פיק אפ

• פותח הנושא lean2
  • פורסם בתאריך

lean2

New member
לכולם תקראו!!!!!!!!

תשמעו יצא לי לראות המון המון טלנובלות ואופרות סבון וסרטים ופיק אפ זאת אחת הסדרות הכי הכי הכי הכי (אני ינסח הכי יפה שאפשר) סתומות שראיתי!!!!!!!!!! אף שחקן שם לא למד משחק כמעט חוץ ממעטים הרמת טקסטים שם נמוכה ביותר, אין שם עלילה מעניינת הכל שם תת רמה וחסר עיניין אני מציעה לערוץ 10 להוריד את הטלנובלה הזאת מיד!!! כי לזה רייטיניג הם ניסו להיות כמו טלנובלה בע"מ אבל הם לא מגיעים לקצה הציפורן שלהם שמה שחקנים למדו משחק, אנשים שיודעים לאן הם באו, ושלא נדבר על הטסריטאי, דרור נובלמן, שהוא בכלל גדול מהחיים!!!!!!!

darksideonline

New member
סידרה רדודה ואפילו לא פתטית ../images/Emo31.gif

לא מספיק כוכב נולד? וכמו מישהו שכתב כאן שכל מי שכותב פה הם רק צוות הסידרה. ערוץ 10 חושב להאכיל אתכם בסקס ועוד סקס ודוגמניות ודוגמנים ששי קשת וזה יעורר בכם תיאבון,כמה שטחיות,כמה עלוב וכמה פתטי ומי שרואה את הסידרה צריך לבדוק את עצמו. די בא לי להקיא ותמשיכו לסבול הצפייה דוקא יכולה להיות תחליף לעבודות שירות מטעם המדינה או משהו

rhorly

New member
מי את שתגידי שצריך להוריד את הסדרה

אולי חשבת, שדווקא יש אנשים שכן אוהבים לראות את הסדרה הזאת? ואת חושבת שטלנובלה בע"מ יותר טובה? יצא לי לראות את טלנובלה בע"מ ותאמיני לי שם בכלל השחקנים על הפנים שנפרט: עופר שכטר לדעתך שחקן מקצועי? ממש לא, גם שם חלק מהשחקנים הייתי שולחת לבית ספר למשחק דחוף, העלילה שם לא מבולגנת, אין קשר בין הדברים משחק משעמם ביותר. פיק אפ אמורה להיות סדרה קלילה, מצחיקה ואת האחרונה שתציעי לערוץ 10 להוריד אותה? יש אנשים שרואים פיק אפ ואם זה לא מתאים לך אז תעבירי ערוץ....

rhorly

New member
וואלה, אם ראית את כל הפרק כנראה

באמת היית משועמם אה? ולי אישית נראה שאתה צריך לצאת מהארון, מה קרה ראית 2 בחורים יפים שעשו לך את זה וניבהלת? שמא אולי אתה הומו וזה מפחיד אותך אה? מצטערת לאכזב אותך אני לא מהצוות.......אלא בחורה שרואה את הסדרה כי אני אוהבת אותה ועוד הרבה רואים... לצערך... אולי..

darksideonline

New member
עוד אחת נהיתה לי פסיכולוגית

הסיבה שאת רואה את הסידרה כי את בגיל 33 ועדיין רווקה ומחרמן אותך לראות מה קורה שם ומוצאת ריגושים דרך מסך טלוויזיה במקום לצאת ולהיפתח לעולם ולמצוא לך בן זוג,כנראה הבעיה היא אצלך

rhorly

New member
אמא שלך רווקה, אני לא רווקה יש לי

בן זוג ואתה חתיכת כלב. וריגושים??? אני לא צריכה לחפש אותם בטלויזיה אולי אתה תמצא לך גבר שיזיין אותך טוב טוב.....

rhorly

New member
ואתה בפורום דנה אינטרנשיונל זה עושה

אותך קוקסינל אה? למה אתה בפורום הזה בכלל אם אתה לא סובל את הסדרה??? ולא כל מה שכתוב בכרטיס שלנו זה אמיתי... חתיכת פאתטי..

darksideonline

New member
לא יודע מה יש לך מקוקסינלים והומואי

בכל מקרה,תבדקי את עצמך ואת הזוגיות היבשה שלך,פרימיטיבית כמוך צריכה צו הרחקה מהמדינה,עכשיו הבנתי מי אלו שצופים בסידרה ואני שמח שהצלחתי לעצבן אותך

אני יודעת שמנסים לעצבן אתכם בכח

אבל פשוט תתעלמו אל תרדו לרמות של קללות וכו'... ואורלי אני מבקשת לא להשתמש במילים בוטות על גבי הפורום. תודה!

rhorly

New member
אותי הוא העליב ופגע לכן השתמשתי

במילים בוטות כשזה הגיע לדברים אישיים.

אפשר להירגע???

בא לך להביע את דעתך נגד הסדרה? בכיף, בדרך נאותה ונימוסית נשמח לקבל ביקורת. אבל אל תרד לרמות שיתסיסו את הפורום כמו לרדת להעלבות אישיות נגד חברי הפורום. אני מזהירה אותך פעם אחת ואחרונה אחרת תחסם.

The DRH

New member
../images/Emo127.gif צודק

תכנית תת רמה עם תת רמה של צופים.

יוניתת1

New member
אני חושבת ש..

טלנובלה בע"מ היא הרבה יותר טובה מפיק אפ אבל פיק היא סידרה טובה מאוד ואין שום סיבה שיורידו אותה!!!

../images/Emo124.gifפיק אפ שולטת!

אני ראיתי רק כמה פרקים של פיק אפ ואני ראית שזאת סידרה ממש ממש פיה ומי את חושבת שאת שתגידי לערוץ 10 להוריד את הסידרה יש אנשים שאוהבים את הסידרה זאת באמת אם לא טוב לא ואת אל רוצה לראות את למה את נכנסת לאתר ולמה את לא מעבירה ערוץ...? אני ועוד הרבה אנשים אוהבים את הסידרה וערוץ 10 ימשיך לשדר את הסידרה כול יום אוקי...?!

יוניתת1

New member
לכולם!!

אני חושבת שאם כול הזמן אומרים דברים על הטלנובלה ...תמיד טוב להתחיל מלמטה ולצמוח למעלה לא ככה?

elii1988

New member
עם כל הכבוד לפיק אפ.....

אין בכלל מה להשוות אותה לטלנובלה בע'מ מבחינת עלילה איכות מקצועיות וריטינג. לדעתי פיק אפ נחמדה ממש ראיתי שזה פרק וחצי בויאודי...אבל זה לא נתון להחלטה, אם ערוץ 10 ימשיך לפהפסיד כסף בגלל הסדרה, תיהי בטוחה שהיא תרד..

rhorly

New member
מה לעשות, כל הפרסום של טלנובלה

בע"מ היה גדול יותר, והביאו לשם שחקנים גדולים ומוכרים יותר כמו יעל בר זוהר, ועופר שכטר, ורון שחר כדי למשוך צופים. העניין שאין כאן תחרות בכלל, פיק אפ אמורה להיות סדרה קלילה ולא כבדה וזה סגנון אחר. ולגבי עלילה איכותית??? אפשר לחשוב איזה עלילה איכותית יש בטלנובלה?

למעלה