פיק אפ

• פותח הנושא lean2
  • פורסם בתאריך
שוב אנשי טלנובלה בעמ בפאניקה

למה שלא תחזרו לפורום שלכם ותרגעו כבר. איזה נודניקים אלוהים, אין לכם חיים??? לכו מפה עלובים

Rnoni

New member
את צודקקקתתתתת!

ליאןןןןן אני מסכים איתך ב-100 % הסידרה הזאת גרועה וחסרת כל רייטינג ואיכות מקצועית! כל ה"שחקנים" שם חראות מסריחים שלא למדו משחק כולם באו מהזבל משכונות עני כדי לקבל איזה כמה שקלים מסריחים ממשחק גרוע לחלוטין!! ברוריה[ אוולין הגואל] המגעילה! נזכרה ללמוד משחק בגיל 30 פלוס.. היום בת כמה היא צריכה להיות? קרוב ל40? אז היא נראית כמו בת 50 פלוס! מכוערת אשששש ודומה לחרא ! משחקת ברמה ששואפת לאפס ודוחפת את האנגלית היורדה שלה, של רמה שמתאימה לכיתה ג'. באמת שתמשיך להישאר דיילת כל החיים זה מה שמתאים. שבר רפאלי המפגרת שלא טרחה לעשות צבא אפילו שתישאר דוגמנית מטומטמת שלא מבינה כלום מהחיים שלה ושיגידו לה מה לעשות... היא שחקנית גרועה! שנגנה שחר תגלח את הפאה הנוכרית הדוחה שלה מהראש ושתלך לעקור את כל השינים הרקובות שלה! שתחזור לפלייבוי שלה.. חתיכת דוחה. יוצאת עםגבר בן חמישים~ שיכול להיות סבא רבה שלה. בקיצור אם עדין לא הבנתם חרא של סידרה ו... זהו.

lean2

New member
ל-ranoni

קודם כל ,אתה צודק בכל מילה והברה שרמשת שם!!!! בר רפאלי אפילו צבא כמו בנאדם רגיל לא עשתה!!! גועל נפש ממש!!! זה שהיא סלבריטי זה לא אומר שצבא לא נכלל בלקסיקון שלה!! היא לא למדה משחק ולא כלום, סתם אחת יפה עם ראש כרוב!!! ושלא נדבר על נוגה שחר שנראית כמו דראג קווין בהתהוות, כל הפאה הנוכרית על הראש המכוער שלה וכל השיניים שנראים כמו שיניים של זקנה בת 100 ממש לא מוסיף לה!! היא ץמיד תישאר נערת פלייבוי זולה ומסריחה!!! כל הסדרה תת רמה ופרובוקטיבית לשעה 9 , ממש גועל נפש לאנושות!!! כל פעם מחדש בשעה 9 בא לי פשוט להקיא מהמראות שיש שם!!!! אני אישית יכולה להגיד שכל המשפחה שלי +החברים שלי לא צופים בזה, כי הם אנשים עם איכות!!!! שלא יורדים לרמה של פיק אפ (עלאק)!! קיצר, חרא של תוכנית, זוועה של תוכנית, פשוט כל פעם מחדש להזדעזע!!!!!! אני לא מציעה לאנשים לאכול ולצפות תוך כדי!!!

Rnoni

New member
שוב, את צודקת!

אני חייב להגיד שוב, אני מסכים איתך באלף אחוז!!!!!!

קופישופ

New member
מעניין שאת פותחת כל יום מחדש בשעה 9

אם את כל כך המומה ומזועזעת אל תפתחי את זה כל יום שוה שוב. לכי תראי אנשים כלואים בכלובים עם נחשים בסוף הדרך,,, זה רמה.

lean2

New member
לקופישופ

לא מדובר בזה, רואים שלא הבנת את הנקודה שלי!! אני מתכוונת שבטלנובלה בע"מ יש לפחות אנשים שלמדו משחק!! כמו טלי שרון,שרון מלכי,שרון אלכסנדר,אודיה,רון שחר ועוד בפיק אפ אולי שני אנשים למדו משחק!! תעשה לי טובה!!! מביאים לי נערת פלייבוי זולה וולוגרית לשחק!!!! זה רמה?!?! להביא דוגמנית שלא יודעת מזה משחק,זה רמה?!?! הטלנובלה הזאת פרובוקטיבית מאוד מאוד לשעה 9 לדעתי, וחוץ מזה שהמשחק שם גרוע, הטקסטים ברמה נמוכה מאוד והעלילה כבר מוכרת מכל כך הרבה טלנובלות ואופרות סבון וסדרות של הגבר הבוגד והגבר ההומו ושל תככים ירודים בין דיילות לפחות בטלנובלה בע"מ העלילה מגוונת, מעניינת!!! ושלא נדבר על הטסריטאי שלהם, דרור נובלמן שהוא בכלל אחד הגדולים והכשרוניים!! עובדה בשטח שהרייטינג נמוך, ואל תתכחש לזה כי קראתי ביקורות!!

קופישופ

New member
פיק אפ רק בהתחלה

הרייטינג של פיק אפ הוא לא יותר נמוך מטלנובלה בע"מ כשהיא היתה בהתחלה שלה. גם היא מאוד לא הצליחה וגם כתבו עליה דברים איומים בעיתונים ורק ועכשיו היא יענו סוג של הצלחה בגלל שהיא כבר בסוף באיזה פרק 100 או משהו. אבל גם היא אין לה כזה רייטינג יחסית לתוכניות של ערוץ 2 או משהו. פיק אפ רק בהתחלה, עכשיו חופש ואני וחברים שלי שרואים רק ברצפים בסופי שבוע ובלילה. ומורידים גם בVOD ... אני לא אומר שזה כבר שוס אבל זה בטח לא הכשלון שעושים מזה בתקשורת ואני וחברים שלי נהנים מזה לאללה ונשארים גם ערים עד 2 בלילה לראות את כל מה שהפסדנו. נגיד הפרק אתמול היה קורע... פיק אפ לא מתחרה בטלנבולה בע"מ, אז תשבי ותראי בשמונה את התוכנית שלך ותעזבי אותנו בשקט.

שחקנים או לא. הסידרה מצויינת

לי באופן אישי לא משנה כהוא זה אם השחקנים הם מקצועיים או לא. התסריט קליל מלא הומור וזה מה שעושה את הסידרה. חלס עם הכבדות. כפי שנאמר אין מה להשוות עם טלנובלה בע"מ (שאני לא רואה) ופיק אפ היא בדיוק סידרה קייצית לקיץ.

ortalo0o0sh

New member
תגובה

טוב תראו.. אם עדיין לא הבנתם מה זה פיק- אפ אז ככה.. פיק אפ לא אמורה להיות כמו שאר הטלנובלות ובכלל היא לא אמורה להיות בסגנון של טלנובלה.. היא פשוט סידרה רגילה ומאוד מאוד נחמדה לדעתי.. היא רק בתחילת הדרך שלה ואין אפשרות להגיב עלייה עדיין בצורה כל כך לא הוגנת.. אם היינו ככה מדברים על טלנובלה בע"מ כשהיא הייתה בתחילת הדרך.. התגובות היו מאוד מאוד דומות אם לא יותר גרועות, טלנובלה בע"מ באמצע הדרך כבר.. ואפילו לקראת הסוף, אז מין הסתם היא תתחיל להתפתח עוד ועוד לא? ככה שאי אפשר לשפוט את פיק אפ כי היא רק התחילה!! חכו שהוא תתקדם ולאט לאט תראו שיני רציני, ואני חייבת להודות שהפרקים הראשונים.. ככה עד פרק 5 באמת לא היו מוצלחים אבל המשכתי לראות כי ידעתי שהיא רק בהתחלה.. אף לנובלה לא נותנת פוש כל כך רציני בהתחלה שלה.. זה לוקח זמן לכל טלנובלה להגיע להשגים גבוההים ולציונים טובים של הקהל.. אז אל תשפטו אותה כרגע שהיא רק התחילה תנו לה טיפה זמן ואני בטוחה שתראו שינוי רציני!!! אני אישית נהנת מאוד מהסדרה כי היא רק הולכת ומשתפרת וד"א פה זה לא המקום לרדת על הסדרה או על השחקנים כי בכל זאת יש פה כאלה שאוהבים אותה מאוד וזה פוגע!! ובו נגיד שאף שחקן לא מתחיל ישר עם 100% הצלחה לא? כל שחקן שמתחיל לוקח לו זמן ללמוד את העיניין שנקרא משחק ולאט לאט הוא משתפר ותופס את העיניין, ולכאלה שלא למדו משחק אני בטוחה שהם ילמדו בעתיד ואם לא אז אף אחד לא יכול מחייב אותם בכל זאת זה החיים שלהם וזכותם- אם רוצים שיקחו אותם ואם לא רוצים אז אף אחד לא מחייב אותם לקחת אותם!! זהו בעיקרון- אם אתם רוצים תגיבו -

Rnoni

New member
חרא של סידרה, גהנום!!!!

יאלללה באמתתת איזה שטיות!! תבינו שפיק אפ זה חרא של דבר ודייי נמאס לי לפרט כל פעם את כל הדברים הרעים שיש להגיד על הסידרה המסריחה הזאת! כי דברים טובים לא היו ולא יהיו בחיים! נ.ב- נוגה שחר מסריחה כמו חרא נראית כמו בואש עם שיניים רקובות ומסריחות!!!!!!!!!1 זולה,גסה וסוטה ונראית כמו סמרטוט מיובש! וכל השחקנים סוג ג'. הולכת עם פאה נוכרית כמו איזה דתיה מבני ברק. נראית כמו הצרות של הסידרה.. אני במקומה הייתי קופץ מאיזה מגדל כדי למות .... אפילו ניתוחים פלסטיים לא ירימו אותו מהקרשים! היא יצרה לעצמה דימוי מסריח של זונה מסריחה וזה לא ירד ממנה.. תחנקו בקיצור ותמותו!

lean2

New member
ל-Rnoni

קודם כל, כל מילה שאמרת נכונה!! השחקנים שם מסוג ו' !! הרמת טקסטים נמוכה!! טלנובלה חסרת עלילה וחסרת כל טעם !! אוולין הגואל (הגועל) מנסה בתוכנית לשחק אותה רעה,וצר לי לאכזב אותה אבל מה שעובר מסך מה"משחק" שלה זה דימוי של זקנה בת 50 שאפילו לדקלם טקסט לא יודעת כמו שצריך!!!! מי מביא דוגמנית ושחקנית פלייבוי לשחק?!?! זה רמה?!?!!?!? זה בושה!!!! שלא נדבר עם שיר הפתיחה של התוכנית, אפילו לערוץ של הערבים לא יקחו אותו מרוב שהוא דוחה!!!! ושאף אחד פה לא יגיד לי בפורום מה לעשות ומה לראות וכמה לעשות ואיך לעשות, עם כל הכבוד אני מספיק גדולה בשביל להחליט בשביל עצמי!!

שה שה שה!

אין על ברוריה פסקל =) על הסדרה בכלל... תנסו לראות, תבינו כמה זה ג'וי כמה זה הפינס =) לילה טובבבבבבב

מרדכי 23

New member
סדרה לא מציאותית ודיי תמהונית.

האמת ראיתי פרק אחד או שניים ואני לא מבין את התסריטאי של הסדרה, הטקסטים ברמה נמוכה, הם מתעקשים לכתוב במילים לועזיות יותר מדיי וזה כבר ניהיה מגעיל. סדרה לא מקושרת למציאות. בנוגע לשחקנים לא ראיתי מספיק בחוות דעה מוצקה, אבל ממש שראיתי זאת שאחראית על הדיילים בטיסות משחקת גרוע ודרמטית מדיי במשחק, ככה גם בר רפאלי. ועוד דבר הסדרה הזאת לא עוסקת בשום נושא רציני חוץ מסקס. ואני לא אומר שזה דבר רע, אבל זה מחליא לראות סדרה שעוסקת בנושא אחד ויחיד ללא שום נושאים מעמיקים יותר. כפי שאמרתי סדרה תמהונית והזויה. ועכשיו לא כתבתי את זה לעצבן את כל חברי הפורום פה... פשוט רציתי להביע את דעתי. בכל מקרה כל מי שחושב שאני טועה מוזמן להגיב ולהסביר לי למה אני טועה. שבוע טוב.

גאאאאאד, מה יש לכם אנשים?!

תנוחו. מה אתם משווים את טנלובלה בע"מ לפיקאפ?!?! כאילו באמת לכל אחד יש את התוכן שלו וכמו שכבר אמרו שטנלובלה בע"מ היא סידרה כבדה יותר, בתחילת הסידרה היו לה ממש תגובות רעות ועכשיו בפרקי הסיום היא מצליחה. הייתי חייבת להגיב על התגובות שרשמתם על השחקנים, ואני חייבת לומר שיעל בר זוהר עם כל הכבוד שיש לה אלייה (ויש לי), היא לא יודעת לשחק בגרוש! אותו דבר גם עופר שכטר. השחקן הכי טוב שם הוא נפתלייי- שחקןן מעולה. סו GET A LIFE

מרדכי 23

New member
מה אני קשור לטלנובלה בעמ???

לא הגבתי על הסדרה בהשוואה לשום סדרה אחרת גם אני חושב שיעל בר זוהר לא שחקנית גדולה אבל עופר שכטר באמת משחק דיי טוב... אני לא משווה את שני הסדרות פשוט הגבתי מה שאני חושב על פיק אפ ולא שום דבר אחר. וזה לא קשור לתגובות הרעות או טובות, כמו שאמרתי התסריטים שם פשוט בזיון, יותר מדיי שימוש בשפה לועזית שברור לכולם שככה בחיים האמיתיים אף אחד והדגש על אף אחד לא מדבר. סדרה הזויה ולא אמינה בעליל.

sexy rexy

New member
פיק אפ הסדרה כי גרועה היום על המסך.

ככה אני חושב.. אבל שישאירו את הסדרה אני רואה אותה לצערי, כל יום בין 9 ל10 אני יושב ומתענה מול המסך בשביל מקס.. רק בשבילו.. אחח כמה שאני עצוב, מה אני יגיד לכם, הוא שווה את זה חחח הוא פשוט מושלם זה הכל בקיצור לדעתי הסדרה ממש סבל.. ובלי מקס היה יורד להם לפחות עוד 3 אחוזי רייטינג שאותם ממלאים אנשים כמוני חחח שרואים פיק אפ רק בשביל מקס..

למעלה