פיק-אפ בר

גונדרי

New member
אני חושב שפיק אפ בר זו פיקציה...

אני חושב שיש לך סיכוי טוב יותר לתפוס מישהי במגרש כדורגל מאשר בפיק אפ בר. יש משהו מאוד "מוצהר" בפיק אפ בר, זה ברור לכולם שמי שנכנס בשערי הבר מחפש זיון... וזה לא מתאים לרוב הבנות. גם יחס הבנים\בנות הוא מאוד בעייתי... אני זוכר שלפני שבועיים בערך אני וסטאר עשינו סיבוב ברים בלילה, ונכנסנו לאחד... ביהודה הלוי ... לא זוכר איך קוראים לו... זה היה פשוט עצוב, המקום היה מ פ ו צ ץ בעשרות גברים שנראו כאילו עכשיו יצאו מפרסומת לסכין גילוח או בירה (או לפחות חשבו שיצאו מפרסומת כזו) כולם לבושים אותו דבר, מריחים אותו דבר, מעשנים אותו דבר ובכל פעם שיש סילואטה נשית בדלת, כולם מסובבים את הראש לבחון את הטרף באותה צורה.... כמובן שלא נשארנו שם אפילו דקה.... בכל מקרה, אני ממליץ לך על האינטרנט. אתרי ההכרויות... הפורומים והרשתות החברתיות. יש שם הרבה מאוד בנות והן נגישות הרבה יותר מאשר סופיסטוכוסית בפיק אפ בר. בהצלחה

Star_Dust

New member
והגרסה הנשית לאותו ערב...

הגענו לאותו פיק אפ בר ביהודה הלוי רק כי כבר הייתי בו בעבר ומדובר במקום מאוד נחמד
גונדרי הזדעזע (מהתחרות?
) אז הלכנו לנו ודי. לעוד בר. פיק אפי לא פחות
עד היום אני לא מבינה בדיוק מה זה פיק אפ בר. בעיניי כל בר הוא מקום פוטנציאלי לפיק אפ. אבל אני לא הטיפוסית שיתחילו איתה בבר. אז מה כבר אני מבינה? וגונדרי המליץ על אתרי היכרויות... וואו... רק בשביל זה היה שווה לחזור לפורום
עד כמה שזכור לי, עד ההיכרות שלנו בג'יי דייט היו לו בעיקר תלונות על אתרי היכרויות. אז אני לוקחת את ההמלצה הזאת שלו כמחמאה באופן אישי
בהצלחה!

../images/Emo45.gif צודק בהחלט עדיף להכיר בנט מאשר בבאר

אני יוצאת לבאר בכדי לנקות את הראש אחרי שבוע מטורף ומשוגע שיש לי ותמיד עם אותו פרצוף מרוח עלי - שלא תעזו להתקרב אלי!!!!!! מעדיפה להכיר דרך הנט מאשר דרך הבאר לא שיצא לי להכיר דרך הנט אבל זו ההעדפה הכי טובה שלי

Old Girl

New member
צ'מעי

אומרים לי: בר מלא בגברים שנראים כאילו יצאו מהפרסומת שמסובבים מבטים מלאי ציפיה לכל בחורה שנכנסת. אפשר להישאר אדישה?

Star_Dust

New member
את מדברת על התמונות?

זו טקטיקה מכוונת... נועדה כדי לגרום לכל אותם גברברים להגיע למקום

למעלה