פיצול פורומים.

פיצול פורומים.

חבריי,אנשי לחימת הזירה לסוגיהם השונים. לאחר ה"פיצוץ" של השבוע האחרון והתפצלות נוספת של הפורום ל"אמנויות קלאסיות". איני רואה שום צורך בנהל פורום אחד לאמניות לחימה ופורום שני לאמניות זירה. אמנות לחימה היא אמנות לחימה! וההפרדה בטיפשית לתת קטגורוית של פנימי\חיצוני קלאסי או זירה לא רק שאינו נכון פרקטית גם איננו נכון מהותית. וכפי שרן ג'וג'יטסו אמר בפורום השני..לאחר שלא הצליחו להעביר את אנשי הזירה את הכביש,עברו הנעלבים בעצמם את הכביש ופתחו פורום נוסף.."קלאסי". מישהו מכם מוכן להסביר לי לעאזאזל מה הופך ג'ודו או אייקידו ל"קלאסי" יותר מממואי-טאי ,סמבו או ג'יו-ג'יטסו? אז בואו נאחד את הפורום הזה עם הפורום המקורי,וכולנו נרוויח מגוון גדול יותר ומעשיר של עולם אמנויות הלחימה. ונקיים פורום חי ואיכותי שיחוזיר אולי גם חלק מה"רוחניים" לזירת פורום משותפת.[סליחה! ה"קלאסיים"]. גיא רפאלי[ארניס].

אני כמובן בעד...

וכמוני גם גוטמן ואחרים. אני חושב כי על יניב להצתרף לצוות שכנראה ינהל את הפורום המרכזי (מרכזי נשמע טוב, הא
) : זותי, גוטמן ורן. יאללה - חזרו הבייתה
.

galn

New member
אולי די

ולמה גם אחרי שהכל כבר נרגע, ויש דיונים מעניינים בשלושת הפורומים כמו שלא היה כבר הרבה זמן בפורום האחד, אתם(יובל וגיא) מרגישים צורך להמשיך לבחוש ולקלקל? לא מספיק נזק נגרם? (הכל כמובן לכאורה, רק לכאורה)

eladי

New member
לבחוש ולקלקל ? ../images/Emo4.gif

אני חש בטון מאשים משהו בהודעה שלך ידידי... לא במקום. וגם לא הכל נרגע (מתחת לפני השטח עוד רוחשים יצרים ותחושות קשות). דוקא המניעים של גיא ויובל הם חיוביים לחלוטין: הם רוצים לחזור לחדר דיון משותף עם כל האנשים אותם הכירו בפורום הקודם. זה לא נראה לי כמו נסיון בחישה וקלקול, כי אם נסיון לאיחוי קרע. איכשהו גם לי קשה לחיות עם המצב החדש.

galn

New member
לא יודע

מה קורה מתחת לפני השטח. מעליו רוב האנשים נראים מרוצים, גם בקלאסיות גם כאן (ראה תגובתו של יניב) וגם בראשי. בשלושת הפורומים מתקיימים דיונים מעניינים (אותי לפחות) בנושאים שחלקם לא עלה או נדחק מהר מדי בפורום הישן. יש תנועה של כותבים בין הפורומים והרגשה חדשה באויר. ככה שאולי כדאי בכל זאת לתת לזה קצת זמן. לגבי מניעים: לא יודע מה המניעים של יובל, אולי באמת הכל היה ועודנו מכוונה טובה, אבל כמו שאני רואה את הדברים ההתנהלות של יובל הביאה באופן ישיר למצב הנוכחי ולתחושות הקשות והוא בין היחידים שמסרב לתת לזה לשקוע. ושים לב שהוא/הם לא בדיוק מנסים לאחות את הקרעים עם כולם אלא ממשיך באותו קו שמטרתו...

eladי

New member
צר לי, אבל זה לא יובל ../images/Emo31.gif

וזה לא הוגן לכתוב את מה שאתה כותב. זה לא יובל ולא גיא ולא יניב ולא אף אחד מאותה "קבוצה" שגרם לקרע. יובל, גיא, אנוכי ועוד כמה לא אוהבים את רעיון הפיצול. מותר לנו, לא ? זו דעתנו האישית, ולא ראיתי באף מקום שאסור לחוות דעה. תבין- הבעיה שגרמה לפיצוץ בפורום היא שאנשים סתמו את הפה שלהם. אילו היו קצת יותר גלויים, כל העסק היה נמנע. זה היה פורום מאד פורה, ומאד נעים לדיון, ולא ראיתי בו שום פסול (גם כאיש א"ל מסורתית). אני לא רואה היכן "הם" ממשיכים בקו שמטרתו... אלא שהם לא מקבלים את המצב החדש בנחת - וזו זכותם המלאה, והם לא היחידים. שלבים בפרוייקט: 1) התלהבות 2) אשלייה 3) התפכחות 4) פאניקה 5) האשמת החפים מפשע 6) קידום הבלתי ראויים. אנחנו בשלב 5 ? עכשיו יובל אשם בכל ?
לא רואה את זה בעין יפה.

galn

New member
שיהיה

זו דעתך, זו דעתי. לפי התאוריה שלך נשאר רק לקדם את הבלתי ראויים. אגב איך משתלבים שאר השלבים עם מה שקרה כאן? לא ברור לי. ממתמטיקאי הייתי מצפה ללוגיקה קצת יותר מוצלחת.

galn

New member
ובכל מקרה בהצלחה

בפורום החדש. אם זה ימשך כמו עכשיו אז יש פה כבר שלושה וחצי אנשים.

galn רומא לא נבנתה ביום אחד...

סבלנות. יצרנו פרסום באתר האינטרנט CMA בחדשות הרצות של האתר, עם קישור לפורום, לאתר הזה נכנסים הרבה אנשים ואורי צבי שם פרסום באתר שלו... והפורום יפורסם במועדונים!! תפרסמו אותו גם!! לאט לאט נראה מה יוליד יום.... אני דורש לפחות 100 ימי חסד, אומנם מתוכם אני אהיה במאי בשבועיים מילואים.. אבל שיהיה.. יניב

אל דופא

New member
ורק ברשימה של "תפוז"

הפורום הזה כלל לא מופיע, לעומת הפורום הקלאסי, ששמו מתנוסס שם כבר מרגע הווסדו. אין זה אפשרי להוסיפו לרשימת המועדפים והגישה אליו מסורבלת ודורשת כניסה לפורום א"ל ולחיצה על הלינק מעל. שמישהו יעיר את תשומת ליבם של האחראים לדבר.

אמילי ב

New member
למה אי אפשר?

אתה לוחץ על הכפתור השמאלי בעכבר ופשוט גורר את ה"E" ב"Address" שכתובה למעלה בצד שמאל ל "Favorites"

נדמה לי שהכוונה ל"אישי", שמופיע

בראש דף הפורום מצד שמאל, מתחת לכניסה לתיבת המסרים. יש אפשרות להוסיף פורומים לרשימה, וכך לאפשר אליהם גישה מהירה.

galn

New member
להיפך

התכוונתי לתת מחמאה גם על הניהול וגם על התוכן. הכוונה ב"שלושה וחצי אנשים היתה ל"שניים וחצי" של רוייס גרייסי ואליי. בכל מקרה בהצלחה.

garey

New member
יניב פישר כך כתוב בתורתנו ואין ,

מגיע 100 ימי חסד לכל אדם בכל עסק. כך כתוב, בתורתנו ואין חכמה מימנה , ג'רי

קצת אמונה,

קל לשלול כל דבר,ולבטלו במחי יד,אך החוכמה האמיתית היא לבנות במו ידיך ובחוכמה ולא לומר נואש. אני מאמין,וסמוך ובטוח כי ב"ה פורום זה ישגשג ויפרח,הכל שאלה של פופולאריות ועניין.העניין כבר קיים ובעקבותיו תבוא הפופולאריות ואנו מנהלי הפורום ננסה לחדש דברים בפורום זה כפי שהודיע יניב על פתיחת הפורום "און ליין" בזמן שידורי ה"זירה" בימי שישי,ניתן יהיה לשאול שאלות,לשלוח תגובות,בקשות,ו/או הערות,ואני ויניב נענה לכם ב"שידור חי" בפורום זה.וזו רק ההתחלה. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה