פיתון מתכדר

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

עכשיו ברור למה כל הניקים בתפוז תפוסים

miromiro

New member
אני כבר מבולבל משלל הניקים שלך-אין

לי שום עניין לפגוע בך אישית. אם הדברים פגעו בך זאת בחירתך. "אם אין קמח אין תורה" ואני מניח שאת גובה תשלום עבור השרותים שאת מעניקה. רוצה לאמר אין לי שום בעיה עם חברה תזהה מימד עסקי בעבודה עם העלי-החים כל עוד זה תורם לעניין ונעשה בדרך ראויה. אם חברה מסוימת תילחם בפיטום אווזים כי יש מספר חוות שהיא מעוניית בקרקע עליה הן יושבות . אני אחזיק לה אצבעות גם אם זה לא נעשה לשם שמים.

miromiro

New member
שלום אילן ותודה על הברכה-

אני בעד כבוד ורמה עניינית. על האווירה , מצטער אייני יכול להיות אחראי. הודעה יכולה להרשם הצורה מכובדת וענינית ועדיין ליצור אווירה לא נעימה. הצורה היחידה בה אני רואה שילוב של בעלי-חים במערכת החינוך היא המודל של "ארובות ירוקות" שום מודל אחר לא נראה לי. שמעתי שיש קיבוץ בארץ שעובד עם מודל דומה. גם פינת החי באברבנל, הינה ללא כלובים ולא נולדות שם חיות בשבי אלא מוצלות ממקומות אחרים . מי שלא מכיר שיכנס לקישור ויקרא. אפשר גם להזמין את הסרט על המקום שהוקרן מספר פעמים בערוץ 8 ושבה את ליבי.

Ella Bella

New member
הייתי שם ../images/Emo108.gif../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif../images/Emo19.gif

לקראת סיום התואר נסעתי והתנדבתי במקום המדהים הזה למשך שבוע שלא אשכח לעולם. מירו- כיצד מזמינים סרטים מערוץ 8 ? באיזו מסגרת הופק הסרט ? .

miromiro

New member
הזמנת סרטים מערוץ 8. יש לסרט שתי

גרסאות ארוכה כשעתיים + ומקוצרת של חצי שעה. בזמנו הקלטתי את שניהם. כדי להזמין אותם משם צריך אני מניח ליצור קשר טלפוני ולשאול. ואז לקבל עותק יותר איכותי מזה שיש לי. אפשר בטח להזמין ישירות משם . אבל אם רוצים להראות לילדים התרגום הכרחי. הנסיעה שלי לשם התפקששה עקב מחלה של קרוב (בשנת 99) נותר לי רק לקוות שתהיה לי עוד הזדמנות. דיברתי עם אנשים שהיו והתנדבו שם. ואשמח לשמוע גם ממך.

Ella Bella

New member
יש לי איפשהו במחשב קובץ

שכתבתי אחרי שחזרתי משם. אני אתרגם לעברית ואעלה אותו (בתקווה שמאותגרת-טכנולוגית כמוני תפענח איך ...
). מירו, אני מבינה שגם אתה מהתחום. אשמח אם תוכל לספר קצת.

Ella Bella

New member
אוקיי... מסתבר ש ...

אי אפשר לרכוש מערוץ 8 אלא דרך האו"פ. באתר שלהם יש קטלוג של עשרות (אם לא יותר) סרטים, כך שאם אתה זוכר את שם הסרט (בעברית) זה מאוד יעזור. תודה !!

למעלה