פיצויי פיטורין עקב מעבר דירה לקנדה

מצב
הנושא נעול.

zarivach

New member

אני עובר לקנדה מטעמי עבודה ואישתי עובדת באגודת ניצן, האם מגיע לה פיצויי פיטורים עקב המעבר שלנו שהוא יותר מ-60 קילומטרים ממקום העבודה הנוכחי?

כנראה שלא מגיע

אני עובר לקנדה מטעמי עבודה ואישתי עובדת באגודת ניצן, האם מגיע לה פיצויי פיטורים עקב המעבר שלנו שהוא יותר מ-60 קילומטרים ממקום העבודה הנוכחי?
כנראה שלא מגיע
פיצויי פיטורין עקב יציאה לעבודה בחו"ל מגיעים רק למי שיוצא לשליחות ממלכתית, ולא לסתם נסיעה לרגל עבודה במקום פרטי

zarivach

New member
מהיכן אתה יודע?

כנראה שלא מגיע
פיצויי פיטורין עקב יציאה לעבודה בחו"ל מגיעים רק למי שיוצא לשליחות ממלכתית, ולא לסתם נסיעה לרגל עבודה במקום פרטי
מהיכן אתה יודע?
בזכויות העובד רשום שזכאי לפיצויי פיטורין אדם העוזב את מקום עבודתו למעבר של יותר מארבעים קילומטר לצורך הצתרפות לבין זוגו/זוגתו. המעבר הוא שלי ואישתי צריכה לעור יותר מארבעים קילומטר והיא אינה דומה לשאלה האם אני צריך לקבל פיצויי.

40 קילומטר

מהיכן אתה יודע?
בזכויות העובד רשום שזכאי לפיצויי פיטורין אדם העוזב את מקום עבודתו למעבר של יותר מארבעים קילומטר לצורך הצתרפות לבין זוגו/זוגתו. המעבר הוא שלי ואישתי צריכה לעור יותר מארבעים קילומטר והיא אינה דומה לשאלה האם אני צריך לקבל פיצויי.
40 קילומטר
לדעתי אתה מתבלבל עם העניין של ה 40 ק"מ מכביש בירות דמשק במבצע "שלום-הגליל", וזה לא קשור בכלל לדיני עבודה, אלא זה היה סתם עניין צבאי עגום. יכול להיות שאתה מדבר התקנה העוסקת במרחק של 40 ק"מ שרחוק ממקום המגורים והעבודה של בן הזוג ע"מ לא להתרחק ממקום העבודה של בן הזוג. וזאת לרגל נישואין בלבד (תקנה 12 לתקנות פיצויי פיטורין ) המקרה שלך לא רלוונטי לתקנה זו מכיוון שכאמור אתה מדבר על נסיעה לחו"ל וכאן לא סופרים שום קילומטר מכיוון שהמדינה לא מעודדת זליגת כוח עבודה ישראלי לחו"ל אלא אם כן מדובר כאמור בנסיעה לרגל שליחות ממלכתית של אחד מבני הזוג

שיר ורד

New member
בתקנות לחוק פצויי פיטורים

מהיכן אתה יודע?
בתקנות לחוק פצויי פיטורים
תקנה 12 סעיף ו - המתייחס למעבר בן-זוג לחו"ל וסעיף ט - המתיחס למעבר עבודה של בן זוג, אך מציין במפורש שמקום המגורים החדש הוא בישראל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה