פיצויים לאחר לידה

• פותח הנושא rama1
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

rama1

New member
פיצויים לאחר לידה

פיצויים לאחר לידה
אני רוצה להתפטר מעבודתי כגננת, בני בן 7 וחצי חודשים אמרו לי שכדי שאוכל לקבל פיצויים אני אמורה להודיע למעביד על התפטרותי לא יאוחר מהחודש התשיעי לאחר לידה (במקומות מסויימים ראיתי שכתוב שנה) רציתי לדעת האם באמת אוכל לקבל פיצויים לאחר לידה או שלא... באתר של ביטוח לאומי לא ראיתי פרטים על כך, אולם בחוזר של משרד החינוך כן ראיתי. יש לציין כי אני עובדת במוסד פרטי בפיקוח משרד החינוך כמוכר שאינו רשמי, האם זהו חוק התקף בכל מסגרות העבודה או רק באחדות בלבד?? חייבת מענה דחוף כדי לדעת האם לשלוח לבוס את מכתב הפיטורין או לא!!!

rama1

New member
שכחתי לציין

פיצויים לאחר לידה
אני רוצה להתפטר מעבודתי כגננת, בני בן 7 וחצי חודשים אמרו לי שכדי שאוכל לקבל פיצויים אני אמורה להודיע למעביד על התפטרותי לא יאוחר מהחודש התשיעי לאחר לידה (במקומות מסויימים ראיתי שכתוב שנה) רציתי לדעת האם באמת אוכל לקבל פיצויים לאחר לידה או שלא... באתר של ביטוח לאומי לא ראיתי פרטים על כך, אולם בחוזר של משרד החינוך כן ראיתי. יש לציין כי אני עובדת במוסד פרטי בפיקוח משרד החינוך כמוכר שאינו רשמי, האם זהו חוק התקף בכל מסגרות העבודה או רק באחדות בלבד?? חייבת מענה דחוף כדי לדעת האם לשלוח לבוס את מכתב הפיטורין או לא!!!
שכחתי לציין
כי אני עובדת באותו מקום עבודה כבר 3 שנים במשרה מלאה

החוק שחל על כולם...

פיצויים לאחר לידה
החוק שחל על כולם...
9 חודשים מיום הלידה. אם תתפטרי כדי לטפל בבן שנולד לך - תהיי זכאית לפיצויי פיטורים (בתנאי שבן זוגך לא עשה אותו דבר).

rama1

New member
ואיך אני דורשת את זה??

החוק שחל על כולם...
9 חודשים מיום הלידה. אם תתפטרי כדי לטפל בבן שנולד לך - תהיי זכאית לפיצויי פיטורים (בתנאי שבן זוגך לא עשה אותו דבר).
ואיך אני דורשת את זה??
מוסרת לו מכתב התפטרות ודורשת פיצויים או שזה כבר קבוע מראש??

זה לא קבוע.

ואיך אני דורשת את זה??
מוסרת לו מכתב התפטרות ודורשת פיצויים או שזה כבר קבוע מראש??
זה לא קבוע.
הוא לא יכול לדעת שאת תתפטרי ומה הסיבה לכך. תני לו מכתב התפטרות ותסבירי שם שאת מתפטרת כדי לטפל בבן שלך ולכן את מבקשת פיצויים.

rama1

New member
כתבתי מכתב...

זה לא קבוע.
הוא לא יכול לדעת שאת תתפטרי ומה הסיבה לכך. תני לו מכתב התפטרות ותסבירי שם שאת מתפטרת כדי לטפל בבן שלך ולכן את מבקשת פיצויים.
כתבתי מכתב...
אבל לא ידעתי שצריך לכתוב שאני מבקשת פיצויים... כתבתי שאני מתפטרת כדי לטפל בבן שלי, להוסיף עוד?? שאני מבקשת פיצויים??

rama1

New member
אגב - ידוע לי שהוא לא יקבל זאת

כתבתי מכתב...
אבל לא ידעתי שצריך לכתוב שאני מבקשת פיצויים... כתבתי שאני מתפטרת כדי לטפל בבן שלי, להוסיף עוד?? שאני מבקשת פיצויים??
אגב - ידוע לי שהוא לא יקבל זאת
כי נשאר עוד חודש וקצת עד סוף הלימודים (אני גננת) מותר לי לומר לו שאני מוכנה לבוא לעבודה עד סוף השנה בתנאי שהוא יפטר אותי בסוף השנה?? ואז לבקש פיצויי פיטורין?? ואם הוא יסכים כדאי לבקש ממנו הסכמה בכתב??? מצטערת על מטר השאלות - פשוט אין לי מושג

מצב
הנושא נעול.
למעלה