מה זה שיעורי בית?פיצויי פיטורים על סמך גיוס למשטרה
אשמח לעצותיכם , הנחיותכם , נסיונכם , ואולי עו"ד טוב -על פי המכתב הבא (קובץ מצ"ב ..) בתודה מראש ותזכו למצוות !!
במקום להגיב בעוקצנות -שים לב לבאהמה זה שיעורי בית?
תיקון קטן , אניבמקום להגיב בעוקצנות -שים לב לבאה
אחריך ..ענתה לעניין ועזרה לי מאוד -עושה רושם שהיא תותחית . המטרה פה היא לעזור -לא להעיר הערות ציניות .. וחבל !!!
תשובותפיצויי פיטורים על סמך גיוס למשטרה
אשמח לעצותיכם , הנחיותכם , נסיונכם , ואולי עו"ד טוב -על פי המכתב הבא (קובץ מצ"ב ..) בתודה מראש ותזכו למצוות !!
תשובה כהלכה !!!עזרת לי מאוד !!!תשובות
1. אתה חייב לתת הודעה של חודש מראש 2. המעסיק חייב לתת לך מכתב סיום עבודה, אבל לא ברור לי למה אתה צריך אותו. 3. המעסיק צריך לשלם לך פצויים תוך 15 יום מסיום היחסים. אחרת זו הלנת שכר. 4. הפצויים מחושבים על פי שכר ברוטו אחרון כפול מספר שנות העבודה. השכר ברוטו לא כולל סעיפי החזר הוצאות , שעות נוספות וכדומה. 5. דמי הבראה - מחושבים על פי צו ההרחבה, במקרה של תביעה בבית דין, יש לדרוש אותם לפני סיום יחסי עובד מעביד. לאחר סיום היחסים תהיה זכאי רק לדמי הבראה בגין השנתיים האחרונות. 6. דמי חג, רלבנטיים רק לעובד בשכר (כלומר שמקבל לפי שעות עבודה בפועל). תצטרך להוכיח שעבדת לפני ואחרי כל חג כזה ושלא קבלת תשלום בגין החג. 7. פדיון חופשה, מגיע לך תשלום בגין ימי חופשה שצברת ולא ניצלת. 8. קנסות, נמכתבים ששלחת ישמשו הוכחה שלא הסכמת להורדת הקנסות. בית המשפט יצטרך לקבוע האם הורדת הקנסות היתה חוקית. 9. אין חובה חוקית להפרשה לפנסיה/ביטוח מנהלים וכו. אבל, אם אין לך הסכם קיבוצי מפעלי, חל עליך ההסכם הקיבוצי לענף . בענף האבטחה כולל ההסכם הפרשה של סכום מסוים מהשכר לקרן הפנסיה מבטחים. 10 לא מכיר מה זה סל ביטוחים ומה הוא הקנה לך? תברר אצל המעסיק? 11. אם אגרת הנשק היא כדי לאפשר לך להחזיק נשק, לדעתי לא מגיע לך החזר. אם האגרה היא בגין אחזקה של נשק מסוים שהוא בבעלות החברה (והאגרה איננה אישית, אלא על הנשק) אזי המעסיק הוא זה שצריך לשלשמה. 12.בעקרון כן. תנסה לברר באיזה איגוד מקצועי מדובר, ומהו חוזה העבודה שחתם האיגוד עם המעסיק. אם מורידים משכרך לטובת האיגוד, הוא צריך לייעץ או סייע לך בהגשת תביעה כנגד המעסיק. 13. דמי נסיעות צריכים להנתן בהתאם לעלות הנסיעה בתחבורה ציבורית עד לתקרה של 21.14 שח ליום עבודה. 14. עבור שעות נוספות צריך לשלם שכר מוגדל בהתאם לחוק. לא מגיע תשלום מוגדל בגין שעות לילה, אבל במקרה של עובדה בלילה, תעריף שעות נוספות צריך להנתן החל משעת העבודה השמינית. 15 אם לא קבלת דמי הבראה בכל תקופת עבודתך, הגש מייד תביעה לתשלומם (בטרם יסתיימו יחסי עובד מעביד , רצוי אף לפני מסירת מכתב התפטרות). תביעה לקבלת פצויי פיטורים תוכל להגיש רק 15 יום לאחר סיום יחסי עובד מעביד. את כל יתר הדברים תוכל לתבוע מיידית או לאחר סיום יחסי עובד מעביד.
א.בהצלחה במשטרה. ב. שיר הוא בן.תשובה כהלכה !!!עזרת לי מאוד !!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.