פיספסתי

מרב.

New member
איזה רופא עקשן...

אבל את עקשנית יותר ממנו, מסתבר.. מקווה שבפעם הבאה, הפעם העשרים, תהיה הפעם האחרונה, עם מרשמים או בלי מרשמים- העיקר שיקשיב אף הוא לגוף שלך. מצטערת לשמוע על המועד שפוספס, מדהים לפעמים איך בנות אחרות נכנסות להריון בטעות עם "חלון הזדמנויות" של 24 שעות בלבד
אז שיהיה בהצלחה, לחודש הזה או לבא ואני היום סיימתי את הגלידה שהייתה בפריזר- אולי זה אומר שתמו הנסיונות ובפעם העשרים- גלידה!!
מרב

עמית@

New member
אוי סוכריונת!!! אוף אוף אוף

הגיע הזמן להדק קצת את הסגר, לתת כוריגון ולעשות הזרעה יום לפני הביוץ עצוב, מעצבן, תעשו סקס איך שלא יהיה עמית

עמיתי,

הוא לא הזכיור כוריגון, רק אמר שבחודש הבא נקדים ונעשה שתי הזרעות ליתר בטחון. היה כף לראות אותך שם!

אולה *

New member
העיקר - לא לאבד תקווה, ולא לוותר

(בשום פנים ואופן) על הדרך הטבעית לעשות ילדים!!! have fun, sweety
אולה

מהדרך ה"טבעית" (עלכ) כבר התייאשתי

עכשיו אני תולה את תקוותי בפלאי הרפואה המודרנית... הדרך ה"טבעית" זה בשביל הכף, פלאי הרפואה זה בשביל התינוק. תודה, אולה, את פשוט גדולה!

סוכריה חמוצה בטעם לימון ../images/Emo5.gif

הנה ירד לי החיוך האווילי מהפנים ואני מצטערת על אכזבה נוספת. נותנת לך מפה דחיפה לאסיפת הכוחות מחדש שתחזרי להיות סוכריה מתוקה בטעם דובדבנים (זה הדימוי שפנייך מזכירות לי) חיבוקים ואהבה

TWEETY =^.^= 4

New member
אויה סוכריה ../images/Emo7.gif באמת ביעוס

אני יכולה לשלוח לך רק טרליון חיבוקים
מרשה לך להתחלק איתם עם אישך,,,בתנאי שיחזיר גם כמה בחזרה
ומחזיקה אצבעות שהביצית תחכה עוד טיפונת לזרעון השובב ביותר שימצא

תודה, נילה

אבל מיד לחזור לחיוך שלך!!! אני כבר את שלי קיבלתי בחזרה, היום אני יותר בסדר, מחכה למחזור הבא שיתחיל עוד 12 יום. אפשר לומר שאולי אני עוד לא בטעם דובדבנים היום, אבל כן בטעם

רוני@30

New member
באמת מבאס, מעצבן, מתסכל ומרגיז

תקללי קצת
תכעסי קצת
תתפנקי קצת
תנוחי קצת
ויאללה - פעם הבאה זה קורה
רוני

אוף. אוף. אוף. ../images/Emo46.gif

איזה מעצבן
אבל הרופא שלך לא ראה זאת קודם???? איזה חסר אחריות הוא
בכל מקרה, כאן מגיע תורו של המשפט המעצבן: "כל עכבה לטובה"
אומנם אני שונאת פתגמים אבל אולי באיזשהו מקום הם נכונים. אז אני מאחלת לך שבגלל חודש העיכוב, תקבלי בחודש הבא את המתנה שאת הכי רוצה בעולם. הלוואי.
סאני.

הוא לא חסר אחריות ../images/Emo18.gif

הוא לא יכול היה לדעת שאני אבייץ עם כאלה תוצאות... אני ממש לא מאשימה אותו, ומנסה להאמין שיש מישהו למעלה שמכוון את העניינים ורוצה אולי שהתינוק שלי יוולד ביום ההולדת של אבא שלי ז"ל (באוגוסט).

salpter

New member
עצוב, עצוב לשמוע מקווה שמהיום

יקשיבו יותר לרחשי בטנך והחודש זה היה פיספוס גדול שיביא הריון בחודש הבא.

טלי2

New member
מרגיז באמת ../images/Emo46.gif

ומתסכל שקורה פיספוס כזה... אבל,אולי דווקא מחוסר האמונה שמשהו יקרה, יופיע איזה נס קטן ויעשה לך הפתעה, אני מקווה בשבילך שמשהו כזה יקרה בכל זאת ובינתיים קבלי ממני

טביקאט

New member
אוי סוכריה ../images/Emo5.gif

באמת הכי מרגיז בעולם. בפעם הבאה לא לוותר ולא להתבייש- כדי שלא תהיה פעם 20! שומרת את האצבעות עדיין טביקאט

אולה *

New member
אני לא מאמינה שזה קורה לך! ../images/Emo4.gif

זה כ"כ לא פייר. ותאמיני לי אני לא יודעת איך מפספסים דבר כזה.
אולה.

למעלה