פיצויי פיטורים

מצב
הנושא נעול.

nivscovel

New member
פיצויי פיטורים

פיצויי פיטורים
שלום רב ראשית אבקש רק מגורם מוסמך לענות על שאלתי,תודה. ב-1.1.2005 פוטרתי ממקום עבודתי בו עבדתי במשך שנתיים בדיוק.{לאחר מודע מוקדמת כמצויין בחוק} משכורתי האחרונה ,כפי שמופיע בתלוש השכר, הינו כ-6300 ש"ח ברוטו. נכון להיום שולם לי כדלקמן:2150 ש"ח בשיקים 500 ש"ח מזומן כ-1400 ש"ח כנגד סחורה שלקחתי ע"ח העסק כלומר כ-4000 ש"ח. יש לציין כי פרט לפיצויים {שני משכורות ברוטו?}מגיע לי דמי הבראה עבור שנה אחת שטרם שולם.נכון להיום העסק נמצא במצב כםפי בעיתי מאוד ואף יתכן כי יפשוט רגל בקרוב. שאלון: 1-מה לגבי תביעה ומה הנכונה לפרוצדורה זו? 2-כמה בידיוק מגיע לי?{אני מכיר את החישוב אך רוצה לוודא} 3-כל אינפורמציה נוספת היכולה ליות רלוונטית. שאלה זו מופנת לכל הפורום-המלצה על עו"ד טוב המעסק בדיני עבודה באזור נתניה/השרון. אודה לכם על תשובות מהירות. תודה מראש על עזרתכם אדם

שאלת הבהרה

פיצויי פיטורים
שלום רב ראשית אבקש רק מגורם מוסמך לענות על שאלתי,תודה. ב-1.1.2005 פוטרתי ממקום עבודתי בו עבדתי במשך שנתיים בדיוק.{לאחר מודע מוקדמת כמצויין בחוק} משכורתי האחרונה ,כפי שמופיע בתלוש השכר, הינו כ-6300 ש"ח ברוטו. נכון להיום שולם לי כדלקמן:2150 ש"ח בשיקים 500 ש"ח מזומן כ-1400 ש"ח כנגד סחורה שלקחתי ע"ח העסק כלומר כ-4000 ש"ח. יש לציין כי פרט לפיצויים {שני משכורות ברוטו?}מגיע לי דמי הבראה עבור שנה אחת שטרם שולם.נכון להיום העסק נמצא במצב כםפי בעיתי מאוד ואף יתכן כי יפשוט רגל בקרוב. שאלון: 1-מה לגבי תביעה ומה הנכונה לפרוצדורה זו? 2-כמה בידיוק מגיע לי?{אני מכיר את החישוב אך רוצה לוודא} 3-כל אינפורמציה נוספת היכולה ליות רלוונטית. שאלה זו מופנת לכל הפורום-המלצה על עו"ד טוב המעסק בדיני עבודה באזור נתניה/השרון. אודה לכם על תשובות מהירות. תודה מראש על עזרתכם אדם
שאלת הבהרה
האם העסק נמצא כרגע בידי מפרק/כונס?

שיר ורד

New member
תשובות

פיצויי פיטורים
תשובות
1. לא ברור משאלתך כמה משכורת חייב לך המעסיק מעבר למחויבותו בגלל סיום יחסי עובד מעביד. 2. אתה יכול לתבוע את המעסיק בגין כל אותם תשלומים שהוא חייב לך וכן פצויי הלנה (בגין הלנת שכר ו/או הלנת פצויי פיטורים). 3. אם העסק יפשוט רגל, תצטרך להעביר את תביעתך למפרק החברה . אם לא יהיה בקופת הפרוק מספיק כסף לשלם את יתרת שכרך ואת הפצויים המגיעים לך, אתה תהיה רשאי לקבל את רובם מהביטוח הלאומי. במקרה של פשיטת רגל לא תהיה זכאי לפצויי הלנה, גם אם יהיה בקופת החברה מספיק כסף. 4. אתה יכול להציג את החישוב שלך ואם מישהו יראה שטעית בחישוב הוא ישמח להעיר לך על כך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה