פיצול פורומים.

eladי

New member
הלוגיקה שלי לא לוקה בחסר ../images/Emo11.gif

ואשמח אם את ההשגות המקצועיות שלך תעשה בתחומים רלוונטים. גם אני יכול לפטוא את הטיעונים שלך ב "הייתי מצפה ליותר מאדם עם יכולת חשיבה והגיון בסיסיים" - אבל לא עשיתי את זה. אם תסתכל טוב, לוגיקה צרופית לא ממש עובדת במקרה הנ"ל, שהרי במציאות המונחים של אמת\שקר, נכון\לא נכון, טוב\רע אינם מתחלקים בצורם דיכוטומית - יש מצבי ביניים. פה נוצר מצב שכולם צודקים: המנהלים רוצים פורום שקט ונחמד משלהם (וזה ככל הנראה לא מה שהפורום הפך לאחרונה), ויובל (וחלק לא מבוטל של עוד חברים) לא רצו בפיצול הזה - כי לדעתם (וגם לדעתי) אין סיבה להרוס משהו טוב. קרה והפורום פוצל - חבל. שנית, "שלבי הפרוייקט" זו לא תאוריה שלי - זו בדיחה שנהוגה בחברות הנדסה שנים רבות. שלב 5 פשוט נראה מתאים למכתב שלך, ואין לי מושג איך יראה שלב (6). אני מבקש: לבוא ולהאשים את יובל בכל מה שקרה, זה לא נכון, זה לא הוגן, זה לא יפה, וזה משהו שלא הייתי מצפה מאף אדם עם יושר בסיסי שעקב אחרי מה שקרה. למה לדעתך זו אשמתו של יובל, אם אפשר לשאול ? איני עיוור, ואני חייתי את השרשורים וקראתי אותם מרגע ההתלקחות עד עכשיו. בברכה, א.

galn

New member
לוגיקה

הכוונה בהערה על הלוגיקה היתה בנוגע לשלבי הפרוייקט (מכיר את הבדיחה), שמלבד שלב 5 שאכן מתאים (לפי דעתך), לא קשורים לדעתי למה שקרה כאן. בקשר לשאר אני מסכים אתר אין אמת מוחלטת כל אחד ואיך שהוא רואה את הדברים. וזה שאתה רואה את הדברים אחרת ממני לא גורם לי להטיל ספק ביושר הבסיסי שלך.למה אשמתו של יובל? מיותר לדעתי לחזור שוב על הכל אני חושב שדלית ניתח יפה מאוד את כל מה שקרה. יום טוב

galn

New member
אני יודע , קראתי

(ומכאן ניתן להסיק שגם אנחנו לא מסכימים?) ועדיין אין לי שום בעיה עם היושר שלך. לא ניסיתי לשכנע אותך עניתי לשאלה שלך.

אתה לא מסכים איתי?

נעלבתי, יותר אני לא כותב בפורום

אהלן גיא....תגובה.

לאור המקרה המצער שקרה בו נאצלנו להתפלג בפורומים של אומנויות הלחימה ואכן בעקבות הפילוג הנ"ל נפתח פורום זה של אומנויות לחימה בזירה, מסיבה שאינה תלויה בנו נפתח הפורום הנוסף "פורום אומנויות לחימה קלאסיות" אנו מנהלי הפורום מעונינים בראש ובראשונה לקדם את הענף וכמו כן את הפורום הנ"ל שמשרת את קהילת העוסקים/מתענינים/ואוהדי ענף המגע המלא.. כמו כן ידוע לי עמדתך בכל נושא פתיחת הפורומים החדשים ואשר התנגדת לפילוג, הרעיון אותו הצעת מקובל עלי ועל אורי צבי, ואולם לא בשלב כה מוקדם, שכן שאנו כרגע עוסקים ועושים ככל האפשר על מנת לשפר, לייעל את הפורום הנ"ל ולהחזיר את כל קהילת הגולשי ספורט המגע המלא שהיתה קיימת בפורום אומנויות הלחימה הכללי, ולאחר שנצליח במשימתנו נשמח לשקול בחיוב את הצעתך המכובדת. בכבוד רב, יניב

RoyceGracie

New member
../images/Emo45.gifגם ככה יש פה 2 וחצי אנשים בדיוק

כמו בכל פורום אמנויות לחימת זירה אחר

RoyceGracie

New member
אין לי שום כוונה לזלזל

אני מקווה שהפורום הזה יפרח, באמת שכן

למעלה