פלאש וואלון, המתחרים

בקשר לקאטיושה, פרט שחובה להכניס לסיכום

אין דעה כנגד או בעד קאטיושה, למעשה זו לא גישת פתיחה שלי לקבוע אם אני אוהב קבוצה, מנהל או רוכב כזה או אחר כשאני צריך לנתח תחרות.
קאטיושה אכן הייתה קבוצה הפעילה ביותר בדבוקה של פלאש - וולוניה ולעולם לא נדע איך זה היה נגמר אילולא התאונה לקראת הסיום.
בתאונה הזו הפסידה קאטיושה לפחות רוכב אחד שנעצר כממרח קרבון, ליקרה ועור על האספלט וכנראה עוד שני רוכבים פשוט עוקבו.
ההתרחשות של התאונה גמרה את הטקטיקה של קאטיושה ולמעשה שינתה לגמרי את התנהלות הדבוקה בק"מ האחרונים.

משחק הפנטזיה

ובכן, כנראה המשחק הוכרע. ניצחונו של ואלוורדה, שנמצא בקבוצה שלי ובקבוצה של rozali91 העלה את הפער ביני ובין המקום השני ל-254 נק'. בהינתן שהפודיום כולו נותן 245 נ', הרי שלמעט תפיסה של אחד מהרוכבים שאצלי בקבוצה על סמים בארבעת הימים הקרובים, הסיכוי של oferlev9 ושל rozali91, שנמצאים במקומות השני והשלישי, להשיג אותי, שואף לאפס. אבל כמו מכבי ת"א בכדורגל, אני שומר בינתיים את בקבוק השמפניה במקרר.

יש לציין שזהו המרוץ הראשון במשחק (נדמה לי) שכל חמשת הרוכבים שסיימו היום ראשונים נבחרו בקבוצות במשחק.

לגבי המרוץ האחרון: ליאז'-בסטון-ליאז', לפי חוקי המשחק, המשתתפים שיש להם סיכוי למקומות הראשונים צריכים לבחור 3 רוכבים מקבוצתם שבמקרה של שוויון בנק' בסוף המשחק, שובר השוויון יהיה במיקום של שלושת הרוכבים. כיוון שהמקום הראשון קרוב לוודאי שהוכרע וכיוון שלרוב המשתתפים יש סיכוי סביר להגיע לפודיום וכיוון שברוב הקבוצות לא נותרו יותר מ-3 רוכבים שיקחו חלק במרוץ ביום א', החלטתי לשנות במעט את החוק: במקרה של הזדקקות לשובר שוויון, שלושת הרוכבים של כל משתתף שיגיעו ראשונים במרוץ, המיקום שלהם הוא שייחשב. במידה ואין שלושה רוכבים שמשתתפים - הרוכבים החסרים יקבלו את המיקום האחרון של הרוכבים המסיימים במרוץ. אם לא הבנתם - זה לא ממש חשוב כי רוב הסיכויים שלא נדרש לכך. אם בכל זאת אתם מתנגדים (בצדק) לשינוי החוק ברגע האחרון, שלחו אלי מסר במערכת המסרים ואני אראה איך אני מתמודד עם זה.

למעלה