהבתי יש לציין..

למעלה