שאני בדילמה רצינית...אוף למה זה כבר לא פשוט כמו פעם שאמא הייתה חושבת על הכל... יש מסיבת פורים ואני לא יודעת למה להתחפש...חשבתי על כיפה אדומה... מה את אומרת?
ואווו כמה שאלות... הכל טוב! התחפשתי לאלה יוונית (יצא ממש ממש יפה!) אני לא יודעת עדיין... אני צריכה לדבר עם אמא... אני עוד אדבר איתך! נעים להכיר שנטיפי, אני אלה!
שלומי טוב... האמת היא שלא הייתי בטוחה שאני הולכת למסיבת פורים עד אתמול בלילה... שרק אז ידעתי ב-100% שאני כן הולכת. אז אני מתחפשת למכשפה בעזרתה הענקית של טלי... ו.. זהו אני מקווה שיהיה כיף היום.! בקשר לשבוע הבא... תדברי איתי!!! חג שמח!
ולמי שלא זוכר מי זאת ...תחשבו ספרות זולה .. הבאסה שאני לא יודעת מה לעשות עם הקטע של המזרק...אני צריכה מזרק נעוץ בחזה...או שאולי אני אוותר על כל זה ופשוט אתחפש לדובון איכפת לי ?!!? ((((((((((((( פורים שמיייח
לגבי מזרק נעוץ בחזה יש לקנות מזרקים של בית חולים ..פפפפפפפפפ ולהדביק את זדה לחזקה עם צלוטייפ ( איני יודעת איך בדיוק המיה ואלס ניראת לא זוכרת אבל בכול מקרה אחלה תחפושת ורעיון מקורי . בהצלחה
כי בפורים אני יכול ללבוש את הבגדים האמיתיים שלי ולא להראות מוזר אז בטח שוב השנה נלך עם מכנסיים קצרים ורודים חולצת בטן ורודה ופרווה ורודה על הרגליים... :*)