פירוש חלומות או קבלת מסר כללי לגביי עצמכם (או שאלה בנושא

elar84

New member
ויש עוד חלום

אני בכוונה כותבת את זה ב 2 הודעות.
החלום הזה פחות משמעותי לי... רק מעניין אותי בו העניין של הדג סלמון שמופיע.
החלומות בהודעה הקודמת הרבה יותר משמעותיים עבורי.

אני מנהלת משרד במקום ממש כיף לעבוד בו. מאוד מוערכת ומלאת ביטחון בחלום.
זה משרד שדומה לחנות בעל חלון זכוכית שקופה שרואים אותנו מהרחוב.
משרד יוקרתי במקום יוקרתי.
יש 2 בנות שקצת לא אוהבות אותי. אנו יוצאות להפסקת צהריים ואני רואה שהן מתחמקות ממני בשביל לא לאכול איתי.
אני ממש לא מתייחסת אליהן ואז כולנו מחפשות מה שווה לאכול בצהריים.
מגיעות אל אותו המקום. זה מקום של דגים בעיקר. מקום ארוך וצר שבאמצע כול המוכרים נמצאים ומנקים את הדגים ובמקביל נותנים שירות ומכינים דברים מעניינים לאכול.

הן מזמינות מה שיש ואילו אני הולכת ובקלות מתחברת אל המוכרים הגברים שנמצאים שם. זה רק מוכרים גברים.
הם ישר מציעים להכין במיוחד עבורי דג סלמון מעושן כי מאוד אוהבת דג נא.
אני כמובן מרגישה מעולה והבנות מקנאות בי.
ואחר מכן אני מוצאת לי מקום שקט לאכול בו. ואז באות בנות ממשרד אחר שמייד מתחברות אליי ורוצות שנשמור על קשר.
כשאני חוזרת למשרד הבנות שלא אוהבות אותי מסתכלות עליי ומרכלות כי אני מגיעה יחד עם החברות החדשות שהכרתי בקלות כה רבה.
אבל יש במשרד גם המון אנשים שאוהבים ותומכים בי, שדווקא איתם אני יושבת.

oferavraham1

New member
חלומות

חלום ראשון: המסוק מתאר את כח ההדיפה שיש לך על יצרים שניסו להשתיק אותך ומזכירים לך את הילדות המחלישה אותך בנקודות מסוימות שמסבות לך צער או כאב.
חשוב לציין כי אותם יצרים מגיעים ממקום של לימוד והדרכה גבוהה, בכדיי שתתפתחי ותשכילי ותיישמי את דרכם והתהליך עמם על אחרים שנמצאים במצב דומה איתם. (יצרים)
&nbsp
חלום שני: אחיך הוא אדם שלרוב מסתיר את מחשבותיו ואת דרכי פעולותיו. הוא עושה זאת באמצעות דברים שהוא מציב לעצמו בחיים ונהנה לעמוד מאחוריהם או יותר נכון מרגיש צורך לעמוד מאחוריהם כדבר יציב כמו קיר.
השקיפות שלכם אתו היא לא מלאה, מאד רוצים בטובתו אך לא יודעים איך לגשת.
עיקר המסר כאן הוא : שהוא עומד מאחוריי דברים שמציגים אותו כחזק, ואם תעברי דרך הדברים כמו רוח (כאילו והם שקופים) את תמצאי מקום בו חייב להתבצע שיתוף, וגם הכוונה.

elar84

New member
מה שהכי מדהים זה איך כתבת

את מה שכתבת על אחי.
יש לנו איתו המון בעיות ואנחנו ממש חוששים לו.
הלוואי שהייתי יכולה להפנות אותו אלייך... לצערי אין לי גישה אליו.
אני לא יודעת למה אבל בשנים האחרונות הוא ממש התרחק מכולנו ואיתי במיוחד הוא פיתח אנטי.

לגביי המסר הראשון אני מאוד שמחה שכתבת לי את זה כי כשמגיעים קשיים, קל לי לעבור אותם כשאני מבינה שהם מגיעים ממקום של לימוד והדרכה גבוהה.

המון תודה איש יקר

אם אתה פותר לאנשים מעל חלום אחד

לדעתי אתה צריך לפתור גם לי את החלום כי אני כתבתי אחד ויש פה כאילו שרשמו לך 3 ברצף זה כמו 3 שאלות

oferavraham1

New member
נמרוד אור

המסר שאני מקבל עבורך ילווה אותך מרבית חייך. אתה מפחד (משתפן) להיות אתה עצמך. מפחד להראות (או להוציא, להציג) את האני-עצמי שלך בפניי עצמך ובפניי אחרים.
הסיבה שזה קורה מלווה בעיקר בהתכחשות פנימית למצב בו אתה נמצא כרגע בחייך.
אתה נתון תחת השפעה המייצגת תפיסת עולם מודרנית ומתקדמת שלא יושבת לך טוב עם העולם הפנימי שלך. מה שעליך לעשות הוא להתחיל ולתת מקום וביטוי יותר ויותר לחלק שאותו אתה מסתיר או מצניע, ייתכן גם מתכחש, בכדיי שתוכל לראות את ההצגה בשלמותה, ולא דרך הצצה מהפרגוד.
&nbsp
בהצלחה.

oferavraham1

New member
מייפלס

את צריכה מסר מחזק, מחפשת משהו שיעיף אותך מהכסא ובאמצעות קריאתו תתחילי לעשות דברים.
את אדם מאד עצמאי, בחייך מייצגת דמות עצמאית ודוחפת אנשים קדימה לעבר המטרות.
את עצמך קשה לך לפעמים לעבר מטרה מסוימת. עם אחרים זה קל את מרגישה שאת במקום הנכון ועם תחושה פנימית שזה טוב להם. עם עצמך התחושות לא בהירות, נוטה להתסובב בערפל במחשבותיך כי יכולת המיקוד שלך נמוכה, ועל זה את צריכה לעבוד. על מיקוד ונחישות במטרות. מבלי לחשוב יותר מדיי מה יקרה או מה יהיה. להעיז וגם אם התוצאות הם לא כמו שקיווית, כך תדעי מה עליך לשפר ברמה האישית בכדיי להגיע להצלחה והגשמת המטרה.

oferavraham1

New member
מסר

המסר שלך הוא להיות נאמנה לדברים שיצאו בעבר משליטה בעבר וחוזרים לפקוד את חייך.
תהיי נאמנה ליכולות שלך לטפל בגורמים אלו מבלי להסב נזק לאלו שקרובים או חשובים לך.
במקום להשתיק את אותם יכולות, ולצור פער בין הרצוי למצוי.
&nbsp
&nbsp

niva99

New member
תודה רבה על ההענות וההשקעה

למרות שהמסר מעט מעורפל עבורי.
לא הצלחתי להבין לאיזה כיוון עלי לקחת אותו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

oferavraham1

New member
המסר עוסק בחיי המשפחה

ביחסים שעלו על שירטון ויצאו משליטה, ויש לך את היכולת לתקן אותם
אך רוב עיסוקך הוא בפער שנוצר כתוצאה, ובהבדל בין הרצוי למצוי.
&nbsp

oferavraham1

New member
מסר

המסר שלך עוסק בנתינה, זמן רב שמבקשים את עזרתך בדבר כלשהו המתפרש כעזרה אך לא ברור מהי מהות או הצורך המתבקש מאותו אדם עבורך, ובכל זאת אותה עזרה חשובה לו ברמה האישית של היחסים איתך.
כך שרצוי שתפעלי לקדם את הנושא בכל דרך אפשרית.
&nbsp

למעלה