פיצויי פיטורין

מצב
הנושא נעול.

lordgrim

New member
פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
שלום , אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול לחשב את פיצויי הפיטורין להן אני זכאי? התחלתי לעבוד במשרתי הנוכחית בתאריך 14/7/02 והיום קיבלתי הודעה כי ב- 17/02/05 תופסק עבודתי. הועסקתי במשרה מלאה על בסיס שכר חודשי (גלובלי) ועליו התווספו תשלומי נסיעות. אילו גורמים נוספים אני אמור להוסיף לחישוב הפיצויים , ולפי כמה משכורות אחורה אני אמור לחשב , או רק משכורת אחת?

yosid

New member
פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
שלום , אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול לחשב את פיצויי הפיטורין להן אני זכאי? התחלתי לעבוד במשרתי הנוכחית בתאריך 14/7/02 והיום קיבלתי הודעה כי ב- 17/02/05 תופסק עבודתי. הועסקתי במשרה מלאה על בסיס שכר חודשי (גלובלי) ועליו התווספו תשלומי נסיעות. אילו גורמים נוספים אני אמור להוסיף לחישוב הפיצויים , ולפי כמה משכורות אחורה אני אמור לחשב , או רק משכורת אחת?
פיצויי פיטורין
שלום רב, אם לא חל במקום עבודתך הסכם קיבוצי (בדר"כ בגופים ציבוריים) אזי הזכאות לפיצויי פיטורין מסתכמת בחודש שכר על כל שנת עבודה. במקרה שלך מדובר למעשה ב כ- 2.5 משכורות. כן יווספו, הפרשי שכר, אם וככל שלא שולמו, דמי הבראה או חלק יחסי מהם. פידיון ימי חופשה אם נצברו וכל זכות סוציאלית אחרת, אם וככל שיש לך. נסיעות אינן מובאות בחשבון. בהצלחה ! יוסי דוידוביץ, עו"ד [email protected]

פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
שלום רב, אם לא חל במקום עבודתך הסכם קיבוצי (בדר"כ בגופים ציבוריים) אזי הזכאות לפיצויי פיטורין מסתכמת בחודש שכר על כל שנת עבודה. במקרה שלך מדובר למעשה ב כ- 2.5 משכורות. כן יווספו, הפרשי שכר, אם וככל שלא שולמו, דמי הבראה או חלק יחסי מהם. פידיון ימי חופשה אם נצברו וכל זכות סוציאלית אחרת, אם וככל שיש לך. נסיעות אינן מובאות בחשבון. בהצלחה ! יוסי דוידוביץ, עו"ד [email protected]
פיצויי פיטורין
הבסיס לחישוב פיצויי הפיטורין הינו "השכר הרגיל" שכר זה כולל את כל סוגי הרכיבים החוזרים ונשנים וקשורים ישירות לביצוע עבודתך, דמי הבראה ופדיון ימי חופשה וכו... אינם מהווים חלק מהשכר הרגיל לעניין הבסיס לפיצויי הפיטורים שכן הינם תשלומים עקיפים שאינם קשורים בעבודתך וכך גם שאר הזכויות הסוציאליות העקיפות, דמי הנסיעות גם הם אינם קשורים בשכרך הרגיל אופיו של תשלום זה הינו החזר הוצאות אפילו גבוה הוא מההוצאה הריאלית. במידה ושכרך האחרון לא "נפל" (הופחת) אזי הוא שיהווה את הבסיס לחישוב. במידה והשכר הופחת אזי הינך זכאי לבחור שלושה חודשים רצופים בהם השכר גבוה ולכפולם בשליש

שיר ורד

New member
תשובה

פיצויי פיטורין
תשובה
עבדת שנתיים ו 7 חודשים. לחישוב הפצויים יש להכפיל את משכורתך הגלובאלית האחרונה ב 2.5833

lordgrim

New member
תודה רבה על התשובות המהירות

פיצויי פיטורין
תודה רבה על התשובות המהירות
עכשיו אני אדע למה לצפות למקרה שזה יבוצע מצד מעסיקי תודה רבה שוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה