פיספסתי

פיספסתי ../images/Emo10.gif

הביוץ היה היום ולכן אין טעם לעשות הזרעה מחר. נורא עצוב לי שעוד חודש התבזבז לו סתם.

יעל@

New member
סוכריה

למה פספסת, תמיע עושים יומיים הזרעות, יום אחרי יום? עדין לא מאוחר, לא? יעל

מסתבר שלא ../images/Emo4.gif

היה לי ברור שככה זה יהיה... הביוץ היה היום כפי הנראה (התחלתי להרגיש את הכאבים אחה"צ), ואולי אפילו אתמול (החום שלי הבוקר היה ברמה של אחרי ביוץ). ב-US ראינו רק נוזל
והרופא שלי אמר שמחר כבר יהיה מאוחר מידי. אוף!

ligo

New member
אוייש, סוכריה ../images/Emo10.gif

את הרגשת את זה ואני קיוויתי שזה אולי סתם לחץ, אבל בסוף צדקת. אבל למה לא עשו לך היום?

ligo

New member
סוכרית

כל כך חבל לי שעוד חודש "בוזבז" לו. מקווה שתוכלי להסתכל על הצד החיובי (אם לא היום אז מחר)- לפחות את מכירה את הגוף שלך וזה דבר מדהים לכשעצמו.

שירלי.ה.

New member
סוכריה יקרה

הרופא צודק ואני מצטערת בשבילך! אבל תנסו היום לחגוג ואולי אולי זה יהיה טבעי?!
, שירלי.

נועם@בת

New member
למה שלא? תמיד קורים ניסים

וגם אם לא יצליח, לא שווה לנסות? סתם בשביל הפינוק

מיכל ק-ש

New member
כי מתישהו זה כן יצליח, אז למה לא

הפעם? ניסים כן קורים ואולי אולי בכל זאת... הלוואי שבסופו של דבר תבשרי לנו על הריון טבעי ואם לא - בחודש הבא תקשיבי רק לעצמך ולגופך ותעמדי על שלך! בהצלחה ו-
גדול ממני, מיכל.

יעל@

New member
אוי סוכריה

אבל זה מדהים עד כמה את מרגישה את הגוף שלך, וזה יתרון לא קטן בכלל. מקווה כי בפעם הבאה זה יסתדר. יעל

תודה, יעל

רק חבל שאף אחד לא מאמין לי כשאני אומרת מה קורה בגוף שלי! זה כל-כך מתסכל, היה לי ברור שזה יקרה.

נועם@בת

New member
אוף אוף אוף ../images/Emo46.gif

בכל מקרה, גם אם מחר יהיה מאוחר מידי, הלילה עוד אפשר לדאוג לאהבה חופשית. מי יודע, אולי עוד תספיקו לתפוס את הביצית בקצה הצוצרה. באמת אוף. בפעם הבאה אולי כדאי לחשוב על דיכוי. זה יכול להיות סטרוטייד, שאמנם יקר אבל ניתן רק לקראת הביוץ, ועד כמה שידוע לי הוא נטול תופעות לואי. קבלי
על האכזבה. אני מכירה את זה כי עברתי את בעבר, וזה מסתכל ומרגיז ומעצבן נורא.
נועם

אני לא חושבת שדרוש דיכוי.

דרושה רק קצת יותר תשומת לב לסימנים שהגוף שלי נותן. בחודש הבא נעשה את ההזרעה קצת מוקדם מידי, ברגע שה-E2 יעבור את ה-450, אני מניחה, ואם נצטרך נעשה אח"כ עוד אחת.

יעל@

New member
סוכריה

אני חושבת שדרך הטיפולים (לצערי) למדנו להכיר כל כך טוב את הגוף שלנו. וכן זה ממש מעצבן הפספוס הזה, אבל זה יכול לקרות. פעם הבאה אני בטוחה שתפני את תשומת לב הרופא ותעמדי על מה שאת מרגישה, והוא יהיה בטח גם יותר רגיש. יעל

תודה, מתוקה.

ידעתי שזה מה שיקרה ולא היה לי נעים להטריד אותו יותר מידי... אולי בפעם הבאה אני אהסס פחות. הוא דוקא לא מוכן להיכנע לפסימיות שלי (ביקשתי ממנו מרשם לאיקקלומין לחודש הבא)... אבל הוא לא מנסה כבר 19 מחזורים.

יעל@

New member
סוכריה

אבל מה הסיבה שבגללה הוא לא רוצה לתת לך איקקלומין?

הוא אמר שהוא לא מוכן להיכנע

לפסימיות שלי ולשתף איתה פעולה (האיקקלומין הוא, מן הסתם, למחזור הבא), ושאני אלך הביתה ומיד אכנס להריון, כי זה מה שעושים כולם ואין שום סיבה להתעקש להיות מיוחדת... אבל בסופו של דבר קיבלתי את המרשם שלי, אלא מה

למעלה