פיק!!!!

Goggle Girl

New member
פרק 12 - הבהרה

מי שקרא עד פה - דבר ראשון, קבלו עוגייה. דבר שני, אם אתה רוצים סוף שמח בצורה בטוחה, תפסיקו לקרוא, אל תמשיכו את הפרקון הזה. מצד שני אם אתם רוצים את הסיום העצוב קצת יותר ואתם נהנים לראות את מיצ'ירו שאני מקווה שעד עכשיו הבנתם כבר מי זאתי סובלת, יאללה. קריאה מהנה.

Goggle Girl

New member
פרק 12

We never did share that other afternoon. Summer vacation came and went and I knew we won't, either. He changed. I wanted to, but didn't. And my mother kept in good health. A part of me knows he never meant it the way I wanted him to mean it; that part also regrets the kiss I gave him. The rest of me resent me every time I brush my teeth because it means wiping my lips. That part of me also has a tendency of hearing what Chizuru said at the party. I… can't be with him. Because I'm not his type, because it wasn't meant to be, whatever the reason is, it won't happen. So at the very least, I decided. I'd stay by him. That hasn't worked either, so far. He's too far away, and we're too different in so many basic ways. Opposites might attract, but we're not even opposites, just… different. Watching him from afar… is all I have left now. I can still appreciate the irony, though, in light of what Tatsuki said to me back then. I think, I know what it means to lose someone now, because as far as I'm concerned, if only for that afternoon, I had him. He's more sensitive than most people care to think. He laughs like a kid. He's incredibly handsome when he's not frowning. He likes chocolate cupcakes. I'm selfish to think this pang in my chest whenever I see him can amount to how he too may feel. They all can say otherwise, but to me, it's one of the things that keep me going, and one of the things which will help me get over him – eventually. Maybe then I'll be able to actually talk to him without stuttering, without blushing. Without being… me. And he'll talk back to me, and enjoy my company, and we'll have our promised afternoon. And then we'll both laugh about how I bought my mother strawberries with the money he gave me.​

Greenleef

New member
../images/Emo122.gif ואוו ארוך

אני אוהבת פיקים ארוכים *.* אבל לוקח לי המון זמן לסיים אותם שמרתי הכל על מחשב אני אחזור אלייך כשאני אסיים XD"

Goggle Girl

New member
את חושבת שזה ארוך?! X_X

כולה 33 עמודי דפדפת וערכם בשפיות. יש לי פיקים שאוכלים מחברות שלמות ועוד לא סיימתי אותם. ויש עוד כמה בתכנון. X_X

Greenleef

New member
XDואוו!

נסגדת.. אני עוד לא סיימתי סיפור אחד עד עכשיו

Goggle Girl

New member
זאת הבעיה

חוץ מהפיק הזה בכל חיי סיימתי רק עוד פיק אחד ארוך ._.; אני מקווה לשנות את הסטטוס הזה >_>

Hinamori

New member
למה הכל בבת אחתתתת~ ];

זה לא כיף לראות את כמות הפרקים שיש לפנייך ם_ם~

לבנדר א

New member
אבל הכול באנגלית! TOT

את מודעת לזה שאת מפסידה בזה הרבה קהל, נכון? T_T אני חושבת שמעולם לא קראתי פיק באנגלית של יותר מ600 מילים. T_T *מביטה על שורת הפרקים בעיניים נוגות*

Rukia San

New member
עדי סאן..תתרגמי בבקשה;;

לילדים עילגים בני 10 כמוני שאחרי פרק ראשון כבר התעלפו מרוב קריאה באנגלית ;;

Goggle Girl

New member
._. זונות, תלמדו אנגלית

טוב בסדר ~.~ פרוייקט תרגום יצא לדרך... עוד שנה ;; תתחשבו _בי_, אני לא יכולה לכתוב בעברית! ;;

../images/Emo15.gif אם באנגלית- אז בחלקים

תחשבי על הפיקים הסופר ארוכים שלי בפאנדום אינו (אני מכורה קשות לכתיבה בפאנדום זה, כי זה נותן לי חופש כמעט לא מוגבל לדמויות מקוריות ולשלבן בעבר הדמויות הלא ידוע) שעולים על שישים עמודי וורד ואני עדיין מפרסמת אותם בחלקים חלקים כדי שאנשים יוכלו ללעוס את זה.

Goggle Girl

New member
>: נו, זה בחלקים

שאנשים יקראו קצת קצת ויחזרו אחר כך >: לא עדיף שפרסמתי הכל במקום שאנשים אחר כך יאכלו אותי בציפייה לעוד פרקים? ככה או ככה אני לא בסדר >:

Rukia San

New member
סליחה..;;

*מתחשבת בעדי* פשוט..כן, המורות זונות.. והמורה בעיקר. אגב, רציתי להגיד לך תודה רבה, בזכות הפיקים שלך למדתי עוד אנגלית..^^; חוץ ממה שאלכסיי ואלין *ניסו* ללמד אותי, אפילו שידעתי את זה..>< אופפ. ;;

Kakashi Sensei

New member
את צריכה טיפול, ברצינות...

אני יודע שאני לא הייתי שורד כתיבה כזאת ארוכה. רגע! מה את עושה פה בכלל? לכי תכתבי ספר, תפרסמי אותו ותהיי עשירה! למה את מחכה?!?!?!?

Goggle Girl

New member
>; עובדים על זה

אבל אי אפשר לפרסם ספר על איצ'יגו, לפחות לא בלי סיכום כתוב עם קובו טיטה וחלוקת אחוזים >;

למעלה