פיסיקה ב
אנשים

O0NoNi0O

New member
אומגאד! חזרת!

היית פה ממש מזמן, ברוכה השווה אם את חוזרת לתמיד|חיבוקי| נמנמ וסורי, אין לי את התמונהXD

adiozery101

New member
../images/Emo207.gif כנסוו >>

אממ סבתא שלי נוסעת לחול ואני אמורה ליסועע איתה אז מה נסגר כאילו מקפליי באים לארץ או לא ?! חחח כאילוו כי כמה בנות פה אמרו שכן (מאיפה בכלל הם יודעותת ?! ) בקיצורר זה טיפה דחוףף לי
עם מיששהיי יודעתת וזה בטוח היא יכולהה להגיד ליי?! תודה בכל מקרה

ענבז

New member
../images/Emo206.gif|נצל"ש|עזרה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifיום הולדת :S

בנות - זה ממש חשוב לי.. אני הבן אדם הכי פרפקטציוניסט עלי אדמות, ואני כבר שלושה ימים בוכה ומתעצבנת - (ובעיקר מעצבנת את כל השאר XD) אני עושה מסיבה בסגנון מסיבת בריכה .... מכירות?מהסרטים?(דבר שהיה חלום שלי חח) ו.. תכננתי אותה כבר משנה שעברה כי היינו אמרוים לעבור אליזה בית ענק (ממש ענק XD) עם 2 בריכות.. ובסוף נעבור רק עוד איזה שנתיים. עכשיוו - אני רוצה לעצב את החצר , אבל מה לעזאזל אני אשים שם?1 חשבתי שלים בריכות כאלה קטנות מגומי של ילדים קטנים אבל המשפחה אמרה שזה לא רעיון טוב ושזה לא חמוד, זה סתם מוזר.. ואז חשבנו לעשות שאנטי כזה ולהביא מלאאא כריות ומחצלת וכאלה אבל אז אין את הרושם של המסיבת בריכה ! חח אז הקטע הרציני הוא -
איך מעצבים את הבית למסיבת בריכה כשאין בריכה?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח (יצאתי עמה , אבל אני בסוף יצליח!) תהיו יצירתיות בבקשה, לי זה לא הולך.. 333>>>

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif מסיבת בריכה בלי בריכה?

לא נראלי שזה איפשרי... אממ אבל בכל זאת...
אתן יכולות לבוא עם בגדי ים וסתם להשתזף...
אפשר לעשות מלחמת מים עם: בלוני מים, אקדחים וכאלה P:
להביא קרטיבים
לפזר בחצר כריות ואיזה מחצלת כדי שיהיה נוח, ואפשר גם לשכב על מגבות אבל נראלי שזה מטומטם מדי XD
לחלק להן משקאות קרים עם מטריות כאלה קטנות, סתם כי זה מגניב :p
לשחק לימבו (הזה שצריך לעבור מתחת למקל XDDDDDDD)
לשחק כדורעף (חופים חחח)
לפזר סתם כדורים מנופחים כאלה ומזרונים, למרות שזה לא על המים ונממ לא עולים לי עוד דברים עכשיו, מקווה שעזרתי
בהצלחה!

ענבז

New member
../images/Emo108.gifממש תודה :)

חח על הרוב חשבתי לבד אבל זה ממש מגניב :) תודהה 3>3>

Fall Out Inbar

New member
אממ.. אפשר לעשות כמה דברים-

שולחן עם קוקטיילים כאלה [שלא חייב להיות באמת אלכוהול, אולי מיץ עם המטריות הקטנות האלה P= ] פופים ומחצלות זה נחמד, ואפשר בריכת גומי אחת גדולה, עם מלחמות קצף [חחח.. את כבר השנייה בפורום שאני מעודדת אותה לעשות מלחמת קצף!] אממ.. לא יודעת מה עוד. מקווה שעזרתי. :]

adiozery101

New member
../images/Emo207.gif למישהי יש את התמונה שהארי ראשון ?!

כאילו לא ביחד ..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהנה התמונה בלי הרקע

ואם התכוונת שהתמונה הזו ספציפית בלי כולם אז אין.. הרי זו תמונה של כולם ביחד

גילולית

New member
../images/Emo205.gifזאת?../images/Emo26.gif

כאילו זאת אותה חולצה, אבל אני לא יודעת אם זה מה שהתכוונת..ואת בכלל התכוונת רק הארי כי אמרת:כאילו לא ביחד. בכל אופן זה מה שיש לי מקווה שזה עוזר

adiozery101

New member
חחח תודהה !

לא היתכונתי לזה חחח אבל תודה בכל מצב היתכוונתי לתמונה שסמתי רק בלי הטור של דני חחח

aeauev

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo105.gif כולןן ../images/Emo9.gif ->

חח סליחה שאני קרציה אתן לא חייבות לעזור לי
אבל אם יש למישהי .. אני צריכה תמונה של דאגי בלבוש ספורטיבי , ותמונה שלו מתנשק עם מישהי [אם יש כזו תמונה
] אבל תמונות יפות D: והמווון המווון תודה
!

Little McMickey

New member
למעלה