פיצויי פיטורין מתמהמהים

מצב
הנושא נעול.

אלימא

New member
פיצויי פיטורין מתמהמהים

פיצויי פיטורין מתמהמהים
אני סיימתי את עבודתי בחודש נובמבר 2004. עבדתי ברשות מקומית. עד היום לא הועברו כל כספי הפיצויים והפנסיה למבטחים ואיני יכול למשוך אותם. מבקשים ממני לחתום על מכתב המשחרר אותם מהעברת הכספים למבטחים היות ומבטחים אינה מוכנה לקבל את הכספים רטרואקטיבית מתחילת 2004. מה עלי לעשות לדעתכם?

האם במסמך שעליו אתה אמור לחתום

פיצויי פיטורין מתמהמהים
אני סיימתי את עבודתי בחודש נובמבר 2004. עבדתי ברשות מקומית. עד היום לא הועברו כל כספי הפיצויים והפנסיה למבטחים ואיני יכול למשוך אותם. מבקשים ממני לחתום על מכתב המשחרר אותם מהעברת הכספים למבטחים היות ומבטחים אינה מוכנה לקבל את הכספים רטרואקטיבית מתחילת 2004. מה עלי לעשות לדעתכם?
מציינת הרשות כיצד בכוונתה יש לשלם לך בגין התקופה בה לא הועברו הכספים לקרן הפיצויים? האם יוחזרו לך הכספים שנוכו במהלך אותה תקופה? אנא פרט מהו ההסדר שמציעה הרשות.

אלימא

New member
שום פירוט על ההסדר

מציינת הרשות כיצד בכוונתה יש לשלם לך בגין התקופה בה לא הועברו הכספים לקרן הפיצויים? האם יוחזרו לך הכספים שנוכו במהלך אותה תקופה? אנא פרט מהו ההסדר שמציעה הרשות.
שום פירוט על ההסדר
בעצם המכתב הוא מטעם מבטחים בו אני מודע לזה שלא יועברו הכספים דרך מבטחים ומבטחים מסירה מעצמה אחריות לתקופה זו.כל הסבר והתייחסות מטעם הרשות לא קיבלתי.

שיר ורד

New member
מספר שאלות הבהרה

שום פירוט על ההסדר
בעצם המכתב הוא מטעם מבטחים בו אני מודע לזה שלא יועברו הכספים דרך מבטחים ומבטחים מסירה מעצמה אחריות לתקופה זו.כל הסבר והתייחסות מטעם הרשות לא קיבלתי.
מספר שאלות הבהרה
למה אתה רוצה למשוך את הכספים ולא להשאירם לגיל זקנה? כמה חודשי חוב ישנם? האם אתה מוכן לותר על החוב של העיריה בשביל לקבל היום את הכספים שמופקדים כרגע בקרן?

אלימא

New member
החוב הוא של 11 חודשים

מספר שאלות הבהרה
למה אתה רוצה למשוך את הכספים ולא להשאירם לגיל זקנה? כמה חודשי חוב ישנם? האם אתה מוכן לותר על החוב של העיריה בשביל לקבל היום את הכספים שמופקדים כרגע בקרן?
החוב הוא של 11 חודשים
זה מה שלא שולם למבטחים. אני עדיין לא קיבלתי את הפיצויים ולא את הפנסיה. בסך הכל עבדתי שם 4 שנים. אני מעוניין להוציא את הכספים כי אני זקוק להם היום.

שיר ורד

New member
אולי אני קצת חורג מתחומי הפורום

החוב הוא של 11 חודשים
זה מה שלא שולם למבטחים. אני עדיין לא קיבלתי את הפיצויים ולא את הפנסיה. בסך הכל עבדתי שם 4 שנים. אני מעוניין להוציא את הכספים כי אני זקוק להם היום.
אולי אני קצת חורג מתחומי הפורום
אבל תבדוק היטב מה אתה מפסיד אם אתה מושך היום את הכספים מהקופה (יש גם הבדל בין קרן פנסיה ותיקה לחדשה ולא ציינת באיזה קרן היית מבוטח). תבדוק גם מול הקרן, מה המשמעויות של הויתור שלך כלפיהם. למרות שזה לא הגיוני יתכן שהתוצאה תהיה שהכספים שלא הועברו ע"י העיריה עד עכשיו, יתקעו בעירה ולא תוכל לקבל אותם בכלל, במידה ותמשוך את הכסף. הסיבה, העיריה לא יכולה לפתוח לך קרן חדשה לאחר שהפסקת לעבוד שם, ואם תמשוך כספים מהקרן , על פי חוקי המס, אסור יהיה להפקיד לשם כספים נוספים. גם לקבל ישירות את הכסף מהעיריה זה בעיה, כי בגלל חוקי המס, הם אמורים להיות מועברים לקרן פנסיה ולא אליך ישירות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה