פירוש חלומות או קבלת מסר כללי לגביי עצמכם (או שאלה בנושא

oferavraham1

New member
פירוש חלומות או קבלת מסר כללי לגביי עצמכם (או שאלה בנושא

מסוים) באמצעות תקשור.

אשמח לתת לכם מענה.

רותי 11

New member
לי יש חלום מעניין שחלמתי לפני קצת יותר

מחודש
חלום לא קצר
אם זה בסדר
אני אכתוב אותו מאוחר יותר

oferavraham1

New member
מסר

את מתנתקת יותר יותר מהרגלים שהכאיבו לך בעבר, ומרגישה שנולדת מחדש. החיבור העצמי שלך לילדיך ומשפחתך מסבים לך אושר רב, ויכולת להפתח לאנשים או מקומות בהם לא היה לך עניין לפניי.
את מחפשת אחר חפץ או אדם שישמש עבורך כקרש קפיצה לגעת בחלומות שיש בתוכך ואת רוצה להגשים. אך את לא ממש מוצאת את האדם הזה.
ייתכן וחלף על פניך האדם, ואת לא חשבת שבכזו קלות תמצאי את מבוקשך.
עליך לדבוק באמונתך שכן הזדמנויות שצצו בעבר יגיעו שוב אל פתח ביתה רק בצורה שונה, ובגוף אחר.
&nbsp

חלום אתה תבחר אם לתת מסר או לפתור חל

את החלום שלי. דמויות: ענבל רקדנית שלמדה איתי בבית הספר אני ופני שהיא דמות מהמפץ הגדול היא חברה של לנארד( בתכונות אופי היא לא ממש בקיאה בתחומי המידע החכמים של הפיזיקה וכדומה אבל היא מבינה בנעליים איפור ובחורים :p ויש לה רגעים בלונדיניים של טיפשות). היה חדר שבתחושה הזכיר לי את החדר של אחותי אבל בחלום זה לא היה בבית. פשוט זו הייתההתחושה הקלושה ממנו . פני נדמה לי גרה שם. שתיתי לפני שקית חלב שלא היה כתוב מה זה בשביל הקורנפלקס שלי קיוויתי שזה דל שומן ולא חלב חלבי. איכשהו היה אטב שהוצמד לתחתית השקית הוצאתי אותו ומצאתי חטיף טעים של משהו ןאכלתי ממנו. רציתי לעזור לפני בתשלום על החלב כי השתמשתי ממנו. לאחר התלבטות שקלתי לתת לה עשר שקל. לא זוכרת איך זה קרה אבל ענבל עברה לגור בחדר של פני ושיוותה לו מראה ביתי יותר ראיתי מחוץ לחדר ווים בצורת סנופי הכלב( הכינוי הראשון שלי בתפוז היה סנופיטוש. בעיקרון זה עשה לי חשק לקנות דברים בצורת סנופי). הזמינו אותי ןאת ענבל לאודישנים של משהו שלא היה ברור לי בחלום מה זה בדיוק. אני זוכרת שבסוף בסצינת הסיום כשכולם התבקשו לרקוד ענבל נבחרה. אני זוכרת רצף תמונות וציורי נוף שנראה כמו מצגת במחשב הציורים היו בסגנון נאיבי עם צבעים מיוחדים שהשרו אוירה מיוחדת וגם הצילומי נוף היו יחודיים למשל צילום נוף של עצים וצמחייה עם צבע ירוק עז וחי כשלמעלה רואים רמזים לחלקי ריסים . כאילו נכנסו לתוךהעין האנושית קלטו את השתקפות הנוףבלי צורת העין והשאירו את הריסים למעלה שנזכור שזו עין שרואה את העולם.זה מה שזכור לי וגם שמכיוון שענבל נבחרה ועברה לגור בחדר בו פני גרה קודם לכן אמרו לי לתת את העשר שקל שרציתי לתת במקור לפני על השימוש בחלב לענבל במקום.

oferavraham1

New member
מסר

את מרגישה כל פעם שיש מקום מרוחק שבו כל התשובות נמצאות בו ואם תוכלי להגיע או להניח את ידך על סודות אלו הכל יתבהר בפניך כאור השמש. המקום הזה אכן קיים אך התגלמותו בפניך הוא תהליך ארוך ומפרך שמקשה ומכאיב לך גם, אך זוהי מטרתו של מקום זה לבוא ולהבעיר בך את אשר באת ללמוד.
&nbsp

רותי 11

New member
הנה החלום

תחילת החלום זה קטע כאילו כמו סרטי בילוש ורדיפה וכל מה שיש שם, בכל אופן אני קולטת שאני מצליחה ואני לא לבד אני עם חבורה. בכל אופן מכאן זה עובר לפאזה אחרת לחלוטין (לא בטוח שזה אותו חלום)
אני רואה את עצמי הולכתת עם השכנה שלי קוראים לה בטי משהי שאני שומרת על הבן שלה מדי פעם, בכל אופן אנחנו הולכות והבן שלה איתמר נמצא אצל לא זוכרת מי, אנחנו הולכות שם ברחוב יפת (ביפו)ליד קופת החולים (סניף שפעם הייתי חברה בו קרוב לבית של ההורים שלי לעבר)אבל ממש לפני קופת החולים איפה שיש רחבה מחול שאנשים חונים שם, אני מדברת איתה עם בטי ואז היא כאילו עולה לכיוון הרחבה הזאת ונעלמת לי בהתחלה אני לא מבינה אני מחכה לה קצת ואז אני רואה שהיא לא חוזרת וגם לא מובן למה היא נעלמה פתאום
החלטתי ללכת לחפש אותה אני קוראת לה צועקת את השם שלה הולכת מסביב לבניין שהיה שם ואין לה זכר, אני מתחילה לקבל חום מה קורה פה? בראש עולה לי שהיא פשוט התאיידה למימד אחר או ליקום מקביל אני עוברת ליד קופת החולים ואני נכנסת פנימה ומדברת שם עם הפקידומספרת לו על השכנה שנעלמה והוא גם לא מבין מה קרה לה. מכאן אני ממשיכה לכיוון הבית של אמא שלי כנראה שאיתמר הבן של השכנה שלי היה אצלה.(סתם כדי שתבין בין קופת החולים לבית של אמא שלי ז"ל יש מגרש כדורגל) ובמגרש היה משחק שסביבו היה ממש מעין הפננינג היו מלא אנשים ומלא פעילות כשאני נמצאת על המדרכה בדיוק מעל השכונה (מעל מגרש הכדורגל)אני רואה 2 נערים מתעללים בנער אחר ואני צועקת עליהם בהתחלה לא רציתי להתערב ואז חשבתי מה זה לא להתערב? והנער שסובבו לו את היד אמר לי לא זה בסדר כאילו הוא פחד שאני אתערב שלא יזיקו לו יותר ואני עניתי לו זה לא בסדר ואז הוא כאילו קיבל אומץ וכוח להתנגד לאותם 2 מתעללים הם התעצבנו עלי שאני מתערבת אבל לא עשו כלום ואותו אחד פשוט הלך משם עם עוד חבר כאילו שהוא הבין שהוא צריך להחליף את החברים שלו. משם ירדתי למטה ואני נכנסת למבנה גדול שמסתבר שזאת הייתה כנסיה, אני עדיין המומה מהסיפור עם השכנה שלי ואני רוצה לשתף ולשאול ואז לא יודעת מאיפה ירדן (הבת שלי) לידי ואני אומרת לה את שומעת לא סיפרתי לך מה קרה לי ולבטי אני באה לספר לה ואז אני רואה את הכומר נמצא למעלה בקטע שהוא נותן את הדרשות שלו והוא מחכה לשמוע את מה שיש לי לומר ואז הוא אומר וואי יש פה מלא מלאכים שכאילו מקשיבים לך לסיפור שלך ואני מספרת על מה שקרה לשכנה שלי ומשם כאילו הלכתי עם הבת שלי לכיון הבית של אמא שלי היו מלא אנשים שישבו על הדשא במגרש ואנחנו עוברות בין האנשים ואז הבת שלי אומרת אופס אני מסתכלת ואני רואה את לירן הבן הבכור שלי שגר בארה"ב יושב על הדשא עם עוד חבר שאני לא מכירה הוא רצה לעשות לי הפתעה (הבן שלי) שהוא הגיע במפתיע לארץ ואני שמחה מתנפלת עליו ואנחנו הולכים לכיוון הרכב שלנו כדי לנסוע הביתה אבל מה שמוזר הוא שלירן היה לבוש בבגדים מאוד כאילו זה לא הוא, הוא לבש בגדים קצרים מאוד פשוטים לא באמת יפים או איכותיים בצבעים צהוב וכתום משהו, והוא לוקח איתו את הדברים שלו שהוא בא איתם לארץ בשקית ניילון שחורה כמו שקית אשפה אפילו לא תיק או מזוודה ולבן שלי הכי חשוב לו איך להיראות (במציאות) בכל אופן אנחנו הולכים לכיוון הרכב ונעצרים בדרך באיזה בניין כנראה שירותים או משהו וכשאני יוצאת מהבניין לכיוון החניה אני רואה את הבת שלי במושב האחורי של הרכב (לא נראה כמו הרכב שלנו והוא קצת גדול) ואני רואה אותה עם ילדים ואת הבן שלי יושב בכיסא הנהג למרות שלא הוא אמור לנהוג והיא אומרת לי עדיף שדגנית חברה שלי תסיע אותנו היא נהגת טובה יותר ואני עוד עומדת מחוץ לרכב ומחכה לדגנית ולירן וירדן ברכב לירן מסתובב אל ירדן מדבר איתה והילדים כנראה של דגנית ברכב פתאום בא רכב מאחור ודופק את האוטו כאילו הוא רואה אותנו והוא חושב שהוא יצליח לעבור למרות שהרכב ממש גדול יותר משלנו אני זוכרת שהוא היה בצבע ירוק כהה והוא דופק את האוטו מאחור וקצת מהצד כי הוא ניסה להידחף בכביש כדי לעבור אותנו והאנשים שישבו ברכב הירוק יוצאים וצועקים עלינו שאנחנו אשמים ואז אני נזכרת בחוק שאומר שמי שדופק מאחור ולא משנה מה הסיבה הוא האשם וכאן אני עונה להם וצועקת עליהם בחזרה שהם אשמים והיה בלגן וכאן התעוררתי

oferavraham1

New member
כמו שציינת יש כאן כמה חלומות מעורבבים

בסיפור, וכמה דמויות שאינן קשורות זו בזו. ובכל זאת יש מסר בסיפורי החלום.
אתם מנסים כל הזמן להגיע אל יעד בו לדברים יש השפעה שונה או אחרת עליכם, יש גורם אחד שמשותף לך ולילדיך והוא בבוא העת יופיע בחייכם וינסה לקחת את אותם דברים שיצרו קשר בניכם לבין הדברים שאתם מאמינים בהם, ויש בכם את הכח לעצור בעדו, אך לא לבד רק בהתמודדות משותפת.
הגורם הוא אדם, דמות, או יצר שמטרתו לבדוק את התיישנות הדברים ואת חלחולם בתודעתכם, ואתם תיבדקו ע"י נסיונות או קשיים שיבואו לשבור את רוח האמונה שבכם, אך תצליחו בזה ללא דופי. כי יש בניכם אחווה ושותפות בעיקר בנושאי אמונה או רוחניות.
&nbsp

רותי 11

New member
תודה רבה על התשובה

ושאלה לגבי הבן שלי בחלום אתה קולט שם
מסר מיוחד ?

elar84

New member
כמה חלומות חזקים יש לי לאחרונה

אבל יש משהו שיותר חשוב לי לקבל עליו מסר.
אני אשלח מסר בנושא ברשותך.

נ.ב
רק אל תשכח לא לחשוף את שמי :))

elar84

New member
החלומות חזקים ויש בהם המון סמלים

אבל אני בתקופה שאני לא זוכרת את הכול לפרטי פרטים אלא רק כמה חלקים קצרים מהם.
חשוב לציין שאני בד"כ זוכרת ממש טוב חלומות שלי.

חלום שהיה לי השבוע:
יש מקום גבוה שאני כנראה גרה בו. אני יוצאת החוצה וזה לטבע ממש יפה.
ירוק של אביב פרחים צבעוניים שמיים כחולים ומזגאוויר מושלם.
נעימות כזאת של אביב והטבע בעיקר ממלא אותי.
אני רואה מסוק שנוחת, רואה רק את הצל שלו ומעט מה זה שמעל שמסתובב (שכחתי לרגע את השם של זה )
זה מסוק צבאי.
יש איתי ילדה קטנה מאוד שמרגיש לי שהיא הבת שלי.
גם היא מאוד מתרגשת מטבע. שתינו רואות את השדה של הצבעוני. הוא ממש "קורא" לנו לבוא אליו.
ואני מבטיחה לה שברגע שהמסוק ייסים את עבודתו וילך אני אקח אותה לשם לטייל.

חלום שני:
חלמתי שאחי נפטר וכולם קרועים ועצובים. רק אני יודעת שהוא לא נפטר.
אני רואה בחלום את אבא שלי קורא עליו קדיש.
ואחי רואה את הכול ולא מתגלה. רק שנינו יודעים שהוא חי.

השבוע חלמתי כמה וכמה פעמיים על בית כנסת שחלום אחד היה על חתונה בבית כנסת.
והיה לי חלום על נחש גדול שחור שאמרו לי לשים אותו עליי.
בהתחלה פחדתי ואז עשיתי זאת.

שבוע טוב עופר

למעלה