פירושי שמות

פירושי שמות

נתקלתי פה באיזה אתר שיש שם פירושים של השמות של הדמויות בטח הרוב מכירים אבל אני לא הכרתי אמרתי נכתוב Kagome-Reincarnation Inu-Yasha-Dog Demon Miroku-Buddist of Air Sango-Demon Mistress Kohaku-Boy to Man Kikyou-Lady Bow with Arrows Rin-Little Lady Jacken-Follow Only One Kagura-Wind Mistress Kanna-Reflection Shesshomaru-Circle of Life Ender Naraku-Hell/Abyss מי זה.....KANNA כנראה עוד לא הופיע לא מכיר אהההה כן כן אולי זאת הילדה הלבנה הזאת? השתקפות? בגלל המראה? לפי דעתי סושמארו הכי מעניין

לי Li

New member
K ^^ (מה שאני עושה

בשביל להתחמק מהכנת שיעורים XD) Kagome-Reincarnation - קאגומה = גלגול נשמות Inu-Yasha-Dog Demon - אינויאשה = שד הכלב Miroku-Buddist of Air - מירוקו = בודהיסט של האויר? Sango-Demon Mistress - סאנגו = שליטת השדים Kohaku-Boy to Man - קוהאקו = ילד לגבר Kikyou-Lady Bow with Arrows - קיקיו = גברת/ליידי קשת וחצים Rin-Little Lady - רין = ליידי קטנה ^_^ Jacken-Follow Only One - ג'אקן = עוקב אחרי אחד/יחיד Kagura-Wind Mistress - קאגורה = שליטת/גברת הרוח Kanna-Reflection - קאנה =השתקפות Shesshomaru-Circle of Life Ender - ססשומארו = מסיים מעגל החיים Naraku-Hell/Abyss -נאראקו = גהנום/תהום זהו

לי Li

New member
אה, ג'אקן יכול להיות גם

הולך אחרי אחד לא רק עוקב אחרי אחד תלוי איך מפרשים את follow

הופ עדכון

מסתבר שיש טעות בתורגם של אינו וקגומה inu: dog yasha: friendly spirit Kagome means mirror, and Kaede means maple leaf ובקשר לתרגום לעברית מממ אני יכול לנסות שנייה Kagome-Reincarnation "קגומה" המילה הארוכה אומרת ממ "גלגול מחדש של נשמה" אבל אחרי זה מישהו אמר שהפירוש של השם שלה בכלל "מראה" שזה גם מתאים Inu-Yasha-Dog Demon "אינויאשה" בעברית ממ "שד הכלב" וגם אפשרות ל..."השד בעל הרוח הידידותית" חיחי Miroku-Buddist of Air "מירוקו" בעברית ממ "הנזיר הבודהיסט של האוויר" אויר אוויר איך כותבים אוויר ואו פתאום המילה אוויר נראת לי מילה הזוי קיצ Sango-Demon Mistress "שאנגו" בעברית ממ זה קצת קשה לי "אשת השד" ? או "פילגש השד" חיחי Kohaku-Boy to Man "קוהקו" "מילד לגבר" Kikyou-Lady Bow with Arrows "קיקיו" "אשת קשת עם חצים" אשת קשת חח נראה לי זה פרוש באנגלית לא נכון Rin-Little Lady "רין" "אישה קטנה" Jacken-Follow Only One "ג'אקן" "הולך אחרי אחד" Kagura-Wind Mistress "קאגורה" "אשת הרוח" Kanna-Reflection "קאנה" "השתקפות" אגב אין את הדמות שלה במילון מונחים Shesshomaru-Circle of Life Ender "סשומארו" "מסיים מעגל החיים" Naraku-Hell/Abyss "נארקו" "גיהנום" "בור ללא תחתית או ממ משהו כזה"

love Jay

New member
אינויאשה?השד בעל הרוח הידידותית?

כן בטח...ידידותית הייתי אומרת שהוא כל הזמן מעצבן ולחוץ...הוא ממש לא ידידותי!!רק שהוא רוצה...אבל הוא חמוד שהוא מעוצבן!!

חחח כן אה

צריך לקרוא לו "השד החמוד שהוא עצבני וקנאי לקגומה בעלת החצאית הירוקה שאף פעם לא עולה מעל קו הטוסיק שהיא רצה\קופצת"

Fay Wood

New member
תרגום....:

אני בטוחה שזה ייצא עם שגיעות אבל העיקר שתבינו את הרעיון המרכזי ^_^" קאגומה- מחצלת? אינויאשה- שד כלב מירוקו- בודהיסט האוויר/רוח/נשמות?!? סאנגו- שד משו (דמת אני גרועה....) קוהאקו- ילד לאיש?! קיקיו- חיפושית (נראה לי) עם סימנים (?!?!?) רין- ליידי קטנה ^_^ ג'אקן- עקוב אחרי אחד בלבד (משו כזה...?!?!?) קאגורה- רוח משו.. (מה זה Mistress?!?!?) קאנה- השתקפות ^_^ מהממת.... סשומארו- מעגל הרס חיים=מוות קיצר נאראקו- גיהנום (אפשר להבין..)/ מה זאת המילה השנייה?!!?!? שמישהו אחר יתרגם *_*"

Fay Wood

New member
דאאאםםםם אני גרועה....

איך לעזאזל היגעתי לחיפושית?!?!?!??!?!!?!?!?

מה מה

קגומה = מחצלת? יודעת מה זה מחצלת זה לא מה ששמים בכניסה לבית שמנקים איתו רגליים? חיחי קיקיו חיפושית? :} ואו איזה כיף מלא תרגומים :}

נזיר חרמן משהו מצחיק

יש משחק בפלייסטשיין של אינויאשה ואתה יכול לשחק את מירוקו ואם אתה לוחץ כפתור משולש ועיגול באותו זמן ואתה בקרב נגד בחורה במשחק מירוקו מלטף לה את הטוסיק פחפחחפחפחפח משעשע On the Inuyasha PS Game If U Press right or(Whatever direction your enemy's in left or right) and then Circle at the same time you can rub their butt a.k.a.ASS!P **** This only work with the perverted Monk and it only works on Girl (Hey U don't him to be Gay......Do U?*******

Hadassmn

New member
יש עוד פירוש ךkikyou

לבעוט בך אני בטוחה שהרבה מחברי ה"אגודה" לשונאי קיקיו היו עושים את זה / מפרשים את זה ככה

Fay Wood

New member
אני בטעות פירשתי את זה ככה!!!!!!!!!

אז להירגע כ אני (לפעמים) אוהבת את קיקיו!!!!!!! אז נא לא לבעוט בי כי בטעות חשבתי שרשום שם חיפושית באנגלית... o_O קורה!!! אז להירגע ומהר!!!

למעלה