על מי פרקתי את זה בדיוק? אמרתי לו משו רע? אמרתי לו שלא יגיד לאנשים שגם אם הם גרועים יותר טוב ממנו הוא כן... אז שלא יתחיל להגיד לוט אתה גרוע או לא יודע מה...
שאני לא מבין זה מה הקשר... אני יצאתי על מישו?.... כולה אמרתי לו שהוא לא קינג ושלא יתפוס תחת.. ואולי אני יענה לך.. למה אתה לא ממש קשור ואני דיברתי אם אייד.. אז אולי אתה זה שקינג אומר לו שהוא בייטר או לא יודע מה "מקבל ביקורת" או אנערף והוא סופג את זה ומוציא את זה על אחרים?!.. שיהיה לך יום טוב ע-י-ו-נ-י....
זה לאו דווקא היה על התגובה הספיציפית שלך זה היה בכלליות ומכוון לכל מי שמתחיל ופורק את זה על אחרים, פשוט מהתגובה האחרונה שלך זה נראה כאילו קצת יצאת עליו. סתם בזבוז של זמן עדיף להשקיע בקירות או בסקאצ'ים מאשר בפריקת כל עול על מתחילים אחרים.
ושרק הגעת לכאן באת עם מונחים ושטויות מהמחשק הדפוק הזה... "איפה אני משיג מונטנ ה גולד" או אנערף... עזוב אחי אין לי כח לריב עם אנ שים עכשיו.. שתיהיה לך שבת שלום...
אני וזכר שבאת לפה ואז אמרתי משו על מונטנה גולד שבמשחק הזה זה כאילו אס... ואני זוכר עוד כמה דברים ושאמרת טוב אני ישנה את זה... עזוב אחי באמת שאין לי כח... חח שבת שלום..