פירוט רעיון סגירת התאגיד

evglev1

Well-known member
מנהל
זה גישה של דיקטטורה,כמו להגיד אני ניבחרתי לזמן מסוים,בזמן הזה

כל יום כולם קופצים על רגל אחת 5 דקות ומהיום יש ערוצי טלויזיה שרק אני מאשר.

אם נסכם הגישה של ביבי מטיביה איתו ועם קבוצה מצומצמת,לעומת קודם שניסו להטיב

עם קבוצה רחבה יותר.

זה שלא קודם היה ממש טוב,אבל יותר טוב ממה שמוצע.

לפי אותו היגיון שמישהו אחר עולה לשלטון "דופקים בתחת את הדתיים".

אין לזה סוף אתה מבין.

אתה עובד מלוכלך בכסות דמוקרטית אל תצפה שתקבל משהו טוב מהצד השני.
והמצחיק שציפו לדברים האלה קודם מליברמן, אחר כך מבנט ושקד ועכשיו גם ליברמן וגם בנט ושקד נתפסים כמגיני הדמוקרטיה ומה שיוחס להם עושים שרי הליכוד באישור ובתמיכת ביבי.

והמצחיק שציפו לדברים האלה קודם מליברמן, אחר כך מבנט ושקד ועכשיו גם ליברמן וגם בנט ושקד נתפסים כמגיני הדמוקרטיה ומה שיוחס להם עושים שרי הליכוד באישור ובתמיכת ביבי.
כן התקשורת שיקרה ואמרה שזה קשור לימין קיצוני,אבל לא התוכנית הייתה שכל מי שנבחר יעשה את זה.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה גישה של דיקטטורה,כמו להגיד אני ניבחרתי לזמן מסוים,בזמן הזה

כל יום כולם קופצים על רגל אחת 5 דקות ומהיום יש ערוצי טלויזיה שרק אני מאשר.

אם נסכם הגישה של ביבי מטיביה איתו ועם קבוצה מצומצמת,לעומת קודם שניסו להטיב

עם קבוצה רחבה יותר.

זה שלא קודם היה ממש טוב,אבל יותר טוב ממה שמוצע.

לפי אותו היגיון שמישהו אחר עולה לשלטון "דופקים בתחת את הדתיים".

אין לזה סוף אתה מבין.

אתה עובד מלוכלך בכסות דמוקרטית אל תצפה שתקבל משהו טוב מהצד השני.
זה נראה הולך תהליך של דיאלקטיקה של הגל, שעוברים מתזה לאנטיתזה מתשקורת שמלאנית שמטיפה לשמאל וסותמת פיות לימין לתשקורת ימנית ימנית שמשדרת תעמולה ימנית או/ו ביביסטית וסותמת פיות לשמאל / רל"ב. כפי שעמית סגל הסביר שבחר בערוץ 12 כי לא שלם עם אג'נדה של ערוץ 14 של "מה ששנוא עליך, תעשה לחבריך". אז עכשיו הימנים מבקשים להחזיר לשמלאנים על מה שעשו להם לפני 20-30 שנה ולאלץ את השמלאנים לטעום מהדייסה שהם בישלו.

זה נראה הולך תהליך של דיאלקטיקה של הגל, שעוברים מתזה לאנטיתזה מתשקורת שמלאנית שמטיפה לשמאל וסותמת פיות לימין לתשקורת ימנית ימנית שמשדרת תעמולה ימנית או/ו ביביסטית וסותמת פיות לשמאל / רל"ב. כפי שעמית סגל הסביר שבחר בערוץ 12 כי לא שלם עם אג'נדה של ערוץ 14 של "מה ששנוא עליך, תעשה לחבריך". אז עכשיו הימנים מבקשים להחזיר לשמלאנים על מה שעשו להם לפני 20-30 שנה ולאלץ את השמלאנים לטעום מהדייסה שהם בישלו.
לא נראה לי זה קשור בלהחזיר,זה קשור בלהשתלט.

אלא אם כן מבחינתך להחזיר זה "לנצח"/לתמיד.

evglev1

Well-known member
מנהל
ב. הממשלה הנבחרת לא צריכה "לדחוף את דעותיה בכוח לכולם". דעותיה הן המחייבות את כולם, לטוב ולמוטב. זה נובע מעצם בחירתם :). וולקום לעולם הדמוקרטי.
זה בדיוק מה שאמרו רבין ז"ל ופרס ז"ל כשדחפו לנו את אוסלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה בדיוק מה שאמרו רבין ז"ל ופרס ז"ל כשדחפו לנו את אוסלו.
א. שיבושם להם. כיצד זה קשור לענייננו בדיוק?
ב. להזכירך שלא היה להם רוב להעברת אוסלו בבית הנבחרים והם נאלצו לשלם לשם כך שוחד, כך שקשה קצת לדבר שם על "ממשלה נבחרת" כמו שדיברנו כאן (קואליציית רוב מובהק).

evglev1

Well-known member
מנהל
לראות את הפרצופים מדושני העונג האלו, לזכור בהתבטאויותיהם נגד מדינת ישראל, ולחשוב שמהכסף שלי (בין השאר) הם מקבלים את הבמה להתבטא כך, כדי לי בזה כדי לתמוך בכל רפורמה שתנפנף אותם לכל הרוחות ולא אכפת לי מי מציע אותה בדיוק, איזו חלופה תוקם אם בכלל (מי אמר שצריך?), או מה חושבים על זה באתר ואללה.
איפה ראית את שדרני ערוץ 11 מתבטאים נגד מדינת ישראל?

למעלה