פיס ראשון שלbow

acab123

New member
כן ועכשיו בוא תסביר לי מה הקשר?

על מי פרקתי את זה בדיוק? אמרתי לו משו רע? אמרתי לו שלא יגיד לאנשים שגם אם הם גרועים יותר טוב ממנו הוא כן... אז שלא יתחיל להגיד לוט אתה גרוע או לא יודע מה...

Dtiup

New member
אני חושב שהתגובה של ידידי הייתה ברורה מספיק

ואין צורך באיטיליגנציה גבוהה כדי להבין את המדובר. עיוני.

acab123

New member
בזין שלי מה הוא אמר... והבנתי טוב מאד.. מה

שאני לא מבין זה מה הקשר... אני יצאתי על מישו?.... כולה אמרתי לו שהוא לא קינג ושלא יתפוס תחת.. ואולי אני יענה לך.. למה אתה לא ממש קשור ואני דיברתי אם אייד.. אז אולי אתה זה שקינג אומר לו שהוא בייטר או לא יודע מה "מקבל ביקורת" או אנערף והוא סופג את זה ומוציא את זה על אחרים?!.. שיהיה לך יום טוב ע-י-ו-נ-י....

Faide

New member
בנאדם

זה לאו דווקא היה על התגובה הספיציפית שלך זה היה בכלליות ומכוון לכל מי שמתחיל ופורק את זה על אחרים, פשוט מהתגובה האחרונה שלך זה נראה כאילו קצת יצאת עליו. סתם בזבוז של זמן עדיף להשקיע בקירות או בסקאצ'ים מאשר בפריקת כל עול על מתחילים אחרים.

acab123

New member
צודק.

אבל אני לא כ''כ התעצבנתי עליך התעצבנתי על סיילו.. כי זה לא פעם ראשונה שהוא יוצא ככה.. סבבה אחי (אייד..) הבנו..שתיהיה שבת שלום חח _:)

Dtiup

New member
אתה מתעצבן עליי

לא פעם ראשונה שאני יואצ ככה? אני חייב לך משהו? כמו שאייד אמר עדיף שתשקיע בלהתאמן.

acab123

New member
יופי טופי מה אתה רוצה אני לא יוצא עליך...

אני אמרתי משו אל תפרש אותי לא נכון...

DECAY dk

New member
תה בכלל לא יודע מה אני עושה

ולא ראית שום עבודה עדכנית שלי אז תרגיע כי להעתיק סגנון מAFK לא הופך אותך לרייטר מדהים.

DECAY dk

New member
איך אקו קשור לפה?

מגלל שהניק הוא DECAY וזה דומה ל DECOY ? אז תידפק חמוד כי אני כותב DEC ONE ולא DECAY או DECOY

acab123

New member
כן ובגלל זה גם שפתחת קרו או אנערף קרעת לו SFC

ושרק הגעת לכאן באת עם מונחים ושטויות מהמחשק הדפוק הזה... "איפה אני משיג מונטנ ה גולד" או אנערף... עזוב אחי אין לי כח לריב עם אנ שים עכשיו.. שתיהיה לך שבת שלום...

DECAY dk

New member
בנאגם!! יש לך זיכרון ממש גרוע

אני לא זה שבאתי עם SFC זה היה אחד אחר אני לא הייתי מעתיק כלום מאחרים.

acab123

New member
חחח יודע מה עזוב את זה.. עזוב את SFC

אני וזכר שבאת לפה ואז אמרתי משו על מונטנה גולד שבמשחק הזה זה כאילו אס... ואני זוכר עוד כמה דברים ושאמרת טוב אני ישנה את זה... עזוב אחי באמת שאין לי כח... חח שבת שלום..

למעלה