פיצויים שלא שולמו

מצב
הנושא נעול.

nahagos

New member
פיצויים שלא שולמו

פיצויים שלא שולמו
עבדתי במשך שנה וחצי בחברת כוח אדם , בתור מאבטח. לאחר 8 חודשים , הופרש ממשכורתי כל חודש סכום של כ 100 ש"ח למבטחים החדשה. לאחר שהתחלתי ללמוד התפטרתי מכיוון שהעבודה לא הסתדרה לי עם הלימודים. במכתב ההתפטרות שלי ביקשתי מכתב המלצה , ימי הבראה וימי חופשה שלא לקחתי במשך שנה וחצי , וכן את הסכום שהופרש מהצד שלי למבטחים. עברו בדיוק חודשיים מהיום שהתפטרתי , ולא קיבלתי לא כסף ולא מכתב המלצה. החברה טוענת שהנושא בתהליכים. שמעתי פעם על משרד עורכי דין שעוזר בעיניינים שכאלו. האם למישהו יש את המספר ? או יודע מה עלי לעשות בנושא ? תודה מראש.

שיר ורד

New member
יש הרבה משרדי עו"ד שיהיו מוכנים

פיצויים שלא שולמו
עבדתי במשך שנה וחצי בחברת כוח אדם , בתור מאבטח. לאחר 8 חודשים , הופרש ממשכורתי כל חודש סכום של כ 100 ש"ח למבטחים החדשה. לאחר שהתחלתי ללמוד התפטרתי מכיוון שהעבודה לא הסתדרה לי עם הלימודים. במכתב ההתפטרות שלי ביקשתי מכתב המלצה , ימי הבראה וימי חופשה שלא לקחתי במשך שנה וחצי , וכן את הסכום שהופרש מהצד שלי למבטחים. עברו בדיוק חודשיים מהיום שהתפטרתי , ולא קיבלתי לא כסף ולא מכתב המלצה. החברה טוענת שהנושא בתהליכים. שמעתי פעם על משרד עורכי דין שעוזר בעיניינים שכאלו. האם למישהו יש את המספר ? או יודע מה עלי לעשות בנושא ? תודה מראש.
יש הרבה משרדי עו"ד שיהיו מוכנים
לעזור לך להגיש תביעה וגם להרוויח קצת כסף, אבל אתה יכול גם להסתדר לבד. אתה יכול לפנות שוב לחברה בכתב ולהודיע שאם לא תקבל את המגיע לך כחוק תגיש נגדם תביעה לבית הדין. אם ה לא יעזור, תגיש תביעה לבית הדין לעבודה. טפסים יש בקישורי הפורום. מה מגיע לך: 1. דמי הבראה שלא קבלת. 2. דמי חופשה שלא נצלת. 3. שכר אחרון (אם לא קבלת). 4. מכתב שחרור לטובת קרן מבטחים על הסכומים שהופרשו בגין מרכיב גמלאות (אך לא בגין מרכיב פצויים). 5. מכתב סיום עבודה - המפרט מתי הסתיימו יחסי עובד מעביד. מה לא מגיע לך: 1. פצויי פיטורים. 2. מכתב המלצה

מצב
הנושא נעול.
למעלה