פירגון...

tali botnim

New member
אני יכולה להבין איך מתחפשים לג'חנון

והאמת אפילו ביצה אני יכולה להבין....אבל איך!??! איך מתחפשים לרסק?

AmiNova

New member
זה נורא פשוט.

את בונה צורה של ג'חנון מקרטון וצובעת אותו בצבעי גחנון. לגבי עניין הרסק, תצטרכו לשאול את בוקי!

pink21

New member
מצאתי את התחפשות הכי שווה

אני מתחפש לקעקוע של הפיל שלי!!!!!! הכי שווה

Unicorn98

New member
פירגון... ../images/Emo13.gif

רצינו להגיד תודה ללהקה על ערב נפלא, ועל ביצועים מצוינים שהרביצו במסיבת פורים בלופט. אני וארוסתי לא הכרנו לפני כן את החומר של הלהקה, ומאוד נהנינו והתרשמנו לטובה מהאומנות שלכם. אז לעמי ולחבר'ה - אתם גדולים, שיהיה המון בהצלחה בהמשך!

חייבת לספר...

אתמול אני הדר וטלי הלכנו למסיבת פורים במיטץ'... הדר התחפשה למלאכית מדהימה!! אני הייתי מכשפה... וטלי... התחפשה לזאת מהסרט ההוא... הייתה הופעה של איזבו ולמרות שאני חושבת שזאת חתיכת להקה הזויה ששרה בג'יבריש.. הדר וטלי לא מסכימות איתי. הדר הלכה הבייתה אחרי ההופעה של אזבו ואני וטלי נשארנו גם להופעה של מרסדס בנד... בקיצור היה נחמד ביותר... יש תמונות אצל הדר... אני מקווה שהיא תעלה אותן בקרוב... מקווה שלכולכם היה פורים שמח!!!

שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אני התחפשתי לליצנית הכי קל לי , חיחי אני מגיעה ביום שישי בעזרת השם להופעה :)

Spirocerca Lupi

New member
אני חייבת להוסיף ולספר שאני נהנתי

למרות שהיה לי חום וכולי עופפתי שם ...:) אבל באמת היה סבבי עדית תודה לך בובה! וזהו ... אני הולכת לקנות פלאפל ...בתאבון ויום טוב ותאחלו לי בהצלחה מחר יש לי זימונים ...:)

tali botnim

New member
היה מממממש מממש כיף...

בלי כל קשר ל6 השוטים של הערק ששתיתי....וזה שמישהו גרם לי לנשק את הסולן של איזבו :) שנתנו הופעה מעולה! ובלי כל קשר....איזה כיף היה לי היום עשיתי הרבה קניות וקניתי כובע מגניב של סבא כמו שתמיד רציתי...

למעלה