פירסום ,שיווק ויחסי ציבור

פירסום ,שיווק ויחסי ציבור ../images/Emo36.gif

מהי הדרך הטובה ביותר לפירסום , שיווק ויחסי ציבור ... האם פירסום אגרסיבי , או אולי יחס אישי ... שרשרו כאן את כל השיטות שעבדו אצלכם ...כדי שכולנו נוכל ללמוד מהם ...

אירית י

New member
אני חושבת שפירסום אגרסיבי

הכי עובד. שם החברה, המוצר וכד' נכנסים היטב לראשם של הנחשפים לפירסום, בין אם במודע ובין אם שלא במודע. לא יכולה לתת עדות אישית משום שאני לא השתמשתי בסוג פירסום שכזה.

שש שבע

New member
אצלי הפירסום שהכי עובד

הוא מפה לאוזן, מספיק שהכלה היתה מרוצה על לב השמיים, וכל החברות שלה הכלות העתידיות תדענה את זה, ותגענה אלי, אני משקיעה בכל כלה את הנשמה, וכדי שתהיה בטוחה שאעשה את המקסימום, אני אומרת לה שהאינטרס שלי הוא שתהיה מושלמת, כי היא מיצגת אותי, אני לא חוסכת בכלום, שיחות נפש לפעמים, טיפים, צ'ופרים, ואפילו שי קטן. כל כלה מביאה כמה, אז מה צריך יותר מזה? אלא מה? אין הנחות בעבודה הזו. חיבים להתאמץ, מצווה לשמח כלה, והמצוה הזו שכרה בצידה.

הדר גרד

New member
פרסום מפה לאוזן

זה לא חייב להיות דווקה כלה, א; פרסום מפה לאוזן אינו עולה כסף, ב; אם תמליץ למשל על מסעדה טובה או על סרט טוב לחבריך תהיה בטוח שהם יראו או ילכו לאכול באותה מסעדה ויראו את הסרט כי הוא הומלץ על ידך, הדבר כיום עובד כמעט על ידי כל חברה גדולה שחוסכת עלויות פרסום, וזה מה שנקרא מי שאינו מודע לכך שווק מרושת.

פרסום וחשיפה

אין דרך אחת שהיא מתאימה לכל סוגי העסקים / שרותים הרבה תלוי באופי העסק ובסוג השרות או המוצר. אם העסק יכול לתת שרות רק בשכונה או בעיר מסוימת ברור שלא נפרסם בפריסה ארצית,

עוד סוגי פירסום ....

ישנם המון אפשרויות לפרסום .... אינטרנט פליירים פירסום העיתונות המקומית/ארצית מפה לאוזן חבר מביא חבר לוח מודעות שכונתי לוחות הפורומים השונים ...

buzy2

New member
שיווק הוא מקצוע בפני עצמו

ישנם אנשים שיודעים גם למכור קרח לאסקימוסים. ומי שלא יודע לשווק צריך לשלם למי שיודע לעשות את זה במקומו. חבר מביא חבר זה נהדר אבל מאין לוקחים את החבר הראשון? לעסקים קטנים זו בעיה כלכלית קשה. במיוחד בתחילת הדרך.

תמיד צריך לשלם ../images/Emo4.gif

גם אם זה עבור פירסום ..וגם אם זה עבור משהו אחר שיפרסם אותך ... העניין הוא להתאים את הפירסום הנכון ...במקומות הנכונים...

שש שבע

New member
החבר הראשון, הוא החבר שלך

אחרת שלח אותו קיבינימט, כי אם החבר שלך לא מוכן לעשות משהו בשבילך, כמו לנסות לקבל את השרות ממך, ולא מאחרים, אז בשביל מה אתה צריך אותו? אני, הכלה הראשונה שלי, היתה ...אחותי. היא החליטה שהמחירים בחוץ הם של שודדי דרכים וביקשה שאתפור לה את שמלת הכלה.

missB

New member
גם אני נעזרת בחברים שלי

בכל מיני מישורים. הם קונים ממני תכשיטים לעצמם ולמתנות, הם ממליצים עליי ומחלקים כרטיסי ביקור שלי, והם גם הפיצו לכל החברים שלהם את כתובת אתר האינטרנט שלהם. לא לזלזל בסיוע שאפשר לקבל מחברים. כמובן שצריך להיעזר בעוד גורמים לפרסום אם רוצים לגדול, אבל גם זה טוב ועוזר.

שש שבע

New member
הי, פעם הבאה שאת מגיעה

תשאירי כרטיסי ביקור שלך, אשמח לחלק אותם לבנות שתרצנה משהו מעוצב במיוחד בשבילן.

buzy2

New member
החבר שלי לא זקוק לשרות שלי

וגם אין לו חברים שזקוקים לשרות שלי, מה אז?

missB

New member
מה תחום העיסוק שלך?

נראה לי שהדיון פה היה כללי יותר ובהתאם התשובות שניתנו כאן. אם אתה רוצה עצות ספציפיות לתחום העיסוק שלך אז קצת יותר פרטים יעזרו לתת עצות מתאימות.

buzy2

New member
עריכה ועיצוב הבאה לדפוס וכו'

מאוד רוצה להיכנס לתחום של עריכת ספרים. אם יש לך עיצה אשמח לשמוע. היציעו לי לשלוח קורות חיים להוצאות לאור, אבל זה לא כל כך נראה לי.

עוד ...פירסום

היות ואני לא מצליחה להעלות כקישור שירשורים שנמצאים כבר בארכיון ...אני מעתיקה לכאן את הלינק לקישור שדן בפירסום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=762&msgid=15644213&archive=1

buzy2

New member
לכל תחום עיסוק מתאימה צורת שיווק ..

ופרסום שונה. דוכן בשוק אכן מתאים לתבשילים, אבל לא מתאים לשירותי הדפסהץ השרות שאני רוצה לתת מתאים לאוכלוסיה מסוימת כמו סטודנטים או סופרים מתחילים. קשה מאוד להיכנס לשוק הזה, ניסיתי לשים מודעות באוניברסיטה באזור מגורי וכשבאתי לתלות מודעה היו שם עוד אלף כאלה.

אתה חושב בצורה לא חיובית

(לא רציתי לכתוב שלילית) *** קשה מאוד להכנס לשוק זה *** האם זאת סיבה להכנע כבר בהתחלה??? *** ניסיתי לשים מודעות *** מה זה ניסיתי??? רובנו משתמשים במילה הלא נכונה אני לא יכול לנסות, אני יכול לעשות או לא. תנסה עכשיו להזיז את העכבר, לא, אל תזיז, רק תנסה להזיז! עכשיו הבנת את כוונתי!? ובנוסף אז מה אם היו שם אלף (???) כאלו ובקשר לאלף, הזכרת לי בדיחה אמא אחת אומרת לבנה הקטן "מיליון פעם ביום אני אומרת לך לא להגזים"

buzy2

New member
"את חושבת" ... ואתה פסיכולוג?

תודה על הטיפים לחשיבה נכונה. ניסיתי משמע עשיתי כל שביכולתי. **היו שם אלף ** למה שיקחו את שלי? אבל שמתי בכל זאת. לא נכנעתי - עובדה שאני כאן מחפשת תשובות. יש לך טיפים ממשיים איך לשווק? או שאתה יודע רק איך לתקן מחשבות של אחרים?

אופס,

סליחה על הטעות זכר /נקבה. ניסיתי בא לפי דעתי מניסוי (אדיסון ניסה להמציא כל מיני דברים עד שהצליח) אני מניח שלכל אחד מאיתנו יש טיפים ממשים איך לשווק (כפי שיש בשירשור זה) הנקודה היא שכל עצה, רעיון, טיפ מעל דפי הפורום יהיה כללי מידיי מצ"ב קישור לאתר חדש שמצאתי http://www.salesman.co.il/ ולסיום, לא אני לא יודע איך לתקן מחשבתם של אנשים אחרים וגם אין לי יומרות לעשות זאת. בהצלחה

למעלה