פיק D::: ראשון שלי ^___________^

Goggle Girl

New member
אומג 3>

תעשי לי איצ'יגו בסירופ שוקולד... אה לא רגע זאת העבודה שלי XD

Vivi Sparrow

New member
לא, זאת העבודה של רנג'י.

Goggle Girl

New member
לאחר ערבים רבים של RP עם ידידה

אני לא יכולה לחלוק על כך יותר מדי XD תזכירי לי לשלוח לך פעם סיפור אחד של זה. P: אם אי פעם היה PWP XD

cRitiCaL KitTy

New member
תפוזונות וזהו../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

המשך הודעה: מאחר וביקרו כבר את זה ואמרו כל מה שרציתי... עכשיו אני יכולה להתלהב וזהו!^_^ אתה כותב כלכך יפהההה! ושכחתי מה עוד רציתי להגיייידX___X

אני לא יודעת למה

אבל הפיק הזה נורא מצחיק אותי XD טוב, אמ.... למרות שאני תומכת בביאקויה/היסאנה גם רנג'י'ביאקויה זה חביב ^_______^

RaVeN IYI

New member
ביאקויה/היסאנה זה יותר מדי קאנון ;<

אי אפשר להמציא לזה כלום ._. זה איכ מבחינת יצירתיות~

Goggle Girl

New member
על מה את מדברת ../images/Emo58.gifאנימה 62

זה _ה_דבר מבחינת יצירתיות @_@ כי בגדול לא יודעים עליהם כלום. כלום!!! איך למען השם היסאנה הגיע לרובע שבו בכלל יכלה לפגוש את ביאקויה כשיודעים שהיא התחילה יחד עם רוקיה באיזה רובע נורא ואיום? איך הם נפגשו בעצם? מה הלך שמה? אנגסט על החיפושים שלה אחרי רוקיה, וכו וכו וכו

coral chan

New member
סוגוי!! *___* ../images/Emo210.gif

הכתיבה שלך ממש ממש יפה! הבעיה העיקרית שלי בקריאה זאת בעיה טכנית,היא לא שוטפת, כי בסוף הסיפור,הוספת משפט משלך,ואז כתבת עוד משפט שקשור לסיפור זה..קטע אותי לגמרי @@;; וגם,הדמויות הן OOC. מאוד OOC. היו שמה כמה קטעים,בודדים מאוד,שהייתי יכולה לדמיין שהן באמת התרחשו על ידי הדמויות האלה. אבל זה היה פשוט לא. לדעתי כבר היה עדיף להמציא שתי דמויות,סתם ככה,כאילו שזה יהיה יותר סיפורי מאשר פאנפיק. לדעתי זה היה מקבל קצת יותר, כי כששומעים שזה על דמויות מסוימות,מצפים למשהו מסוים,וזה הורס. לסיכום- הכתיבה מהממת! היא מעבירה את התחושות בצורה ממש טובה, ואילו הבעיות הן בעיקר טכניות. תמשיך לכתוב כזה יפה!! (ואם מישהו כבר כתב ביקורת בסגנון,גומן,פשוט עדיין לא קראתי את התגובות לשרשור)

NoyChan

New member
יפה!

סגנון הכתיבה ממש יפה! אבל אני מסכימה עם coral chan שיש כמה בעיות קטנות. אבל זה ממש לא נורא! פיק ממש יפה! כל הכבוד!

Rukia San

New member
מהמם. *__*

רק שהדמויות דיי OOC, ויש כמה בעיות טכניות..^^; נה, אל נורא, כולם אמרו את זה אז ךי מותר לצעוק שונןאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי P: נמ. כן. פיק יפה. ^^

Mrs Puff

New member
אמ"ג! אמ"ג אמ"ג אמ"ג!!! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

טלצ'אן להיות כלכך כלכך מוכשר!!!! ורנג'יביאקויה זה טובב
אאעעע!! טלצ'אן סוגויי!!

למעלה